Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeriFIX

42 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SG blogol HAMAROSAN 2011.03.10 21:29:00
HAMAROSAN ... ..
Na helloka!Egy kibővített hétvégén vagyok túl, mivel lebetegedtem! De nem baj, mert legalább kitudtam magam pihenni egy kicsikét!Az életemben kicsit nagyon-nagy fordulatok voltak, és lesznek is, hogy mik ezek?- Magánélet- Munka- Tanulás- stb.Tehát most sok minden fog velem történni,…..
 Hát sziasztok! Újra elkezdem írni a blogomat, tudom régen írtam, de úgyérzem eljött az ideje egy új posztnak, meg az újraindulásnak! Sajnos nem tudtam időhiányában blogolni, ezért nem írtam ide semmit! Köszönöm szépen a sok levelet még akkoriban, hogy hova tűntem! Nem…..
 Nem kommentálnám, nézzétek inkább meg :)   ..
GeriFIX blogol Becsöngettek 2010.09.01 19:15:00
Hát elkezdődött sokak bosszúságára, illetve sokak örömére a 2010/2011-es tanév. Hogy én miként tekintek erre a tanévre? Határozottan kijelenthetem, hogy anyagilag falhoz vert lófasz vagyok (de ezzel nem a kérdésre válaszoltam) :D szóval, én örülök annak, hogy elkezdődött,…..
Szóval, majdnem 2 hónapot kellett várni erre a bejegyzésre, hogy miért? Mert nagyon elvagyok havazva minden szar dologgal, tehát időm nincsen sok blogolgatni, ma kezdődik a suli, szóval joggal hiszitek azt, hogy még ennyit se fogok idebökni :D dehogynem ... ^^ most újra felveszem a…..
GeriFIX blogol Sőrültek 13. 2010.07.15 01:56:00
Régen írtam, tudom, nem kell sipákolni már! Elvagyok úszva a melóval, meg minden szarral jelenleg, ez a poszt is csak a Sőrültek 13. része miatt született meg, igaz még nincsen kész, de egy ajánló videót már láthattok róla :)   ..
nbt – djuice Nyárfalók The Game 2010.07.03 12:53:25
Sziasztok!Első sorban szeretnék pár szót szólni magamról.Ráckevéről jöttem. Az Óbudai Egyetem Médiatechnológus hallgatója vagyok. Szeretek minden médiával kapcsolatos dolgot: Videóvágás, kamerázás, hangtechnika, fénytechnika, weblapfejlesztés, rendezvényszervezés.Egy…..
Igazából ez volt az első mondat, amit sikerült kiejtenem a számon a következő videó megtekintése után kb fél perccel. Nemis mondok inkább semmit, nézzétek meg!  ..
Miért is hoztam létre ezt a posztot? Hát azért, hogy bemutassam Nektek, hogy mire jó egy proxy. A proxy nem más, mint egy külső IP cím, amire rácsatlakozik a számítógéped és azon keresztül éri el a világhálót. Ez hasznos pl torrentezésnél, mert ha esetleg valamilyen csoda…..
GeriFIX blogol Nyárfalók 2010.06.29 23:43:00
Holnap kiderül, hogy Nyárfaló leszek e, hogy ez mit is takar? :) Sok pénzt és mellé rengeteg szórakozást a nyáron, egészen pontosan 7 darab nyári fesztiválon lehetek ott teljesen ingyé :) Szúrkoljatok, hogy pozitív visszajelzést kapjak holnap, mert már holnap csomagolhatok Volt…..
GeriFIX blogol Juhuuuuuu 2010.06.27 19:10:16
Meccsnézés (Argentína - Mexikó) kocsmában majd este! Hajrá Argentíííííína, bocsánat, pontosan úgy lenne, hogy Don't cry for me Argentiiiiinaaaaaa xD Ugyebár Kiszel Tünci éneke xD ..
Titeket nem készít ki teljesen ez a változékony időjárás? Mert engem kurvára, és annyi a bajom igazából, hogy nincs meleg, oké essen az eső néha, de ne minden másnap!!!  Június vége van könyörgöm, ne baszsa már ki a szemem a kurva élet max 24 fokkal napközben ... éna…..
GeriFIX blogol Restart ... 2010.06.23 21:01:00
 Tudom, hogy régen írtam, sokan mondtátok is, hogy jólenne már írnom valamit a blogomba ha már egyszer van, és teljesen egyetértek velük, ha belevágtam, akkor ne hagyjam abba egyidő után.Hogy miért is volt ez a kiesés?- Sőrültek ügyeit intéztem- Egy netes tv-nek (TabloID)…..
GeriFIX blogol Iron Man 2010.04.26 22:03:00
Lényegtelen egy poszt, de hát valamivel kikell tölteni az üres helyet, ha már van olyan :) Én most ezzel a zenével tölteném ki. Bizonyára sokak ismerik az Iron Man című filmet, melynek hamarosan érkezik a második része, sokan szeretik a zenéjét is, ezért most ide is kirakom a…..
GeriFIX blogol Netsz@r megint 2010.04.26 21:54:00
Mint az várható volt, a Cseh Csabás bejegyzésem után felis kerültem újra Netszarra xDLINK..
GeriFIX blogol Flash Mob dance 2010.04.26 21:49:00
Hogy miis az a flash mob? Igazából úgy tudom leírni, hogy közösen csinálunk valami szervezett dolgot egy helyen ami tökjól nézki és sok a civil :D Najo, inkább egyszerűsítem, a kedvencem pl: Kb 50 ember megy be egy áruházba "vásárolgatni", és egy bizonyos jelre…..
A mai napon voltam az RTL Klub székházában X-Faktor válogatáson. Még mielött feltennétek a kérdéseiteket le szeretném szögezni, hogy nem én énekeltem, hanem Sőrült László barátom :) Elmondása szerint élvezte a zsűri a produkciót, viszont az eredményt kb 2 hét múlva fogja…..
Nyos, ez érdekes lesz. Pénteken volt egy kissebb szívszakadásom majdnem, mert párom nem hívott meg engem egy buliba, mert úgy tudta, hogy nem jó nekem azaz időpont. Valaki ezt adagolta be neki, nem tudom ki volt, de ... inkább nem írom le. Péntek után szombat, mint az általában…..
GeriFIX blogol Kommentek? 2010.04.10 10:12:00
Merészeltem észrevenni, hogy a blogomat egyre többen olvasgatják, de a kommentek száma nem hajlandó nőni sajnos. Ezért arra kérek MINDENKIT, hogyha kiakarja fejteni a véleményét az egyik bejegyzésről, hogy az szar, akkor fejtse ki, vagy ha tetszik akkor miért tetszik.Mivel a…..
GeriFIX blogol Érzelmesebb perceim 2010.04.09 23:02:00
Ezt a klippet küldeném egyetlen szerelmemnek, mert nagyon hiányzik, és bocsásson meg minden elkövetett hibámért, melyet a múltban vétettem. Csak annyit üzennék még, hogy nagyon szeretem, és remélem ő is maximálisan így érez :)..
A mai napon 19:26-kor szinte minden televízió csatornán lement egy három perces reklámfilm, méghozzá egy új mobilszolgáltatónak a reklámja volt. Akkoriban a Djuice a Pannon keze alá tartozott, ez a márkajelzés kimondottan a fiatalokat célozta meg a szolgáltatásaival. Mára azonban…..
Indult nekem a nap a negyedik órával a suliban, aztán holokauszt megemlékezés, majd elmaradt az utolsó óra és mehettünk haza. Ez mind szép és jó, de van egy történet, amit részletezni nem fogok, csak nagyvonalakban bemutatni, mert nem velem történt, és nem szeretnék…..
Nyos, ugyebár április 5-én volt a Randevúk Éjszakája, a Ribancok Éjszakája sorozat folytatása. Ezen a napon sokminden történt, jó is, rossz is. Kezdjük a nap elején ... Reggel ébredés SlabJoe-nál, aztán tipli haza és készülődés dédnagyapámhoz vendégségbe. Régen láttam…..