Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nofrit

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Ha azt mondom: vitorlázó repülő, akkor sokak előtt felsejlik egy kecses, áramvonalas forma, a csendes suhanás, méltóságteljes körözgetés a termikek hátán. Kétségtelen, hogy ez a szép technikai sportág ma így néz ki, a sporteszközök, vagyis a repülők az első ember által készített siklórepülők…..
Nofrit 2016.09.04 10:59:27
Ha Mosquitóról van szó, Hiryu2,0 nem ismer tréfát. Ezúttal Koppenhágába kalauzol el bennünket, a II. Világháború egy fontos, de talán kevésbé ismert  mosquitós akciójához. Azoknak ajánlja ezt a posztot, akik úgy gondolják, hogy a háború olyan, mint egy hollywoodi film: a…..
17 - 17 pontot megszerezve Greg36 és Holko végzett holtversenyben a 4. helyen. Greg36 büféjében jól vegyülnek a régi és az új elemek, de talán 2011-ig nem ugrik el időben, noha nagyon szépen alkalmazza napjaink apró trükkjeit. Kicsit élénkebb színhasználattal messzebb juthatott…..
Nofrit 2011.01.09 15:39:35
@Llew: A fenyő és a szörf nekem karácsonyi hangulatot juttat eszembe (a még fel nem díszített fenyő) pl. Ausztráliában.
picasaweb.google.com/lh/photo/ee5t7ld1XTOqy8wskaXmtg
Sziasztok!Egy barátom ezt a doboz LEGO-t készítette a testvérének Karácsonyra. Megkértem és engedte, hogy elküldjem nektek a blogra a képeket.Szerintem magukért beszélnek...Üdvözlettel:Zsuga Zsolt edit: az ajandek cimzettje nem fiu, hanem a noverem, o szerepel a keszletben.…..
Tegnap megvitattuk, csendes őrültek vagyunk-e. Árnyaljuk egy kicsit a képet, írjunk orvosi Lego wikit:Összegyűjtöttem pár tünetet, ami alapján minden kétséget kizáróan megállapítható rólam, hogy legopata vagyok. Az orvostudomány fejlődése érdekében kérdezem: ti miben…..
Kandalló - 13 elem + 2 tartalékSzép konstrukció, sok szürke kockával. Nagy körlap, a meredek slope, négystudos boltív, egystudos snot elem, megannyi a csemege. No meg a lángnyelvről, amiből van egy tartalék is. A másik tartalék a sárga átlászó pötty, itt gyertyaláng. Kockabánya…..
Hogy részben választ adjak a kritika elején Anak által feltett kérdésre, egészen biztosan vannak lányok is a blog olvasói között, ha más nem, hát a facebook-csoport ezt mutatja. Miért is lényeges ez? Mert egy elméletileg lányoknak készülő altéma mutatkozik be. Welcome to…..
Nyár van ugyan, de azért történik egy s más. Például ezek: | Kép: Eric Albrecht, Hispabrick Magazine 008 | Megjelent a Hispabrick magazin legújabb, 008-as kiadása angolul és spanyolul. Dióhéjban: Mark Twain gőzhajó a Mississippi-ről, hosszú cikk a 8860-as Technic…..
Nofrit 2010.07.29 13:06:11
Nofrit 2010.07.29 18:03:06
@tutuka: Upsz, akkor kissé le vagyok maradva XD
Szerintem a probléma korrekt körbejárása, észrevétellel és válaszlevéllel is, inkább tanulságként, mint rendes posztként a "nyári szezonban". A peronon hagyták a mozgáskorlátozott utast 2010. július 1. 17:57 K. A. Otthagyott a vonat egy mozgáskorlátozott…..
Nofrit 2010.07.12 16:15:56
@Kalamona: Megoldotta a Volán és a Bkv???? Amikor erről írtam egy riportot, a Volán nem is volt hajlandó nyilatkozni, annyira pocsékul "oldotta meg". BKV? Ne viccelj! Én aztán messze vagyok a kerekesszék használatától, de én magam képtelen vagyok a metrót használni, vagy a régi villamosokat, amikre oly' nagyot kell lépni. A három közül akárhogy is, a MÁV a legsegítőkészebb. Tudom, tapasztaltam.
Nofrit 2010.07.12 16:59:29
@záporjózsi: A BKV a legtöbbet, utána a MÁV és végül a Volán. Számadatot most nem tudok.
Nofrit 2010.07.13 17:49:54
@záporjózsi: Ezt értem, és egyet is értek vele. Én csak azt mondtam, hogy nem csak a MÁV nem oldotta meg ezt a problémát. Mert amíg a kerekes székes barátnőm Szolnokról el megy valahogyan - ezen van a hangsúly, tudom - vonattal Sopronba, busszal csak akkor tud, ha magánúton buszt bérel.
Múlt szerdán kiderült, vagyunk már annyian (mind számszerűen, mind véleménnyel), hogy egy-egy téma értelmes beszélgetést szülhet közöttünk. Folytassuk hát! A blogban így, vagy úgy többször érzékeltettem már, nem vagyok feltétlenül elájulva a városi…..
Most, hogy három traktorral bírok (1., 2., 3.) ismét felvetődött bennem a kérdés, vajon lesznek-e "hivatalos" farm kiegészítők, ha már mindegyik traktor fenekén ott vannak a csatlakozásra alkalmas helyek. (Sőt, a kombájnon is: régóta tervezem egy utánfutó építését az…..
Mi a fene, értek kínaiul?! Az első találkozás aktuális kedvenc szirupos számommal ezt a döbbenetet hozta. Aztán persze kiderült, mennyire is értek. A két malajziai származású mandopop sztár duettje Fish Leong idei Fall in Love & Songs című albumán kapott helyet. A hölgy igazi…..
A Pepero hosszu, csokis ropi.A Lotte, a helyi mindenes, 1983 ota gyartja.A Pepero Nap 11.11en, masodik Valentin napkent van szamontartva a naptarban.A parok ilyenkor Peperot ajandekoznak egymasnak.A Lotte tagadja, hogy o inditotta volna el az oruletet.Ok csak erzekeltek, hogy 11.11 korul tobb Pepero…..
Anime Comment Zero no Tsukaima 2009.11.09 15:00:00
Első gondolatom az volt, hogy áldozat vagyok... egy szörnyű átverés áldozata! Megpróbálom megmagyarázni. Régebben szemeztem már a Zero no Tsukaima-val, de elég hatásos visszatartó erő volt idáig az, hogy több helyen is "magical girl" besorolást kapott, ráadásul a Harry…..
Nofrit 2009.11.10 08:24:48
Szöul, az MBA és minden más Tea 2009.10.15 04:47:00
Akkor a "hétköznapi" furcsák közül:Otthon a teaivás fogalma gyakorta a meleg, nagy bögrével fonódik össze, amin kellemesen lehet melengetni a kezünket télen. A tea az esetek többségében a fekete teát jelenti.Itt ellenben a tea alapesetben (1) zöld (elég nehéz…..
Kedvenc honlapom, a koreanfilm.org már évek óta haldoklik, erre most bezárja blogja kapuit Mark Russell, a Pop goes Korea című igen informatív kötet szerzője (a Kaijushakedown blog szerzőjét,  az impresszív felkészültségű Grady Hendrixet a Variety Asia Online leépítésekor…..
Tovabbi koreai jellegzetesseg, hogy grimaszolnak. Most majdnem azt irtam, hogy allandoan, mert ez valoszinuleg igy is van, noha amit en leggyakrabban latok az a felfujt arcocska...Legtisztabb megnyilvanulasi formaja a "tanacstalan"/"mitevolegyek" arc, de igazsag szerint, minden…..
Legfeljebb csak annyi, hogy lassan ki kell tennem a 18as karikat a blogra.De ezt nem tudtam megallni...A kep sztem eleg arulkodo, de ha nem lehetne kivenni: igen, ez egy MELLBIMBO (LE)RAGASZTO.....
Anime Comment Kanon 2008.03.28 15:00:00
A Japánok tudnak valamit. Mondtam már hasonlót párszor, de mindig van új amiről ezt mondhatom. A Kanon egy bizonyítéka annak a tapasztalatnak,  amit nagyritkán meglátni az animék képkockái között, és ami miatt történetesen elkezdtem romantikus animéket nézni annak idején,…..
A csuda se tud kiigazodni ám a koreai időjáráson..Tegnapelőtt még pólóban sütkéreztünk a napon, ma meg majdhogynem megint elő kellett venni a télikabátot is...De a növények szerint - lásd a mellékelt ábrákat - igenis tavaszodik.A napi furcsa ez a növényrengeteg - az aranyesőt…..