Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniella Rose

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Először is szeretnék elnézést kérni,hogy pár napig inaktív voltam de megvolt rá az okom. Szerdán úgy döntöttem véget vetek a prágai jelenésemnek ,mivel elég nehéz jeleneteket kellett csinálnom ezért úgy gondoltam előbb hazajövök pihenni ugyanis jövőhéten utazom…..
Sziasztok! Mint ahogy már említettem ezt a hetet Prágában töltöm de nem nyaralás hanem munka céljából.Tegnap délután indultam a Keleti pályaudvarról vonattal. Az út 7 óra hosszú de nem volt unalmas hiszen egyik legjobb barátnőm Vanda Lust is velem tartott mivel Ő is kint forgat…..
Daniella Tabuk Nélkül Bye puppies 2014.09.01 08:30:00
Sziasztok! Tegnap előtt elvittem a kutyusaimat haza, ugyanis a hetet Prágában fogom tölteni. Kapva kaptam az alkalmon és meghívtam a legjobb barátomat és az egyik legjobb barátnőmet Candy Sweet-et is. Természetesen nem én lettem volna,ha nem kerülök valamilyen kis kalandba. Most…..
Sziasztok! Ma egy rendhagyó videót szeretnék megmutatni nektek. A tegnap estémet az egyik legkedvesebb barátnőmmel, Évivel töltöttem. Sokat beszélgettünk mindenféle dologról mikor jött az ötlet ,hogy készítek vele egy mini interjút arról,hogyan is vélekedik rólam és a…..
Sziasztok! Először is megszeretném köszönni a sok pozitív kommentet amit kapok. Jólesik nagyon. A tegnapi napom nagyon kesze-kusza volt hiszen rohangáltam egész nap a városban,ugyanis Vasárnap Párágba utazom egy hétre forgatni. Erről persze be fogok nektek számolni,itt a blogon…..
Sziasztok! Tegnap egy elég fárasztó napom volt,egész nap dolgoztam így nem tudtam semmi érdemlegessel szolgálni.Este viszont levittem a kutyusaimat egy sétára,mivel őket még hulla fáradtan sem akarom elhanyagolni. Ma ismét melózom de ígérem holnap egy roppant érdekes anyaggal…..
Daniella Rose 2014.08.28 11:37:10
@nevetkőzzcsakszopnifogsz!: Lehet,hogy neked nem izgalmas de másnak igen! Ha meg annyira nem érdekell hogy is kerültél ide?
Sziasztok! Ma nagyon fáradt voltam,ugyanis amint láthattátok az előző postomat tegnap dolgoztam.  Viszont az élet nem állhat meg tehát ma is elvégeztem a teendőimet. Bevásárlást tartottam. Erről fog szólni ez a kis videó. Remélem tetszeni fog. UI: Ha szeretnétek valamit amiről…..
Daniella Tabuk Nélkül Hard Sunday 2014.08.25 12:52:00
Sziasztok! A tegnapi napom hihetetlenül alakult. Reggel elmentem edzeni csak úgy mint mindig. Hazaérve csörgött a telefonom,hogy egy modell lemondta a forgatást így nem e ugranék be? Természetesen igent mondtam. A Forgatáson is adódtak problémák,így a saját lakásomban fejeztük be a…..
Sziasztok! Ezt a kis videót a minap készítettük,csak úgy. Spontán. Készülődés közben. A jövőben igyekszem minél érdekesebb történeteket,képeket és videókat hozni az életemből nektek.Remélem tetszeni fog és máskor is benéztek! Hi guys! This video was made two days ago.…..
Sziasztok! Elsőként egy riportot osztanék meg veletek amit körülbelül egy hónapja készítettek velem. Próbáltam minél lazábbra venni de mégis őszintén válaszolni. Persze tabuk nélkül!   Hy guys! Firstly I would like to show an interview to you that one of my good friend did. I…..