Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ng.pontkukac

61 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péter körül az elmúlt hónapokban elég forró volt a levegő a csepeli ügy kapcsán, a legfrissebb botránya viszont még a legelkötelezettebb hívei körében is kétkedésre kellene, hogy okot adjon. Ám a bőszen és joggal "vakkomondorozó" ballib értelmiség és politikai körök most hallgatnak, ami…..
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
A címben megfogalmazott kérdést is feltettük Bősz Anettnek, a Liberálisok 29 éves, közgazdász végzettségű ügyvivőjének, a Magyar Liberális Párt alapító tagjának. A legnagyobb hazai közéleti blogként mi más is lehetne a feladatunk, mint olyan politikai kezdeményezéseket bemutatni, amelyekre a fősodrú…..
A poszt szerzője a blog alapítója...
Annak ellenére, hogy 2010-ben a HírTV - Magyar Nemzet kombó poltikai érdekből egyfolytában Hagyó-modellről és súlyos bűncselekményekről beszélt - lassan az összes fővárosi közműcég ügyében felmentés születik. Bielek Pétert a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. volt vezérigazgatóját is…..
Az amerikai elnökválasztás kampányfinisébe érve már szinte csak arról hallunk, hogy miért nem alkalmas Trump a világ legbefolyásosabb vezetőjének állására. Félreértés ne essék: amit eddig láttunk és hallottunk, az bőven alkalmatlanná teszi a nagyvállalkozót a feladat ellátására. Épeszű ember nem…..
A poszt szerzője a blog alapítója...
Az NVI körül forrt a levegő az elmúlt időszakban, ez kétségtelen. Az események sorát újságolvasó honpolgárként végigkövetve kétféle kép rajzolódhat ki szemünk előtt, demokrácia-értelmezésünktől és politikai meggyőződésünktől függően...
A cikk szerzője a blog alapítója...
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
ng.pontkukac 2015.09.18 14:52:08
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Kedves Bircaman! Ez az a perc, amikor meg kell osztanom veled egy életképet. iPhone pittyen - megjött az első két komment. Látom a nicked, felsóhajtok, megnyitom az asztali gépemen a blogot. A korty megáll a torkomon, az egér a kezemben. Rekedt hangon a képernyőhöz hívom kutyasétáltatásból épp hazatérő menyasszonyomat. Ő szép szemeivel a nickre néz, majd a szavaidra: "jó cikk". Majd újra a nickre, és újra a szavaidra. Az ő torka is kiszáradt ekkor, de szó úgyis kevés lett volna. Többszöri alapos ellenőrzés után úgy döntöttünk, a kommentedet kinyomtatjuk és bekeretezzük. (Amúgy szeretünk.) - Gábor / főszerk.
ng.pontkukac 2015.09.18 17:09:02
@Erzsébet GYöre: Kedves Erzsébet! Orbán Viktort jelen esetben mindössze azért "szapulom", mert úgy működik, mint minden politikus. De ez most szinte lényegtelen. Jelen helyzetben előrelátó volt, kiállt széllel szemben az álláspontja mellett, megakasztotta a kaotikus schengeni embertömeg-beáramlást, és cselekedni is mert. Nem vagyok Orbán támogatója, szavazója, rajongója, de most tényleg felelős európaiként működött. Épp azon "nevetgélek", hogy szidtak minket a szerbek, majd pénzért (!) vitték át a bevándorlókat a nagy mellénnyel Magyarországot kioktató horvátoknak, akik meleg fogadtatás helyett rendőröket küldtek rájuk, határt zártak, és most visszaküldik nekünk a szíreket. Ja, BKV-buszokkal :)
A rendőrség hivatalosan is megkezdte azt a nyomozást „a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása büntette”, azaz a holokauszt tagadása miatt, azon holokauszttagadó cikkek miatt, amelyek sorozatban, elsősorban a Kurucinfón jelentek meg...
ng.pontkukac 2015.09.10 12:32:47
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: A holokauszt megtörténte nem "történelmi vita" tárgya. Pont. A témában más mondandónk nincs. Bizonyítékok a rendőrségen. Ha vitatkozni akarsz a holokauszt megtörténtéről, irány a Kurucinfo. Bár onnan ez a gyáva féreg most törölte az álnéven írt náculását.
ng.pontkukac 2015.09.10 13:48:23
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Na látod, ez már egy érdekesebb kérdés. Vita tárgya lehet, hogy szerencsés-e valakit a tévképzetei miatt lecsukni. A holokausztot tagadók esetében végülis olyan őrültekről van szó, mint akik arra teszik fel az életüket, hogy a holdraszállást cáfolják vagy a chemtrail-jelenséget bizonyítsák. Ugyanakkor hazánkban a törvény közvádasan üldözi ezt a magatartást, mi pedig ilyen információk birtokába jutva csak egy dolgot tehetünk: feljelentést. Ráadásul itt nem egy hülye fórumozó eresztette el magát, hanem egy aktív tanár dolgozott a bűncselekmények tucatjáért felelős portálnak. Talán azt is tudja majd, hogy hogyan sikerült a Kurucnak repülés közben lefotóznia egy korábbi államtitkár nyaralója felé repülő molotov-koktélt. Például.
ng.pontkukac 2015.09.10 16:26:46
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te vagy a kedvenc kommentelőnk, mert ha azt írnánk meg, hogy kék az ég, arra azt kommentelnéd, hogy az ég nem kék, és aki ezt állítja rossz ember. :) De viccen kívül: arról lehet vitázni, hogy jó-e a törvény vagy nem, de a holokausztról értelmetlen.
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
ng.pontkukac 2015.08.22 21:46:53
@KisMedve: Na ide figyelj, gyökér. Elmagyarázom újra, amit e-mailben már jeleztem. A szerzőnk _nem fogja_ megváltoztatni a régóta, több helyen használt írói álnevét azért, mert más embereket is hívnak így. Nem tudhatja édesapád, hogy hány Krantz István él még az országban, hacsak nem a népességnyilvántartóban dolgozik, ha meg igen, akkor visszaél az ott megismert adatokkal. :) Édesapád persze egyből pénzt akart tőlünk szerezni, de ezt felejtsétek el gyorsan. Egy tollat esetleg küldök blogunk logójával. Egy komoly ügyvéd röhögni fog rajtatok, ha meg nem, akkor konzultálhat a mi jogászunkkal, ám ezzel a Fidesz legbefolyásosabb nagykutyái is csak azt érték el, hogy tizensok ügyben elküldte őket a bíróság melegebb éghajlatra. Az NMHH-hoz pedig sok sikert kívánok. Az EU-ban nem kell ugyanis blogokat regisztrálni semmilyen hatóságnál. (Ez persze fájt másoknak is.) Vegyetek hát vissza a komcsi tempóból, élvezzétek a blogolvasást, köszönjétek meg azt az A.- betűt és osszatok meg továbbra is napi horoszkópokat és Putyin-felszopást Facebookon. Üdvözlettel: Németh Gábor, főszerk.
Kedves régi és új Olvasóink! Az Egyenlítő blog idén decemberben fogja ünnepelni hatodik születésnapját. Az elmúlt években szerzőink áldozatos munkájával, a Ti aktivitásotokkal, valamint az Index és a blog.hu professzionális felületének segítségével elértük, hogy a szakma…..
Főszerkesztői jegyzet Egy korábbi posztban kifejtettem, hogy miért nem állok a halálbüntetés visszavezetésének pártján. Azóta átolvastam a kommenteket, és - bár ez nem reprezentatív felmérés - arra jutottam, hogy olvasóink inkább halálbüntetés-pártiak. Így - elindulva az…..
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
Főszerkesztői jegyzet Tegnap megnéztem az Index interjúját a Magyarországon élő, Afganisztánból menekült fiúval, Dariushhal. A srác megtanult magyarul, letelepedett, tanul, tervei vannak. Értékeli és nagyra becsüli, amit ez az ország adott neki. Befogadónak és toleránsnak…..
A honi internet eldugott és kevésbé kies tájain, a bíróságok világos termeiben és az ügyészség sötét folyosóin zajlik egy szövevényes jogi aktus, amelyből egy fiatal fideszes, Kocsis "drogteszt" Máté ijesztő arca rajzolódott ki előttünk. Most induló cikksorozatunkban…..
...és külön Semjén Zsolt! Update: mivel közben a Youtube törölte, íme a vimeós változat. ..
Bár egyszer már lebukott a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy saját gazdasági igazgatójuk, Vida István testvérének az érdekeltségében álló cégnek adtak közbeszerzés nélkül milliós megbízást, most ezt újra meglépték - tudta meg az Egyenlítő blog. Az FKF…..
Szűk fél éve szabadította Orbán Viktor a külügyekre csodafegyverét, Szijjártó Pétert. Rövid idő ez mérleget vonni - gondolhatnánk. Ám alig hat hónap alatt annyi blamázs és baklövés jellemezte a területet és a személyt, hogy ezekből érdemesnek láttunk egy alapos gyűjtést…..
Budapest köztisztaságával foglalkozó rovatunkhoz egyre több olvasói fotó és levél érkezett. Mutattatok nekünk koszos Coop és CBA üzleteket, utcaképeket, írtatok javaslatokat, vagy épp csak dühöngtetek egy nagyot. Felvételeiteket, elképzeléseiteket, kommentjeiteket már…..
A tegnapi napon fogadta el a Fővárosi Közgyűlés a 2015. évi költségvetését, néhány meglepő és kevésbé meglepő sarokszámmal. Kocsis Máté például 25 millió forintos "tanácsnoki költségkeretet" kapott, amely legalább egy nullával több, mint a valós funkciókkal megbízott…..