Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Róza

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Ősz. Szeretem. 2011.10.13 12:47:00
A nap kérdése:  Miért szereted az őszt? Megköszönöm, ha a kedvetekért összegyűjtött képek megtekintése után esetleg van kedved válaszolni... kommentben itt vagy a Facebookon. Szabály: csak jókat lehet írni :) Szép napot! Zenemeg: Christina Vantzou - no.1 -…..
Balázs Róza 2011.10.14 11:16:15
@simonmondja.: Telitalálat!
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Balázs Róza 2009.12.08 15:10:19
@Trojai: "Szerintem a szulok sem boldogok hogy cipelniuk kell a gyereket mindenhova, mert nincs kire bizni, mar nem el a szomszed utcaban a nagyi akire ra lehetne hagyni par orara. "

Jártál már az IKEÁban hétvégén????? Oda családi programként járnak a családok, lehetőleg minél több gyerekkel. És tökéletes gorilla leírása, túlhasogva egymást próbálják bizonygatni, hogy ő ki a jobb fej a gyerekével.
Balázs Róza 2009.12.08 15:33:49
@Pete Gorilla: áááá. igen.
És amit előzőleg írtál, ahogy a bevásárlást intézik jó hangosan, jófejkedve. Rémálom.

Valaki írta még korábban, hogy a Gulliverbe sem engednek be kisgyerekeket. Ott ráadásul nem csak a targoncák és raklapok miatt, hanem x éves kor alatt a gyerek egész egyszerűen pszichésen nem tudja feldolgozni, hogy ott van a k.... sok játék között, és akkor kezdődik a rinya. Na, eddig ezt tartották is. De most szombaton voltam a Gulliverben, és legnagyobb meglepetésemre tele az áruház gyerekes családokkal. És kórusban visítottak a kölkök. Volt olyan kiscsaj, egy nála nagyobb plüssfigurán feküdt a földön, és zokogott, mert nem akarta visszatenni a polcra. A hülye apja meg megpróbálta leüzletelni a kiscsajjal, hogy ha visszateszi a plüst, akkor kap egy csomag matricát :-))))
Akarom szeretni ezt a reklámot, nagyon akarom, de egyelőre nehezen megy. A Beugró című műsort imádom, és ha nem is igazítom ehhez az esti programomat, ha beleakadok, midig szívesen nézem végig a rögtönzésen alapuló jeleneteket. Rudolf Péter egyszerűen zseniális, és a többieknek…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
Az iroda ahol dolgozom egy pizzéria és egy éjjel-nappali abc fölött van, úgyhogy nagyjából képben vagyok azzal, amit neve elhallgatását kérő levélírónk említ. Nálunk a parkolási helyzet külváros lévén nem annyira gáz, de már csak a rendszeres hangzavar miatt sem szívesen…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
A Viasat3 valószínűleg nem az angolul tanuló kismamákat akarta megörvendeztetni a Jake meg a dagi című krimisorozat eredeti verziójával, amit nem csak onnan lehet tudni, hogy a műsorban egyetlen egyszer sem hangzott el, hogy „Elnézést merre van a pelenkázó szoba?”, hanem…..
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
Most, hogy a Golden Globe egyszerű sajtótájékoztatóvá süllyedt, mi is felbátorodtunk: nem olyan nehéz összeütni egy színvonalas, meghatározó, sőt megkerülhetetlen díjátadót, csak egy lista, néhány szavazó, és persze a végén egy pult mögött neveket soroló csaj kell…..
Balázs Róza 2008.01.16 16:10:21