Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miért

0 bejegyzést írt és 867 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A miniszterelnök azt hazudta, hogy azért nyitják először az iskolákat, mert a" nemzeti konzultációban ezt mondták az emberek." Csakhogy a "nemzeti konzultáció" EGYETLEN KÉRDÉSE SEM SZÓLT AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRÓL, így senki nem is mondhatott róla véleményt. A "konzultáció" indításakor amúgy még az…..
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
miért 2021.03.13 09:43:46
@kemény keleti kommentelő: kétszáz feletti halálozási számot nem fog megengedni a baltásvezér! A valós fertőzöttek száma szerintem most is minimum két - háromszorosa a bevallottnak. Ha egy családban igazolt és regisztrált fertőzött lett valaki, akkor a karantén miatt a többieket nem vizsgálják csak, ha komoly a baj.
      Az állampárti propagandaoldal interjút készített Orbán Viktorral.      Idézem  :     "Oxfordi évekről, az antikommunista előkészületekről és a magyar történelem lehetséges olvasatairól beszélgettünk a miniszterelnökkel." .     Orbán Viktor pár héttel később ment ki Angliába, mint én…..
miért 2021.03.12 08:52:48
@Vakmacska: szerintem csak kövér-elvtárs indult rohamra!
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
miért 2021.03.05 22:55:01
@Péter 2: meg benne van a számokban az a 80ezer vakcina, mely decemberben egyik pillanatról a másikra tűnt el a statisztikákból
miért 2021.03.06 17:58:11
@Kettes: "hogy az EESZT adatbázisát fésülték összeg más adatbázisokat"
Csak a kubatov-listákat aktualizálják!
Először is tudjuk le a kötelező köröket: Boldog és kalandokban gazdag, gyümölcsöző új évet kívánok mindenkinek! Az elmúlt 20 évben ez a második alkalom, amikor nem csak mondjuk, nem csak odavetjük, hanem tényleg reményteli hanggal, várakozóan, de bizakodóan, komoly hanggal és gondolattal mondjuk ezt…..
A villanykorszak hajnalán jött létre és tört föl a nemzetközi élvonalba a legjelentősebb magyarországi vállalkozások egyike, amely köré hatalmas nemzetközi hálózat épült, s amely vezető ereje volt a világot uraló izzólámpa-kartellnek. Az Újpest egész társadalmi és főleg sportéletét meghatározó…..
miért 2021.02.18 12:23:49
@gigabursch: ahogy Magyarországot pedig ezek szerint a maga "hitsorsosai". Szóval baromság!
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
     "És ha utunk arra vezet, tisztelettel emeljük meg a kalapunkat a normális társadalmi berendezkedést még valamelyest őrző, a liberalizmusnak és az LMBTQ-ideológiának ellenálló Oroszország nagykövetségének épülete előtt, az amerikai követség és az amerikai zászló láttán pedig ökölbe szorul a…..
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
miért 2021.02.09 10:14:10
@pont7: "Biztos meger ennyi leutest Foldi Laszlo?"
Ezek a földihez hasonló emberkék, mindig a főnök agymenéseit szondázzák a hülyeségeikkel.
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
miért 2021.01.19 11:22:09
@a Miniszterelnök Úr jobb mint a másik: Azért az utolsó 10 évben o1g térdel a Gazda előtt, rendszeresen, míg fletó talán kétszer találkozott putyinnal.
miért 2021.01.19 11:22:58
@Galerida: szerintem a gazdája irodájából már ismerős lehet a kép
      Prof. Dr. Deutsch Tamás az "azért Tomikám mindkettőnknek jobb, ha Brüsszelben piálsz, mintha minket kompromittálsz valami hülyeséggel" díj kitüntetettje azt nyilatkozta, hogy 76 milliárd eurót akar elkölteni az Unió kutatás-fejlesztése (a Horizon Europe programról van valójában szó) és…..
miért 2021.01.18 11:14:54
@fortin2: talán megfelelő tanácsadói rendszer sokat lendíthetne az előre lépésben
         A liberális demokrácia ellenségei támadtak a Capitoliumra?  A QSámán trumpista diktatúrát akar?  Az összeesküvéselméletekbe beleőrülő szerencsétlen nő, akit közvetlen közelről lőttek mellbe, miután be akart mászni egy olyan területre, amit fegyverrel védtek a biztonságiak, fasiszta…..
miért 2021.01.10 10:01:35
@combo: a német igazságszolgáltatás szerint rendben volt, mit Hitler mondott?! Ahogy mondják, isten malmai lassan őrölnek.
Ahogy 2002-ben nálunk a dagadt, úgy most Trump is a kizárólagos igazságában hisz. Ez demokratikus?
miért 2021.01.10 14:50:22
@jotunder: Trump szellemi képességei nem nyúlnak túl egy jól fizető realty show műsoron. És egész elnökségét is sajnos így kezelte. És ehhez partnereket talált a partvonal mellé csúszott politikai megmondó emberekben.
miért 2021.01.10 14:54:00
@Bayaz: fox news lenne például ez a progresszív sajtó? Valahol a munkásőrségnél megakadt a lemez?
        Ez lenne az.         Nem hiszem, hogy Leonard Cohen rajongana érte, de ki kellett próbálnom. MP4 formátumban van fent, MP3-ban túl nagy volt a fájl. Tessék fülhallgatón fullra nyomva hallgatni, sajnos én vezényeltem a szimfonikus zenekart, miközben a gombocskákat nyomogattam, szóval nem…..
miért 2020.12.29 11:23:08
@Patreides: "Orbán és a Fidesz röhögve jön vissza, mint megváltó"
Esetleg a börtönből is?
miért 2020.12.29 11:24:01
@Lipsius: Azért klasszikus autoriter rendszer!
Kedves Mindenki! A hvg.hu kegyelméből és az én döntésem alapján a blogom -- miután az index.hu szerkesztőségváltásával egy időben már korábban megszüntettem a NER reklámainak befogadását -- elköltözik a blog.hu-ról és a hvg bloguniverzumának részeként folytatja. Remélem, minél többen oda is…..
miért 2020.12.19 15:56:17
@Reding Roli:..es sajnos ez így is van! Emlékszünk mikor saját szolgájukat az mtva élén, is lehallgatták!
Igyekszem sosem jósolni, mert az ember -- azokon felül, amik egyébként is adódnak -- nevetséges hibákba tud belefutni. De kérdezem, ki az, aki komolyan hiszi, hogy Orbán valaha is alá fogja vetni magát a tegnapi alkunak és valaha is meg fog valósulni Magyarországon a pénzek felhasználásának…..
miért 2020.12.11 19:56:49
@Főnix Oszlár Gazdag: csak ott a gond, hogy 2002 után a cdu és a csu finanszírozta ezt a maffia pártot, és próbálták folyamatosan helyzetbe hozni kis barátjukat.
      Az orbáni vezérdemokrácia esete a Leeds United: Aston Villa meccsel.     A héten kerül a boltokba Körösényi András, Illés Gábor és Gyulai Attila "Az Orbán-rendszer" című könyve. Tavaly áprilisban viszont a Leeds United játszott az Aston Villa-val a Championship League-ben és a hetvenkettedik…..
      Steven Levitt és Stephen J.Dubner a Freakonomicsban vizsgálták azt, hogy a drogelosztóhálózatokban miért vállalnak irreálisnak tűnő kockázatot a foot-soldierek meglepően csekély javadalmazásért. Közgazdaságtani szempontból ez a McDonalds alkalmazotti struktúrájára emlékeztet. Rendkívül…..
miért 2020.12.07 09:30:13
@naebneerG: apropó egyetemi tanárok! Eszembe jut egy cca. két évvel ezelőtt megjelent cikk, hogy hol tartanak na fidesz hívők
valasz.hu/itthon/csak-fideszes-lehet-jo-kereszteny-a-pecsi-professzor-szerint-127125
miért 2020.12.07 14:26:50
@Grrr: ott van a válasz online felületen Mellár elegáns válasza is.
Ami pedig a doktor "urat" illeti, úgy látszik a karrier meg Isten felett is áll!
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
miért 2020.12.04 14:10:48
@velőtanya: hogy Weber megbocsájtott volna, ezt eddig csak tompika állítja! Ő meg bármikor lehazudja a csillagos eget is!
miért 2020.12.04 20:34:51
@rinaldo-rinaldini: vagy csak vissza szeretne kerülni a dagadt ánuszához lézerjani
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
miért 2020.12.04 14:27:30
@rdos: az eredeti interjúban 9 uniós és magyar parlamenti képviselőről írnak. Ezt később a többi hivatkozás egyszerűsítette uniós képviselőre.
miért 2020.12.04 14:32:26
@látjátok feleim szümtükkel: bayer pedofil harcostársa? Miben is?
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
miért 2020.12.02 22:48:03
@combo: t. uram! És egyébként mi a véleménye o1g kijelentéséről szájerjózsival, demeter vitéznek a "gondolatairól" Soros Györggyel kapcsolatban? Mert ez valahogy eddig elsikkadt!
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
       Demeter Szilárd egy százötvenhárom centiméteres utcai harcos, aki kultúrpápai pályafutására táskahordozóként készült fel, hol Tőkés doktor táskáját hordozta, hol Habony doktorét, közben írt egy novellát, lecserélt egy lehasznált erdélyországi feleséget friss pesti húsra az egyetemi tanári…..
Itt van ez a Demeter nevű ember, a legújabb határátlépő. Nincs azonban egyedül a silányságában, gondoljunk csak a legutóbb bevetett -- ismertebb -- harcosok közül Parraghra, Káslerre, Vidnyánszkyra, Palkovicsra, Vargára, Deutschra, Kövérre. A silányság alapvetően erkölcsi kategória, de van szabad…..