Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaDani

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Hát van ez így, ha egy lap a kormány csöcsén lógva él túl, attól rendszeresen kérni fognak valamit, mint Pelikán József gátőrtől. De hogy az ingyenes lappiacon a Metrót váltó, egykoron Habony-féle Lokálba a kormányközeli cégek és az aktuális lózungok közé már csak 2-3 cikk férjen be (meg az…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Emojikampánnyal csigázzák az érdeklődést, mert az so 2018. Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett…..
Bár eleinte nem volt hajlandó rá, mivel egy napja folyamatosan támadják vagy röhögnek rajta, mégis beadja lemondását Jason Spencer  Georgia állambeli republikánus képviselő, aki egész Amerika előtt niggerezett teli torokból, letolt gatyával, és eljátszotta, hogy levágja és szájába tömi egy…..
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
Ha van még egy olyan trash- vagy mindegymilyen reality, amiben annyi életbölcsességet fogalmaznak meg (és ilyan szofisztikáltan!) mint a Pumpedékben, akkor annak a linkjét tessék nekem elküldeni, mert tanulni akarok, nem szégyen az még egy ilyen vén fasznak se'...
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
Az van, hogy Pumpednek sürgősen be kellene ülnie egy válságkommunikációs tréningre, illetve, ahogy az utolsó jelenetet elnéztem az epizódban, egy színiiskola vagy színjátszókör sem ártana, de ne szaladjunk ennyire előre. A előző részben Pumpedné megtudta, hogy az ura csalfa típus, és egy csalánszájú…..
BaDani 2017.04.26 10:03:09
@Snk.: Mintha a mobilon Luna lett volna, legalábbis ezt hallottam a bolti sorban állás közben, mert az én tv-men csak NER-kompatibilis tartalom mehet. Biztos gondoltak a jövőjére mikor ráakasztották a nevet, innen csak egy lépés a luvnya.
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..