Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabiataxis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hétvégi élmény nem hagy nyugodni, amit muszáj kiadnom magamból. Az is lehet, hogy vannak akik nem értenek egyet velem és szerintük ez így rendben van. Mondhatnám, hogy lesz@§0m, de nem megy. Szándékosan nem nevezem meg a helyet, sem azt, hogy kiről van szó. Biztosan van ilyen…..
gabiataxis 2015.06.29 12:00:37
Bandroid Öreg vagyok émmá 2010.01.21 10:51:00
Átadom a tapétabotot. Fiatal tehetség, hasítja az eget.Egy Galaxy blog, nem szószátyár, pont azt, amit kéne. Android alkalmazások. Név, próba, ezt tudja, plusz 5 db screenshoot. Édes anyanyelvünkön, cseppnyi hitgyüli feeling nélkül. Nem ír olyanokat, hogy mittudomén az iPhone…..
Bandroid Szilveszter 2009.12.31 08:57:00
Érdekes lesz a jövő év. Mi jön, ki kivel lesz, mikor tesz a Google olyat, hogy kitolatok a mobiljai mögül, rideg, hideg űrt hagyva magam után. Adatvédelmet, mer' baj lesz itt. Várom a vezérlés forradalmát, tényleg megvan minden hozzá. Falevelek a képernyőn, ha közelít feléjük…..
Bandroid Karácsony 2009.12.24 07:54:00
Kis karácsony, nagy karácsony. Tudom ám, hogy van olvasótáborom, tudom ám. Külön jókat Androida Aranykoszorús, és Gabiataxis Ezüstkoszorús kommentelőimnek. Addig is egy kérdés a kedves olvasókhoz: hogy megy a cache a Google Maps-ben?Ami jön jövőre: első élmény sorozat - egy…..
Bandroid Web piece widget 2009.12.14 09:27:00
A legfontosabb widget, ami kéne: egy browser tartalom szeletke. Lehet 2x1 kockás, 3x2 és satöbbi, fő a változatosság. A tartalma a mérettől függő, a widgetre optimalizált weblap. És kész. Ha ez van, minden van. A Property menüpontban megadható, hogy milyen időközönként…..
Roma főzőműsor már indult a TV Paprikán, itt volt épp az ideje, hogy a zsidó konyha titkaiba is belessünk. A műsorvezető Raj Ráhel lesz, innen a műsor címe: Ráhel asztala, és persze nem csak a szokásos főzőcskézés lesz a műsorban, hanem körbejárjuk a "kóser"…..