Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidimaster

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép: 444.hu Hasít a fideszes beszállító - a gyerekek pedig éhesen jönnek haza..
Egy problémát nem gyorsan, hanem jól kell megoldani. Amikor a jó mérnök találkozik egy problémával, és megtalálja a megoldást, nem áll meg, hanem tovább folytatja, amíg feltérképezi az összes lehetséges megoldást, és utána kiválasztja a legmegfelelőbbet. A gyors és egyszerű megoldásokkal az a baj,…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
vidimaster 2017.12.14 15:11:15
@Mizantróp.: a messze volt a híd könyv változata nagyon jó!
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Tényleg csak mellékesen, legfeljebb összehasonlításképpen említem meg, nem is fontos, hogy kedden az Allianz Arénában néztem meg, amint a Bayern egy pazar szabadrúgással 1-0-ra verte az Atleticót...
Elindult a bohócliga. Egy forduló után nehéz következtéseket levonni, annyira bátrak nem vagyunk, hogy máris emelkedő színvonalról írjunk. Ezért aztán visszatekintve az előző körre áttekintjük, hogy mit is vártok a bajnoki helyezéseket illetően.   A múlt héten, folytatva…..
Hamarosan magyar a pápa, épülnek a stadionjaink, jönnek a románok és a Torghelle Sándoros bögrék is elég jól kopnak a fehérvári Liszt Ferenc utcában. Juhász Roland és Kádár is meghozta élete döntését és haza igazoltak egy-egy magyar sztárcsapatba. Tovább gyűrűzött a…..