Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brooklet28

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
1980-as évek. Az egykori RUC (észak-ír brit rendőrség) tagja egy darts-nyíllal a nyakában egy zavargás során..
Ahogy azt már néhány hete megszokhattátok, a hétfői Napi érdekes, már ma - vasárnap - délutántól látható! 1957. Piasecki VZ-8 azaz a repülő dzsip. Nagy reményeket fűztek hozzá a fejlesztésének idején. Hitték, hogy teljesen kiválthatják vele a régi guruló terepjárót...
"Ugyan a pekingi események 25-ik évfordulója tavasszal, illetve nyár elején volt, Izak2 szerzőtársam úgy gondolta, hogy ne menjünk el a téma mellett, így most - még az évforduló évében - emlékezünk meg az akkori eseményekről."- Jtom 1989 forradalmi év volt az egész világban. Európa a kommunista…..
Brooklet28 2014.12.10 13:45:48
@maxval bircaman szerkesztő: mint például Japán, vagy Dél-Korea?
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
Brooklet28 2014.11.18 13:07:24
@Hajszás Láncos: Igen, mert Istent minden vallásos ember úgy "képzeli' el, hogy fent ül a felhők tetején, és csavargatja a szakállát. Az, hogy te nem hiszel benne az a te dolgod, és nem hiszem, hogy ki kell gúnyolni azt aki hisz benne (bár ebben a fene nagy liberalizmusban hatalmas divat)
Brooklet28 2014.11.18 19:04:54
@Hajszás Láncos: Nos igen ezzel nehezen lehet mit kezdeni. Akkor nyugodtan gúnyolódj tovább, ha ez jól esik. Rendkívül humoros, és széles látókörű vagy.
A Drága Elza! című, teljesen magyar készítésű film bemutatójáig alig tíz nap maradt. Hogy miért ilyen nagy szó ez annak több oka is van...
Bájos képeslapok a Photoshop előtti időkből, a vidéki Amerika elképesztően nagyra növő vadjairól és terményeiről. Avagy: amivel hátramaradt családtagjaikat is csábították az új világba a bevándorlók...
Az 1900-as évek elején az emancipáció csírái már kezdtek előbújni az európai társadalmakban. A szüfrazsettmozgalmak - főleg Angliában - kezdték elérni csúcspontjukat, amikor már erőszakos akciókkal hívták fel magukra a figyelmet, rongáltak, gyújtogattak, sőt életüket áldozták a női…..