Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füsty

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a télen 2007-es évjáratú Citroen C4 Grand Picasso autónkon tönkrement a hátsó csomagtérajtót tartó egyik gázrugó. Ez általában télen, alacsonyabb hőmérsékletnél tűnik fel, az is lehet, hogy már előtte elkezdett engedni. A nyitható hátsó üveges belülről így néz ki…..
Füsty 2016.05.12 07:51:19
@Tamtam: az elején el kell indítani, aztán feltolja magától teljesen. Jól működik.
Belsőség Lecsót a gépbe! 2009.07.23 13:57:00
Jelen kis borongásom csak laza szálakkal kapcsolódik az autózáshoz, ezért előre is elnézést kérek. Viszont van benne szerelés, igaz, minimális mennyiségű olajjal, de ez, remélem, kevéssé azért kárpótolja azt a néhány olvasót, aki ide kattint. Évek óta használok egy kis…..
Füsty 2009.07.25 00:15:43
@Csikós Zsolt: Gratula az "új" PDA-hoz, jó választás volt. Nem fogsz benne csalódni, engem már évek óta hűségesen szolgál, bár manapság már csak navira használom, korábban sok mindenre befogtam. Videohoz én is a TCPMP-t használtam (mindenevő). Konvertálgatni nem nagyon konvertálgattam. Nekem egy 3,5"-os winyó volt a kocsiban csatlakoztatva a PDA-hoz, így nem voltam tárhely híján :) Mp3 lejátszáshoz Mortplayert használtam, autós használatra kiváló, jól konfigurálható és a gombok is kényelmesen használhatóak újbeggyel. Készítettem anno egy autós instalációt a PL720 használatával, ennek a leírása található itt: fspl720.uw.hu/index.html Igaz már évek óta nem frissítettem a lapot, és azóta az autós beépítés is szét lett szedve, de ezen az oldalon a PL720-as magyar nyelvű kézikönyve is fenn van, meg a lábkiosztások is. Lehet találsz rajta számodra is érdekes dolgokat.
A babakocsi kereke éppen egy jégbordának ütközött, miközben én görcsösen próbáltam egyensúlyomat megtartani. Miközben Rozi a pórázát rángatva elindult az éppen aktuális udvarlója felé, azon izgultam, hogy a másik kutyánk a lelkes látogatót el ne fogyassza. Öt élőlény…..