Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zigbor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is meg(v)ették Vastag Csabát - harsogja a Blikk. Az X-Faktor egykori sztárja ugyanis nemrég egy joghurtreklámban szerepelt, amiben annyira elégedett volt vele a megrendelő, hogy a menedzsmentje már Németországgal és…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
zigbor 2015.03.01 20:21:30
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Köszönöm, már megy! A szavazás leállítása előtt épp sikerült nyomnom egyet.
CORDELIA FOXX (Sarah Paulson) – PELLER ANNAZOE BENSON (Taissa Farmiga) – PEKÁR ADRIENNMYRTLE SNOW (Frances Conroy) – EGRI MÁRTAKYLE SPENCER (Evan Peters) – CZETŐ ROLANDMISTY DAY (Lily Rabe) – SOLECKI JANKAFIONA GOODE (Jessica Lange) – CSERE ÁGNESNAN (Jamie Brewer) – PUPOS…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
A Bors infói szerint a novemberben rajtoló, és a formátum szerint egy műsorvezetős Rising Star című tehetségkutatón teker egyet a TV2, és Ördög Nóra mellett Majkát is műsorvezetőként alkalmazza. Majka mondjuk a Bors hajnali telefonjából értesült a dologról, ami ezek szerint…..