Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivien Grossmüller

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  UPDATE: A bűncselekményeket hallomásból írom, igazságtartamukért felelősséget nem vállalok, a történteket legjobb tudomásom szerint írom!   Sziasztok!   Ezennel szeretném elindítani a blogomat, elsősorban azért, hogy az emberek megismerjék az érem másik oldalát.…..
Vivien Grossmüller 2014.08.23 15:22:58
@Systemera:

Szia!!

Nagyon örülök a levelednek!!
Tudunk privátban beszélni?? Tudsz nekem printscreent küldeni? (kihúzhatod a nevet, bár nekem is ismerősöm H.O.!!)
Rengeteg támadást kaptam hogy hazugság az egész stb... örülök hogy más megerősíti hogy nem!
Vivien Grossmüller 2014.08.26 20:58:45
@Nincsen Neve:

Szia!

Tudnál nekem interjút adni? Természetesen név nélkül és levelezésben!!
Te (ahogy én is) a jobbik eset vagyunk aki rájön, hogy ez gáz. Rengetegen védik őket nem tudom mi okból. Ki kell derülnie ezeknek a dolgoknak úgy gondolom.

Ha szeretnél itt tudunk beszélni: ittvagyok9111@citromail.hu
Sziasztok!  A mai cikkemet az IKEA áruházban lezajló incidenssel kezdeném, majd írnék hogy alakult hőseink sorsa a foglaltházban.   Az áruház biztonsági személyzetének állandó problémát jelentettek az IKEA-ban dorbézoló fiatalok, akik ételt loptak, részegen kiabáltak és…..
    UPDATE: A bűncselekményeket hallomásból írom, igazságtartamukért felelősséget nem vállalok, a történteket legjobb tudomásom szerint írom interjúk alapján! A punkok állandó jelenségek voltak az Örsön, főleg az IKEA parkosított részén. Ők senkit nem zavartak, durva…..
Sziasztok!   A mai bejegyzés előtt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok rasszista, és ez a blog nem a "kisebbség" gyalázásáról fog szólni. Szeretném bemutatni, hogy nem kellene ujjal mutogatni a cigányokra. Mert sokan ezt teszik. Késelés, betörés, leütéses rablás,…..
  UPDATE: A bűncselekményeket hallomásból írom, igazságtartamukért felelősséget nem vállalok, a történteket legjobb tudomásom szerint írom!   Arról korábban nem beszéltem, hogy ezek az emberek hol laknak. Manapság a hajléktalan nem minden esetben azt jelenti, hogy az utcán…..
Vivien Grossmüller 2014.08.22 19:21:09
@KBogy:

Persze értem!

Rengeteg embert ki is hagyok a blogból, akik megváltoztak, nem utcáznak stb, illetve nem nyomorítottak meg másokat!
Vivien Grossmüller 2014.08.22 19:54:29
@KBogy:

Persze, kérdezz csak, egyáltalán nem :)

Nagyon hosszan fogom írni ezt az egészet rengeteg minden történt.

Vannak folyamatban lévő ügyeik, sokmindent kiderült - erről is szándékozok írni- viszont rengeteget elvetett a rendőrség bizonyíték hiánya miatt illetve amikor egyszer feljelentést szerettem volna tenni a kihallgató figyelmeztetett hogy a végén én járhatok pórul rágalmazás, hamis tanúzás miatt.
Buda best or worst Infoooo:) 2014.08.21 19:30:59
Sziasztok!   Nagyon örülök, hogy ma indítottam a blogot és máris 600 látogatóm volt!!!:) Mindennap két új posztot fogok írni, nagyon hosszú a történet, és részletesen szeretném ismertetni semmit nem kihagyva. Facebookra mindig kirakom ha írok itt tudjátok nyomon…..