Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony Alemida

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
Ma se dugunk Fast forward 2014.09.22 16:01:50
szerk. megj. HA AZ INDEX FELŐL JÖSSZ, ÉS CSAK A BASZÁS ÉRDEKEL, LAPOZZ A VÉGÉRE A többit nem fogod érteni. ha érdekel, és q sok időd van, akkor olvasd végig a blogot, mert csak történetiségében élvezhető. És úgy látszik, muszáj ide is kiírnom, hogy fikció. Nem mintha nem…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
Tony Alemida 2014.09.17 11:25:25
@Ló szerafin:
Eppen el akartam kezdeni megfogalmazni, hogy igazabol lehet oket piszkalni de megis csak tettek le valamit az asztalra.. ok. nem vagyunk egyformak mindenkinek nem lehetnek szimpatikusak sem ok sem amit es ahogyan mondtak de, igenis bepultek a reggelekbe majd hianyoztak mikor eltuntek.Csak egyetereteni tudok az altalad mondottakkal
Tony Alemida 2014.09.17 13:14:44
@Túrós:
Mivel van szerencsem nem ismerni teged ezert szerencsere nem tudom mennyire vagy vicces...plane ittasan...kulonosen hosszu eveken keresztul (arrol nem is beszelve,hogy B.G.- mar akkor nemetul vezetett musort a nehai Danubiusban amikor a tobbiek meg otlet szintjen sem voltak jelen) de ez nem is fontos.A hangsuly azon van hogy,ha ennyire fejlett a kritikai erzeked valoszinyuleg tudsz jobbat szorakoztatobbat,es erdekesebbet csinalni. No rajta kezd el! Gratulalni fogunk sokan..nnna es majd akkor elgondolkodtato lesz a velemenyed
Tony Alemida 2014.09.17 13:47:52
@Túrós:

Ha valakit velemenyezel legalabb nezd meg ki az vagy mit csinal(t).Nem tudom es (nem is erdekel) mikor szulettel es emlekezhetsz-e arra mikor 1986 (!)-ban elindult a Danubius.Ezt csak azert moindom mert akkor kicsit mas volt a radiozasrol es a radiozas szereplesrol a velemeny illetve elvaras.arrol nem beszelve, hogy ami szerinted "szar"az csak a te velemenyed.. Az pedig megint mas kerdes,hogy te kepes volnal-e 26 even keresztul mindenki szamara ertekelheto teljesitmenyt nyujtani...? (kesobbi felreertesek elkerulese vegett: azert irtam 26 evet mert A Danubius,Slager,es NeoFM ideje alatti idoszakot vettemn figyelembe)
Manapság naponta születnek sztárok, megjegyezni is képtelenség - és nem is érdemes - a közepes filmek még közepesebb szereplőit (tisztelet a kivételnek természetesen). Látszólag dübörög a filmipar, valójában erősen stagnál, egymást érik a puccos premierek, de egyre kevesebb…..
Persze, tudjuk, a gúnyolódás, a pártoskodás kicsinyes dolog, az igazán nagyok felülemelkednek az ilyesmin. Azt is tudjuk, hogy a két rivális ökoszisztéma alapfilozófiájában már annyira távol kezd járni egymástól, hogy egyszerűen nem is érdemes őket összehasonlítani, és…..
Bár a mélytengeri rejtőzködés királya továbbra is Godzilla (I want to believe), azért nem árt lecsekkolni, milyen más állatok lapulnak még odalent - van egy pár bizarr darab. Most pontosan tizenkettő, plusz egy. Az egyik úgy néz ki, mint egy mérges vécécsésze fogakkal és…..
Nekünk a Vikingek-szinkron miatt írt levelet, a Facebookra Balázsék Class FM-es műsora miatt tett fel egy személyeskedő, de végtelenül mulatságos kifakadást Hujber Ferenc színész, aki ezek szerint a "mindegy miért, csak beszéljenek rólam" elvet követve még csúsztatni is hajlandó,…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Tony Alemida 2014.09.04 20:47:17
@mint olyan:

Te komolyan beszelsz vagy csak megsutott a nap?! Mi az,hogy "ha valaki keresi a bajt" szerinted ugy indult neki aznap estenek?! Benned annyi emberseg van mint egy kilincsben! Gondolkozz mielott kinyilatkoztatsz!
Az pedig,hogy egy oltozek mitol kihivo azt gondolom szubjektiv..de az oltozek esetleges tesztoszteron aktivalo ereje sem lehet oly merteku,hogy ertelemes ember ne gondolkozzek. Mondom ember...
Bite Bakery Café Nyugati. Jó lokáció, rengeteg ember, érdekes szendvics a kirakatban. Perec szendvics. Nagyszerű ötlet, de sajnos én kakaós csiga „vadászaton” voltam, így a perec szendvicset nem kóstoltam. Míg mielőtt a Bite rajongók lerohannának mindenféle kommenttel,…..
Tony Alemida 2014.09.04 20:25:11
@blasiusii:

Azt gondolom mint mindig most is az ordog a reszletekben bujik meg...
Nem feltetlenul a cukormaztol a sutin hiznak az amerikaiak..ahogy a paprikascsirketol sem a magyarok.A hangsuly a merteken azaz a mertektelensegen van sajnos szinte mindig..es nem csak a sutinel... szerintem
Tony Alemida 2014.09.04 20:30:19
@polyvinyl:

Nagyjabol meg igazad is volna.. De ha amennyiben az energiat,a szallitasi,tarolasi es fenntartasi es uzemeltetesi koltsegeket is megnezed nem beszelve a kotelezo jellegu jarulekos koltsegekrol akkor kb az eladasi ar 40-60%-at kapod... erre jonne meg a a haszon ugye..arrol nem beszelve,hogy a termek mindenfelekeppen Izlesesen es korultekintoen keszulhetett..
A leginkább a Black Flag korábbi frontembereként ismert Henry Rollins az utóbbi időben nagyrészt már csak igazi megmondóemberként üzemel. Különösen jellemző rá, hogy nem köntörfalaz, hanem megragadja a problémák lényegét, és kertelés nélkül elmondja róluk a véleményét.…..
Tony Alemida 2014.08.24 11:06:42
@braue:

Megtisztelo,hogy azokbol a magassagokbol leereszkedsz egy hajlektalan szintjere.Igazan kedves toled.hiszen nyilvan minden jogalapod megvan ahhoz hogy felszinesen alkoss velemenyt,hiszen pontosan tisztaban vagy milyen korulmenyek kozott keszult egy iras.DE! Ha feltetelezzuk, hogy neked tokeletesen igazad van,es hibaztam (elofordulhat).Meg mindig nem vilagos, hogy magadra vonatkoztatva miert nem rvenyesek ugyanazok a "formai" szabalyok..napszaknak megfelelo koszontes,megszolitas stb..Ami viszont elgondolkodtat,hogy azert kotekszel,pedig "nehez komolyan venni"amit mondok...Persze ha megsem kotekedesrol van szo,hanem epito jellegu joindulatu iranymutatasrol,akkor ismetelten megkoszonom a kedvesseged.. :)
Tony Alemida 2014.08.24 12:03:24
@polyvinyl:

Ne haragudj de nem ertek veled egyet. Azert nem amit korabban irtam,tekintettel arra, hogy nem tudhatjuk -tudjuk- mi az ok amiert valaki erre az utra lep..Legyen az bar kozvetett vagy kozvetlen.Sokkal nehezebb oszetettebb ez annal semhogy megitelhessuk mi "ittmaradottak" mi jatszodhatott le abban aki mar nincs velunk.
Mindezektol fuggetlenul,ertem mire gondolsz.
Tony Alemida 2014.08.24 12:35:26
@polyvinyl:

Nezd..azt gondolom valtozatlanul,hogy reszben ertem amit mondasz,es az erveidet.Ugyanakkor nem tudom figyelmen kivul hagyni azt sem,hogy NEM tudunk teljes biztonsaggal reszleteket,sem a mostani szomoru esetbol sem mas hasonlobol sem.Mindemellett azt gondolom,meglehetosen nehez es fajdalmas dontes ez,ami nem lehet ok nelkul.
Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem arra, hogy Robin Williams milyen érdekes személyként marad fenn örökké a filmes világban. Kiemelte, hogy ő az a színész, akivel kapcsolatosan szinte minden nézőnek van egy nagy filmes élménye, még akkor is, ha az éppen adott mű nem tartozik a…..
Tony Alemida 2014.08.20 08:03:54
@nandras01: @Tony Alemida

Nem vagyunk egyformák..(szerencsére) az pedig hogy számodra nem szimpatikus egy művész azzal semmi gond nincs viszont,hogy milliok számára való önnfeledt szórakoztatás mi módon valósul meg és az szerintük zseniális-e vagy sem azt döntsék el azok akik kedvelik,kedvelték.De egy dolog biztos minden ember számára kijár a tisztelet a nevével kapcsolatban.(!!)különösen ha a közelmúltban hunyt el..ugyhogy maradjunk annyiban R.W. de talán az sem túl sok ha leirjuk hisz van hely Robin Williams.
Tony Alemida 2014.08.20 19:28:57
@Kolléga:
Respect!! Köszönöm!