Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jajnekemnak

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már legalább öt hónapja mindenki a mai eseményekre várt, mégis valakik a TV2-ben úgy gondolták, hogy március 15-én estére egy 170 perces filmet – reklámokkal együtt három és fél óra -, az Aviátort kell időzíteni. Bárdos és Máté egy ideig próbálták húzni az…..
comment:com Nácik, szex, morfium 2007.03.14 16:30:00
Laza szerda esti tévézésre készüljünk fel. Összefuthatunk Monica Belluccival, Matt Damonnal, Al Pacinóval, Jack Nicholsonnal, Katherine Hepburnnel, Beri Aryval és még sokan másokkal. A Bobby Deerfield nem túl ismert film, egyébként Sidney Pollack rendezte és Al Pacino alakít benne…..
Sváby András visszatért. Ugyan az Orbán Viktorral szembeni megalázó vereség után a bulvársajtóban megjelent pletykák szerint egy ferencvárosi férfifodrásznál kopaszra borotválta a fejét, és egy különös zaklatott éjszaka végén, alkoholtól és antidepresszánsoktól bódultan…..
Hétfőn még azt hittük, hogy hallucinálunk, aztán kedden bebizonyosodott, tényleg Kolláth György feje inog a csokornyakkendő felett a falkában. Az alkotmányjogász egy ideje már égeti magát az ATV Vonósnégyes című rémségében, de ezt a merész húzást még mi is sem néztük ki…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
A Budapest Tv-be, a többi kis adóhoz hasonlatosan könnyű belerúgni, mert ugye tévé ez is, csak éppen nem olyan, olyan vásárian alpári és ócska. Van nekik is nyeremény műsoruk, a műsorvezető szőke hölgy (aki lehet, hogy x-el írja a nevét) kissé megilletődött viselkedésénél…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
Jó fej voltam, és vártam egy hetet, hátha meggyógyul a Valami Hungary, a második epizód hátha nézhetőbb lesz. De nem. Ez egy ritka irritáló sorozat, ráadásul az utómunkák során sikerült még tovább rontani rajta. A Valami Hungary magyar gyártású, nyolcrészes útishow a…..
A tegnapi Szulák-show-ban újabb, de cseppet sem meglepő fordulatott vett a Zalatnay-sztori. Egy ismert, de persze meg nem nevezett pénzember lett az új főhős, aki teherbe ejtette Zalatnayt valamikor régen, egy messzi-messzi galaxisban. Az egészben az a…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..