Regisztráció Blogot indítok
Adatok
időtolvaj

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Miért hazudik Szőnyi Szilárd? Mert nem nagyon tudna másból megélni, mint a beteges hazudozásból. Szőnyi számára a hazugság becsület és dicsőség dolga, ő a Világkonzervativizmus és a Világliberalizmus harcának katonája, és a késpárbajnak nincsenek szabályai,…..
időtolvaj 2015.07.24 08:50:55
@jotunder:

" próbálja igazolni, hogy ő nem egy féreg, miközben húszcentis nyálkát húz maga mögött a Hetiválasz folyosóján. "

Élénk fantáziám eredményeként látom:))))))) Én ugyan ritkán olvasok Szőnyit, de ettől a képtől nem fogok tudni szabadulni, ha ránézek.

" nagyon sok mindenre lehet azt mondani, hogy nem szeretem, de ha a többség ezt akarja, mit tehetek."

Tudod, hogy ez egy elnagyolt megfogalmazás.
Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai…..
Sok szó esik manapság a menekültekről és a "gazdasági bevándorlókról", de általában is örökös kérdés, hogy mit kezdjen a társadalom a hátrányos helyzetű, szerencsétlen életű emberekkel, akár máshonnan jönnek ide, akár eleve itt élnek. Összegyűjtöttem, hogy milyen…..
időtolvaj 2015.07.02 08:21:38
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
időtolvaj 2015.05.19 07:10:07
@Ahava:

"Nehezebb persze megmondani, hogy beszélhetünk-e muzulmán szálról."1

Mélyedj el egy kicsit a 8-13.századig terjedő iszlám reneszánszban.
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
időtolvaj 2015.05.10 16:41:32
@Érvsebész:

" ha neked addiktív elküldődni a picsába, semmiképp se hagyd ki"

Nincs egyedül ezzel:))
Két evidencia van ma Magyarországon: 1. Farkas Flórián lopott, lop és lopni fog. 2. Habony Árpád körül minden szigorúan titkos. Illetve nem egészen, mert azt például tudjuk Nemközszereplő Árpádról, hogy akar de mégsem válik, hogy táskából a parasztbarokk nőből a…..
időtolvaj 2015.04.12 08:17:07
@Nátán Apfelbaum:

Figyelmetlen vagy. Azok a két nappal ezelőtti napra vonatkozó evidenciák:)

"Két evidencia van ma "
Kezd ez az ország egy kibaszott Éden Hotelre hajazni, ahol minden megtörténhet. Illetve mégsem, mert ha ott valaki a teraszra hugyozik akkor úgy vágják ki a többiek, mint egyszeri kádéenpés a magas cét semjénzsoltár éneklés alatt. Itt viszont történhet bármekkora…..
időtolvaj 2015.04.05 07:45:27
@luis5:

Kommentelőkém, a franc se izgul Borkai miatt. Az egy milliárdra legyenek kíváncsiak a választók. Ha ők se, akkor minden a legnagyobb rendben?
ÉdesDrágaAranyosEgyetlen Nurszultán bátyám, kazahok, rokonaink! Megjöttünk hozzátok és mintha haza jöttünk volna. Mi itt vagyunk otthon nálatok, és nem a rohad kapitalista demokraták Brüsszelében. Nyugat? Pfejj! Ott nem botlunk mindjárt aranyból faragott csodaszarvasba a…..
        Ez nem lesz könnyű.         Dr. Béndek Péter a Polgári Konzervatív Párt elnöke kemény szavakkal ostorozza a balliberális értelmiséget. A filozófus-pártelnök úr legfőbb vádpontja az, hogy a balliberális értelmiség nem sokat tett le az asztalra a "közéleti…..
időtolvaj 2015.04.04 12:24:05
@jotunder:

Mikori ez a Bayer-szöveg?
vagyvagy Puzsér vagy Hajdú? 2015.02.26 11:27:45
Puzsér Bírom a faszit, mindig megmondja a frankót. Pont leszarja, hogy ezért beperelik, és igaza is van, miért ne lehetne véleménye a médiagenyókról? Nem mások szerencsétlenségéből akar hasznot húzni. Nem butákat kérdez, hanem okosakat mond. Ossza csak Hajdút,…..
időtolvaj 2015.02.26 17:54:22
168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is. A győzelem mindenek felett, ojjé. Nem drága ezért semmi, ezer/óra néhány tucat diáknak pláne…..
időtolvaj 2015.02.22 09:16:01
@gazoló:

Aki így - "Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen." - definiálja magát, az jelzi, ő egy értelmiségi.

Egyben jelzi/ígéri, hogy keresi/megalkotja a kortárs szövegkörnyezetet, amelyben kommunikálhat.

Szórakoztató és felejthető a próbálkozása:))
Valószínűleg nem fogják idézni, mint Machiavellit.
időtolvaj 2015.02.22 09:35:26
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Naaaaa, a kurvákban több az öntudat.
           Magyarországon gyakorlatilag nincsenek nacionalisták. A keleties hülyeségekről fantáziáló miniszterelnök, a szoftfasiszta Jobbik-vezér egy vesztes Magyarországról delirál, tehát nem nacionalista. A nacionalizmus a győztes Magyarországról szól. A győztes…..
       Rogán Cecília férje azt kérte a kormánytól, hogy indítsa el a megélhetési bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt. Ahogy mondta, nincsenek erkölcsi kötelességeink ezekkel az emberekkel szemben. Szép, kerek, keresztény mondatok.          Rogán Cecília…..
Semjén Zsolt vasárnap furán ébredt rémálmaiból. Szinte rettegve nyitotta ki a zinternetet mert félő volt, hogy a Karda Bea hányásán elcsúszó Story gála sztárfellépő Koncsita hanyagul eldugott virslijét tolja arcába a hazai bulvársajtó. Höhö, minden megeshet ott, ahogy egy…..
időtolvaj 2015.02.10 09:38:34
@Sir Bates dö Hól:

"legfeljebb a klubtagság lemorzsolódik..."

Vagy itt hirdeti, hogy ez a világ rendje:)
     1.   Elhatároztam, hogy írok egy posztot azzal a címmel, hogy: " Az értelmiség esete a véges egyszerű csoportok klasszifikációjával".  Tetszik ez a cím. Elsőre nincs semmi értelme, de éppen ez benne a feladat.    2.    A véges csoportokra úgy gondoljon a…..
időtolvaj 2015.02.10 09:33:55
@nandras01:

Végtelenül vagy végesen egyszerű a válasz.

A filoszok szerint JT, aki ilyen posztot ír, a matematikusok szerint te, aki ilyet kérdez:))

Én meg élvezem a kommenteket.( Mentségemül, diplomáztam matekból.)
Megjelent 30-án ez a cikk. Nagyon jó kis írás, ajánlom, van benne egy mondat ami nem tartozik szorosan a cikk tárgyához, viszont akkora hímsoviniszta tahóság, amire a csajágaröcsögei kocsmában is egy hangos ...va anyáddal válaszolnék. ...Ihász István...Mint mondta,…..
időtolvaj 2015.02.04 08:25:59
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Igazából akkor tudnám megítélni a mondat hímsoviniszta jellegét, ha lenne valami értelme..."

Mint nő, lefordítom neked:))
A hagyományos női szerepeken túl - konyha, szülés, kuss - nincs említhető tevékenysége a nőknek a vh idejéből. Tárgylista ide vagy oda.
Mondom az uramnak: Pityu! Te, figyeljé'má, hát nem azért vagyok királylány, hogy a fater előjogait maradéktalanul ki ne használjam. Ha Gazsit elvitte brazilba, akkor én csak mehetek az Operába királylányi előjogon fasza páholyba, hadd bámuljanak a svájci líceumban…..
időtolvaj 2015.02.01 17:36:26
@hacsaturján:

Lezongorázzam a különbséget?
időtolvaj 2015.02.03 10:10:23
@hacsaturján:

Nem állnak jól nekem a fúvósok:)
időtolvaj 2015.02.03 12:24:25
@hacsaturján:

Aha:)))))))

"– Szép név. Tintoretto Kázmér. És miféle mestersége is van?
– Szimbolista vagyok.
– Igazán? Zenél is? Én sajnos nem játszom semmiféle hangszeren.
– Sajnálhatja. A szimbolizmus igen finom muzsika.
– Magával hozta az izét... a szimbolát?
– Itt van a kis dobozban... Hosszú hangszer. Három darabból rakom össze.
– Miért áll ezen a dobozon, hogy Gorcsev?
– Ez az álnevem... Az ön unokaöccse sem volt született Botticelli."
Nem könnyű ma Rogán Tonyónak lenni. A divatmajomkodás után jött a napfénytől duzzadó kecó, az urizálós fika, és mostanában nap nem telik el V. kerületi ingatlanos balhé nélkül. A kerületi önkormányzatban külön magyarázkodó főosztály működhet mára, aminek egyetlen…..
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
 íme a Heti Válasz reakciója a borzalmas mészárlásra.   És íme a bizonyiték arra, hogy Szőnyi Szilárd hamisít. Egy Noel Gerard (Joe le Corbeau) nevű antiszemita karikaturista rajzát tette az eredetik közé.  JE SUIS CHARLIE.  ..
időtolvaj 2015.01.08 09:51:36
@Zero Dark Thirty:

Honnan idézted?
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
időtolvaj 2014.12.08 09:02:31
@kontramagyar:

"A kommunikáció már csak olyan, hogy a fogadó félben kialakult jelentéstartalomért is felelős a közlő."

Na, ezt cizelláld még:))
Amikor leváltottuk Papcsákot az öröm mellett volt bennem egy kis szomorúság is: Úgy éreztem hiányozni fognak az one man show-k, amiben verhetetlen a mi Ferink. De elég volt egy képviselői zsebek felé nyúlkáló apropó és szerencsére máris bizonyította, nem jött ki a…..
időtolvaj 2014.11.29 10:54:03
@Imola Helyesi:

"A nagyszerű történész ugyanazt leírta tudományosan, amit én néhány napja a kis köp glosszámban."

Igazad van. Ő pont annyira nagyszerű történész, mint amilyen jó glosszaíró vagy te.
Kondor Katalint, akinek a Magyar Rádió elnöki pozícióját 2001 és 2005 között volt lehetősége betölteni lehet szeretni és nem szeretni: ez mindenkinek szíve joga. De most azért eléggé rendesen kitálalt.  A volt elnökasszony azonban tagadhatatlanul, igen meglepő állításokat…..
időtolvaj 2014.11.27 14:45:16
@Münci66:

Valami gyönyörű volt ez a "fejlődéselmélet":)) A valóság sokkal egyszerűbb. KK nem buta, csak hajlékony gerincű. Amíg Széles ki nem rúgta az ECHO-ból, olyan cinizmussal tercelt minden idiótának, hogy az hányingerkeltő volt. Persze én még emlékeztem A hétre.
Varánusz Kósa Lajos nagy utazása 2014.11.23 11:54:38
KupakLali elfáradt, elindult pihenni a neki legkedvesebbekkel: a titkárnőjével és Halász János ex-államtitkárral meg fiával. Elvert kábé egymilliót a nehezen megkeresett lovettából, oké. De lássuk be a pihenést nem adják ingyen, ráadásul a Rolling Stones is inkább koncertezik…..
időtolvaj 2014.11.23 18:42:11
@jöttem:

"Ne fáraszd magad! Hitet, eszmét házalóktól nem veszek. "

De szép lenne, ha ezt értené:)))
időtolvaj 2014.11.23 20:34:29
@jöttem:

" Egyszer csak leesik az a bizonyos tantusz.:)) "

Egy ostobánál előfordulhat, egy bigottnál soha.