Regisztráció Blogot indítok
Adatok
visóvölgy

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány érzékeny veszteségeket szenvedett, a szétmorzsolt ellenzék pedig megérezte az együttműködés ízét. Se több, se kevesebb nem történt tegnap. Kár, hogy az önkormányzati választást értelmező politikusok felnagyítják a sikereket, és bagatellizálják a kudarcokat. A korábbi választásokhoz képest…..
visóvölgy 2019.10.17 19:24:07
@Veszéjben a lyogállamiság !: Én kényelmesen azt mondhatom, hogy nem , mert irtózom a hazudozástól. Viszont azt látom, te valamiért pártolod. Itt a baj!
visóvölgy 2019.10.17 21:51:10
@Veszéjben a lyogállamiság !: Ó, meg is hatódtam hirtelen. De ahogy olvasom a kommentjeidet, nem hiszek neked. Ott hemzseg a sok álhír, átvett hazugság. Ezek terjesztéséről le kéne szokni.
visóvölgy 2019.10.17 22:43:23
@Veszéjben a lyogállamiság !: Na, azt hiszem, itt toltalak el magamtól.
Nem mentegettem senkit, hazugságon értelek. Beszélgess mással.
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..
visóvölgy 2019.10.16 15:56:30
@Nati Walter: Origót idézni nagyon gáz. Ha legalább azt mondhatnád, a kisujjamból szoptam, távolabb kerülnél a hazugságtól.
visóvölgy 2019.10.16 16:33:21
@tron.encom: Ja, most épp megsérült a humorközpontom. Egyébként nem kételkedem a kloákában gyűjtött személyes tapasztalatokban.
Ősanya, a férfinép által kikiáltott ellenség, spirituális női energiák hordozója vagy csak egyszerűen egy Valódi Nő? Lehet szeretni vagy gyűlölni, egy biztos: ha nő vagy, a dalai nem hagynak hidegen. (Kép forrása: Wikipédia)  Bevallom őszintén, noha tudtam ki ő, az én lelkemmel eddig még nem jött…..
visóvölgy 2019.09.07 15:30:23
@Komposzt Ella: És közben ezzel is nagyjából egyetértek.
visóvölgy 2019.09.07 18:44:17
@Valódi Nő: Semmiképp sem vezettelek félre. Csak képtelen vagyok mindenkinek igazat adni, feketén-fehéren látni stb.
Ha mindenki rád támadna, talán én lennék az első, aki megvédene. De ha magunk közt lennénk, elmondanám, miért nem értek egyet az írásoddal, annak szándékával.
A május óta zajló hongkongi tüntetések sajnálatos módon mára elérkeztek arra a kezdetben még csak hipotetikusnak tűnő ponthoz, amikor valóban felmerült a kínai hadsereg bevetése, ami potenciálisan akár egy következő tiennamen térihez hasonló eseménysorozathoz vezetne. Ezzel együtt a hadsereg…..
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
visóvölgy 2019.03.22 15:10:12
@CaptainG: Ez mind világos (persze, én egészen másképp látom, de ezen most ne vitatkozzunk). Viszont, ha már ilyen őszintén megírtad, hogy te is látod, bizony, lopnak, akkor csak azt nem értem, hogyan viselheted el a vele járó hazugságot. Mert abban ugyan egyetértünk, hogy a lopásra mindig vannak alkalmas emberek, de a hazugságot nem szabad eltűrni. (Ezért is tartom velejéig romlottnak a fideszes világot.) És ha valaki nemhogy csak elviseli a korrupciót, hazugságot, de még támogatja is azt, akkor annak már erkölcsileg vége. Ebben nem lehet viszonylagosság!
Nagy port kavart a hír, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztette saját pártcsaládja, a Néppárt az Európai Parlamentben. De mi is ez a "eu-parlament", illetve mik ezek a pártcsaládok? Az Európai Parlament (röviden EP) az Európai Unió testülete, amelyet az EU állampolgárai közvetlenül választanak 5…..
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
A mai nap folyamán, sajtóközleményben jelentette be Washingtonban a világ legnagyobb Bibliamúzeuma, hogy a tulajdonukban lévő 16 Holt-tengeri tekercsből öt hamisítvány. Ezeket a tekercseket azóta el is távolították a kiállításról...
visóvölgy 2018.10.24 13:16:47
@nookedli: A talmud persze, hogy nem lopás, de azért értjük mindannyian, hogy azt akarod mondani, utálod a zsidókat. Annyira viszont még nem vagy magyar, hogy értsd, tudd, mi a különbség a lopás és a hamisítvány közt.
Nyilvánvaló, hogy a zenészek nem mindig azzal a névvel lépnek színpadra, ami a születési anyakönyvi kivonatukban szerepel. Kovács Jánosként nyomni annyira snassz, nem? Legyen már akkor John Brutal Smith a név, mindjárt jobb. A MetalInjection nyomán összeszedtünk 10 legendás…..
Vagy 15 másodpercnyi, de az megérdemelten. Bodajkon egy előmászó tétova nyuszi mentette meg az egész elcseszett hóhelyzetes bejelentkezést. ..
És ez nagyon jó terv! Tényleg! Szkeptikus voltam a Csajok harmadik évadjának a végén: hogyan lehet ezt a sorozatot folytatni? A nagyszerű első évad után a második-harmadik kicsit eltévedt az erdőben, és közben már ötödik évadra is meghosszabbították Lena Dunham HBO sorozatát,…..
visóvölgy 2015.01.12 23:58:48
@Pillanatragasztó:
Ha finoman szólnék, annyit mondanék, nem ástál mélyre a témában: Egy amerikai konzervatív koluminsta nő vádaskodott épp Lena Dunham (saját) könyve alapján.
(Nézz utána, hogy reagált a vádakra ő és a húga.)
Viszont nem kéne finomkodnom: Téged csak addig érdekel valami, amíg az ostoba, szűk világodat igazolja.
Én ezt a nőt nem védem, de te egy agyatlan fasz vagy! Egy nyomorult tömegember!
Kamuból sosem elég, ha meg akarod tartani a hatalmadat! - vallja a magyar kormányzópárt. A Fidesz eddigi ténykedése ékes bizonyítéka annak, hogy ha elég sokszor, elég sok helyen, elég sokan elmondanak valamit, akkor attól függetlenül, hogy van-e köze a valósághoz, a népek…..
visóvölgy 2015.01.12 17:16:09
@aleb19: Mostantól mindenki tudhatja, hogy "kogazdasz" is lehet ostoba/kedvelheti a hazugságot/szeret és tud segget nyalni. Én nem állítom, hogy ez mind egyszerre érvényes, de valamelyik biztosan, mert ma már csak így lehet a fidesz védelmében szólni.
visóvölgy 2015.01.12 17:58:38
@aleb19: Nekem csak az ostobaság, a hazugság az ellenfelem. Téged sajnállak.
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
visóvölgy 2014.12.11 00:51:11
@susu64: "Azt hiszitek, hogy a szabadságért és miegyéb szép és hangzatos eszmékért vonultok, miközben egészen egyszerű játékszernek használnak benneteket."

Ej Susu, hát ezt mire alapozod?

És miből gondolod, hogy te nem vagy játékszere egy hazug rendszernek? Mert pillanatnyilag épp te tűnsz annak, ha nem veszed észre, ami odafönt folyik.

" Hasznos idióták vagytok, hogy Lenint idézzem. Politikai célokért handabandázó álcivilek."

Ez meg szimpla vádaskodás!
Te kérsz tiszteletet? Aztán egymás megértéséről papolsz?
"...a hazai művészettörténet elfelejtkezett rólammiközben én már párizsban báboztamiskolát alapítottamés egy röhögő törpét követtemakivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünkgipszlenyomatokat..." Részlet L. Simon László, váratlanul kiderült című…..
visóvölgy 2014.12.03 12:13:15
@susu64: "nem védtem egy pillanatig sem a kormánypártot. S cak annyira hazug, mint az összes többi politikai párt és politikai szereplő."
Tévedsz, a mostani rendszer velejéig romlott. Ha nem látod a különbséget, nincs miről beszélnünk.
"Eléggé jól ismerem a körülményeket. Nem beszélve a Táncszínház vezetőjéről, aki maga is megerősítette mindezt."
És honna ismered "eléggé jól" a körülményeket? Erre nagyon kíváncsi lennék. A Táncszínház vezetője kinek, mikor erősítette ezt meg? Érdekes...
visóvölgy 2014.12.03 12:26:27
@susu64: "nem Orbán gondolta. A Miniszterelnökség a kommunista rendszer előtt mindig is a Várban volt, a Sándor palotában."

Az első kijelentéseddel tévedsz: Bizony, Orbán gondolta!
A többi meg csúsztatás és félrebeszélés: A Sándor-palota ugyanis nem a Táncszínház épülete. A Táncszínház (nemrég még Várszínház) Buda első állandó színháza volt. Az egyetlen olyan 18. századi színházépület, mely mostanáig színházként működött. Na, ezt egyszerűen elvették.

Nem tetszik, ahogy eljátszod a semlegest. Nem vagy az, ezért nem is vagy hiteles. De azzal, hogy nem írsz igazat, csak egy szokásos fideszessé válsz.
visóvölgy 2014.12.03 13:15:22
@susu64: Komolyan nem látod, hogy hol, hogyan csúsztatsz? És még te vagy pikírt, hogy olvassam el, mit írtál, másodszorra majd megértem? Ej, ej...
No de vissza a tényekhez: A Bajnai-kormány idején valóban el akarták már egyszer venni az épületet, de olyan heves ellenállásba ütköztek a tervvel, hogy erről hamar letettek. (A politikosok közül épp fideszesek tiltakoztak a legjobban, de nem rajtuk, hanem jónéhány Kossuth-díjas petícióján múlt a dolog.)
Most meg elveszik az épületet. Nem tárgyaltak, nem egyeztettek. Na de ez nem újdonság...

Miért is vagy akkor jóhiszemű?
És mihez is nem értek, ami miatt akkora arcot növesztettél, hogy nyomatékul ide kellett írnod, hogy "többszörösen" ez a szakmád?
Megint tőle hangos a nyilvánosság, egy tévéműsorban kirohant az újságírók ellen. Könnyű rá mondani, hogy a hatalom öntudatos képviselőjeként leckézteti a nyilvánosság képviselőit. Aki azonban ismeri a pályafutását, nem csodálkozik ezen. L. Simon László kezdő íróként…..
visóvölgy 2014.12.02 23:37:41
@eyleen001: Dehogynincs! Te is most írtad le, te ejlín, vagy mi. Avagy, hallottál már a verbunk szóról? Esetleg az Óperenciás tengerről? És a "fájintos" ismerős? Átalakulásaik mintha mutatnának némi rokonságot. :)
Magyarországon történelmi léptékkel mérve történelmien rövid idő alatt hatalmas tömegek vonultak utcára. A kormányellenes tüntetések egyes résztvevőit, vezéralakjait azonnal megtalálta a kormányközeli média feltétel nélküli lojalitáson nyugvó, "szakmai" oknyomozásának…..
visóvölgy 2014.12.02 12:02:14
@Éhes ló: A lakájmédia lakájának lenni akkor a leghálásabb, ha még szopatnak is érte. :)
visóvölgy 2014.12.02 13:43:32
@♔bаtyu♔: Hát ez nagyszerű! Akkor már csak a hazudozásról és hírhamisításról kéne leszokniuk.
visóvölgy 2014.12.02 15:04:55
@Trackers: Most komolyan: Úgy írtam, mint aki védi a másik oldalt?
Te viszont úgy írsz, mintha mentegetnéd a tiédet. Ez mindig gyanúsabb, főleg ha az épp hatalmon lévőket támogatod. :)
A Fidesz szembefordult a nemzetet Nyugat-Európa felé közelítő, és a klasszikus, keresztény és polgári értékek mentén berendezendő versenyképes, szabad társadalom eszméjével, elidegeníti Magyarországot a természetes szövetségeseitől, és szembefordítja a civilizált világ…..
visóvölgy 2014.11.07 11:52:59
@Hohó60: "Magyarországon vannak a haza sorsa iránt érdeklődő patrióták, vagyis hazafiak, és vannak internacionalisták, akik mindig valamilyen külső erőtől várják a megoldást, az útmutatást." Ezt - finoman szólva - nagyon rosszul látod! De a többit olvasva, látom, nem is saját gondolataidat mondod. :)
Több önállóság, és még több gondolkodás kéne!
visóvölgy 2014.11.07 14:06:36
"@Hohó60: "a saját gondolataimat közöltem, nem állok és soha nem is álltam kapcsolatban senkivel, akiét közölhetném."

Már elnézést, de ezt nehezen hiszem. Értem én, hogy sajátodnak véled, de azért ilyen bizonyosan még a tudatos, nagy gondolkodók sem hihetnek saját eredetiségükben. :)

"(Ez a vonulat válaszodban már nagyon is a szokványos sztereotip válaszokra hasonlít.)"

Attól, hogy igaz, még nem sztereotip. :)

"Én évek óta ezen a nézeten vagyok, mostanában találkoztam hasonlóakkal, de nagyon ritkán."

Lecsaphatnám azzal, hogy üvegbúra alatt élsz-e, de hagyjuk most ezt...

Maradjunk abban, hogy semmivel sem értek egyet veled. Fogalmaid önkényesek, tisztázatlanok! Internacionalista?! Magyar érdek? Mi az, kérem? Ne magyarozzunk már! Vezessük be helyette mondjuk, a becsületes szót, azt meg lehet határozni. Ja, hogy ebből sokan megbuknának, akik "magyarok"?
Vadászni mennek a keresztények, Semjén Zsoltnak gond a nemi élet  Tavaly már bemutattam egy számát az egyik kedvenc provokatív pimaszpunk zenekaromnak, az Inspired Chicken Motelnek (Öreg néni punk, avagy Margit néni, ne dobáld a buzikat), ami akkor az aktualitása kapcsán (a…..
visóvölgy 2014.11.07 11:14:00
@maxval a bircaman: De hiszen egy Fidesz-iroda vagy!
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
visóvölgy 2014.11.03 18:37:52
@fran7: Nem hinném, hogy jelentősen változott a képleted az "ellenére" nélkül... :)
Még az a szerencse, hogy Orbán Viktor nem képes mindenre, mert akkor tényleg nagy baj lenne. :) Így csak egy olyan országban élünk, ahol egyre rosszabb a kedvünk.
Sajnos, semmiben nem értek veled egyet, leginkább a téves megállapításaid és rossz következtetéseid miatt. Magyarországnak rossz a megítélése, és ez elsősorban Orbán Viktor politikájának köszönhető. Ez tény! Értem én, hogy neki állandóan konfrontálódnia kell, mert ez a hatalom megtartásának egyik módszere. Orbán Viktor tehát nem érted és értem dolgozik, hanem azon van, hogy hatalomban maradhasson. Te ehhez asszisztálsz, én nem. Értelmes párbeszéd csak akkor lehetséges, ha elutasítod a hazugságot.
visóvölgy 2014.11.04 02:10:22
Csepreghy Nándor a miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára az ATV Hírvita című műsorában azt mondta, hogy Majtényi László, az EKINT elnöke, volt adatvédelmi biztos a Klubrádiónak adott nyilatkozatában a kormány kritikáival…..
visóvölgy 2014.11.04 18:54:55
@Tiszteltetem Brüsszelet: Van felvétel? Van. Eldönthető, hogy ki hazudik? Igen. Elgondolkodtál azon, hogy van-e értelme, annak, ami írtál?
visóvölgy 2014.11.04 20:04:25
@Bolsi Buster: Akkor az bizony barnás marad egy ideig. :)
1865. Abraham Lincoln koporsóját szállító szerelvény Philadelphiában. A vonat 1600 mérföldet tett meg Washingtontól Springfieldig 13 nap alatt...
visóvölgy 2014.11.03 12:10:37
@HgGina: "Még ha Brezsnyev a mi számunkra sokak szemében a szemét kategória, ebben az összeállításban a vicces megjegyzésnek nincs helye."
Akkor itt meg is kellett volna állni a komentben.
Ami pedig Churchill történelmi szerepét illeti, jobban utána kéne nézni a dolgoknak, mielőtt ilyen nyilvánvaló hülyeségeket leírsz, hogy "Magyarország történetében pedig Churchill is legalább olyan erkölcsi hulladék mint Brezsnyev."
visóvölgy 2014.11.03 13:17:46
@HgGina: Azt írod: "Nekem volt szerencsém 1984-ben megkapni olvasásra bizonyos iratokat." Nosza, add közre, akkor nem csak véleményed lesz a dologról.
Azt is írod: "...tipikus XX. századi nyugati politikus (értsd: erkölcsi hulladék)..."
Egy ilyen sommás megítélésre kényelmesen fönntarthatom, amit az előbb is írtam: Hülyeségeket írsz.
visóvölgy 2014.11.03 13:48:23
@Hajszás Láncos: Nem védek senkit.A hülyeséget támadom.
A rendőrség alapvető feladata a bűncselekmények megakadályozása, felderítése, a közbiztonság, a közrend és az államhatár rendjének védelme, fogalmazza meg az Alaptörvény a rendőrség legalapvetőbb feladatait. Vasárnap, az internetadó elleni tüntetésen a rendőrség pont ezt…..
visóvölgy 2014.10.29 20:22:42
@-JzK-:
De hisz épp magad mutattad most meg, te vagy az, aki nem tud meglenni "buziházasság" stb. nélkül. Képzeld, milyen üres és értelmetlen lenne a csöpp kis életed, ha nem tudnál itt, és általában acsarkodni.
visóvölgy 2014.10.29 20:26:04
@polyvinyl: Én nem tudom, tolvaj vagy-e, azt sem fideszes-e, de hogy sötét, az immár bizonyos!
A mai napig nem tudni, mi okozta a detektívregények „feltalálója”, Edgar Allan Poe halálát. Baltimore-ban 1849. október 3-án választást tartottak. Joseph W. Walker, a Baltimore Sun szedője is szavazni indult, amikor az egyik szavazóhelyiség közelében egy holtrészeg, a…..