Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady glava

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Bon Temps alapvetően egy kitalált város, valójában a louisianai Cliftonról mintázták. True Blood-ot tényleg lehet venni online, csak vér helyett narancsos szóda íze van. A Sookie Stackhouse-t játszó Anna Paquin 11 évesen már nyert egy Oscart a The piano-ban nyújtott…..
lady glava 2014.08.24 22:35:14
@Altaïr: hát igen, becsúszott egy elgépelés, köszi!
Méghozzá a harmadik évad kilencedik részében, mikor is Russel Edington, az emlékezetes főgonosz élő adásban tépte ki a híradós gerincét - és néhány belét - a TBBN elnevezésű CNN-re hajazó fiktív csatornán. Edingtont annak ellenére imádták a nézők, hogy kiirtotta a viking…..
lady glava 2014.08.24 21:56:05
@Paramadic: a videó feltöltője letiltotta a beágyazást, de ha rákattintasz a címre, rögtön feldobja az eredeti Youtube-linket és már nézhető is!
A sorozat legfontosabb tárgyait internetes aukcióra bocsátják, ahol olyan kiemelt fontosságú cuccokat is meg lehet szerezni, mint Eric trónja a Fangtasia-ból, ami a cikk írásakor éppen 7600 dollárnál, azaz kicsivel több, mint másfél millió forintos áron vegetál, így ha van…..
Ez a videó nagyon jól összefoglalja a sorozat (nem csak) női rajongóinak egyik legnagyobb vágyálmát, amit kerek hét évadon keresztül nyögnek már, ha meglátják az általában félmeztelenül vonuló viking vámpíristent, Eric Northmant. A Fangtasia vámpírbár pultosa és…..
A Fangtasia ötletével előálló Gingert valószínűleg sikítási tehetsége miatt válogatták be a sorozatba, ezzel pedig a készítők megalkották a sorozat egyik legszerethetőbb mellékszereplőjét. Az öltözködésével a nyolckeres prostikat is megszégyenítő Gingerrel a sorozatot…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az új részek után az volt a jól megszokott kedvenc hobbim, hogy felmentem a sorozat hivatalos Facebook oldalára és halálra röhögtem magam a kommenteken, amit nagy valószínűséggel a készítők is olvasnak - nem véletlenül csináltak külön…..