Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csodaországban

17 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel soha életében nem dolgozott, csak a cimborája idején volt alkalmazva közpénzen mint éjjeliőr,  egész életét a garázsában tölti, ahol egymásnak adják a kilincset mindenféle rosszarcú emberek drága kocsival. Jön az egyik, bemennek a garázsba, eltelik negyed-fél óra, elmegy, jön a…..
A Bizottság által 2013-ban előterjesztett új szabályok (IP/13/1157) Unió-szerte biztosítani fogják, hogy az alapvető jogokat teljes körűen és egyenlő mértékben tiszteletben tartsák a gyakorlatban is. Vĕra Jourová, a jogérvényesülésért, a fogyasztópolitikáért és a nemek közötti esélyegyenlőségért…..
    (Szokása volt, mint 2018-ban észrevettem, hogy amint reggel kiengedem a házból a kutyákat, ez megjelenik a keritésem mellett, ismeretlen szándékkal. Tény, hogy a kutyáim nem egyszer felsirtak a kertemben. Az is tény, hogy korábban nem látott vasdarabokat találtam a kertemben - egyik egy…..
Ezt a pszichiátriát a Váci Önkormányzat üzemelteti, a zaklatóm barátja polgármester, a fia pedig rendszergazda   Ésténként én is, mint sokszázezer-millió másik ember, egy fél Frontinnal alszom el. Nem egy liter kannás borral, Frontinnal. Miután a pszichiátria közelebb volt a lakásomhoz, mint a…..
Mi történik, ha természetbarátként a Cséritelepre költözöl?   Ressentiment Az alacsonyabb rendű emberben (csőcselék) a magasabb rendűvel szembeni irigységgel vegyes ellenszenv, utálat, tehetetlenségből fakadó bosszúvágy. Nietzsche   Amikor az állatorvos megállapitotta a patkányméreg…..
Nekem is odaállitott egyet ebből a szekuritiból a kapum elé, amikor kénytelen volt kicserélni az engem rögzitő wifikameráját egy másikra - azt is ez a security adta és szerelte fel neki. A törvénytelen és pofátlan kamerázása miatt a váci jegyző asszonyság és a rendőrség nem volt hajlandó…..
  Miután a v-i erre rendelt szervek - önkormányzat, rendőrség, ügyészség - elszabotálták a munkájukat a dagadt polgármester elmebeteg barátja ámokfutásának megfékezését, kénytelen voltam elköltözni ebből a bűnözőknek átengedett városból. Emailban és személyesen kértem az ügyészt, a vizsgálati…..
  "Aki nem köszönt elég hangosan, annak felgyújtották a haját    Valójában egy rendkívül buta, sokszor még írni-olvasni is alig tudó emberekből álló közegről beszélhetünk, ami főleg védelmi pénzek szedéséből és bérgyilkosságokból tartotta fent magát. Rengeteg pénzük volt, de közben háromszobás…..
A csaj a polgármesteri hivatalban dolgozott, a polgármesterrel nyitottak meg eseményeket. A polgármesterrel közös alapitványban voltak vagy vannak. Az ezekről szóló tudósitások még ma is fellelhetők váci oldalakon. A tanu letagadta, hogy a polgármesteri hivatalban dolgozott. A zaklatóm…..
Immáron a negyedik terjedelmes beszámoló jelent meg a Magyar Nemzetben arról a lehetetlen helyzetről, ami éveken át meghatározta az életünket a családommal. A legfrissebb cikk részletezi, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) 2020 decemberében zsarolás, zaklatás, garázdaság és kiskorú…..
Csodaországban 2021.07.05 19:23:17
Amikor engem zaklatni kezdtek, az interneten kutattam, mi a teendő ilyenkor: "ne válaszolj, rögzitsd a zaklatást és keress fel egy pszichiátert".
Ezt tettem, aminek az lett a következménye, hogy a rendőrség AZELŐTT kikérte a pszichiátriai dokumentációmat, mielőtt hivatalos eljárás indult volna a rendőrségen.
Mivel a családomat gyerekestül megfenyegette a zaklatóm, feljelentést tettem, erről is hangfelvételt mellékelve. A rendőrségi végzés úgy szólt, hogy ez "rossz szomszédi viszony" - tehát tűrnöm kell a jogfosztottságot és megaláztatást A zaklatás pedig hatványozottan folyt tovább, már kiterjesztve a sétáimra is - erről tanuskodott egy környékbeli család.
Egy ismerősöm tanácsára blogot kezdtem irni arról, amit velem a zaklatóm művel naponta. Nyilvánosságra hoztám egy-két rendőrségi dokumentum-részletet - az érzékeny részek kitakarva.
A rendőrségi eljárás lezárása után néhány héttel idézést kaptam ugyanattól a nyomozótól, aki szerint az engem ért zaklatás kötelezően eltűrendő "rossz szomszédi" megnyilvánulások, ahol közölte velem a nyomozó, hogy most házkutatást tartanak nálam, mert zaklatom a zaklatómat.
A házkutatás során lefoglalták az ablakpárkányon heverő, be nem üzemelt wifikamerámat - a jegyzőkönyvbe nem irták be, hogy nem üzemel.

Másfél éves tortúra következett a rendőrség részéről, ahol egy másik nyomozóhoz került az ügyem Lefoglaltak a számitógépemről többszáz fájlt.
Az informatikai szakértő azt irta, hogy "bár a számitógépen wifikamera felvétel nem található", DE nem zárható ki, hogy a telefonnal készült hang- és képfelvételeim mégis wifikamerával készültek...

1. A pszichiátriai dokumentáció kikérése. ami a rendőrség részéről megelőzött MINDEN eljárást, ami köztem és zaklatóm között lezajlott.
2. A számomra kirendelt pártfogó ügyvéd a városházának több izben dolgozott, ahol polgármester a zaklatóm barátja/rokona.
Kértem a rendőrségtől az ügyvéd lecserélését - megtagadták.
Kétszeri elmeszakértői vizsgálatra köteleztek - az egyik elmeszakértő a szakma szabályaival ellentétesen az un. "bűncselekményemet" kezdte firtatni, amit az ő etikai kódexük tilt, próbált felingerelni.

A kirendelt ügyvéd egyetlen egy alkalommal sem jelent meg a rendőrségi eljárásokon.
Telefonhivásaimra azt az sms-t irta, hogy "én kirendelt védő vagyok, nem vagyok köteles időpontot adni. Ha nem tetszik, forduljon a kamarához."
A rendőrségtől ismételten kértem a lecserélését, amit megtagadtak és azt hazudták, hogy ezt nekem kell elintéznem az ügyvédi kamaránál.
Az ügyvédi kamara arról tájékoztattak, hogy ez szabálysértés, tegyek ellene panaszt.

A nyomozónő ordibált , meghazudtolt, fenyegetett. A blogom miatt volt felháborodva.

Sem a jegyző, sem a rendőrségn em vizsgálta a szomszédom ugyanolyan wifikameráját, amellyel engem, bejárati kapumat és lépcsőmet figyelt - amiről hangfelvételen elmondja, hogy "már egy pendrive tele van magával, a felvételekkel".

A nyomozót állitása szerint az ügyész megbizta, hogy a lefoglalt hangfelvételeket hallgassa végig, úgy látszik, ez nem történt meg , hiszen ha végighallgatja, kb. ezt hallotta volna rajtuk: "Megjöttek a putrisok", "fogd meg", "cigányok", "retkes", "dögölj meg", valamint artikulátlan szadista röhögés, ahogy kiabálja a patkányméreggel megmérgezett kutyám nevét.

Hallhatta volna, hogy az utcabeli férfi elmeséli, hogyban verte őt meg a zaklatóm, hogyan törte el négy bordáját és hogy ő nem mert ellene feljelentést tenni, mert kigyúrt alakokat állitott a kapujába.
De sajnos a másfél év nem volt elég ezeknek a meghallgatására...

Engem elüldöztek, rendőri segitséggel a lakóhelyemről. 2020. májusában elköltöztem, de a hamis vádra alapuló eljárás 2020 októbeéig-novemberéig eltartott: fenyegetések, törvénytelenségek.

Az eljárás vége előtt egy hónappal leváltották az ügyvédemet: kaptam egy másikat, aki szintén a városháza érdekkörébe tartozik, a szavazóbizottság tagja...

De még csak nem is az ügyvéd fogadott, hanem a lánya, amit nem tudom, hogyan értékel az ügyvédi kamara és a rendőrség...

Az ügyvédőnél két évvel korábban már jártam, amikor tanácsot kértem, hogy mit tegyek a zaklatás ellen. Semmi használható tanácsot nem kaptam akkor sem a pénzemért.
Az ügyvédnő erre állitólag nem is emlékszik, pedig hivatalosan visszakereshető.
Nagyjából fogalma sem volt az ügyről, amelyben engem pártfogol.

Az ügyész 2020 októberében megrovásban részesitett és rám terhelte az eljárási költség egy részét. Nem derült ki, hogy mit követtem el, csak sokallotta azokat a dokumentumokat, amelyek a zaklatómmal foglalkoznak.
Én is sokallottam, hisz mindezek a dokumentumok az én megfélemlitésemet dokumentálták.
Az ügyvéd szerint ne fellebbezzek, mert "az ügyészség így döntött".
Én pedig úgy döntöttem, hogy fellebbezek egy felsőbb hatóságnál, aki elég hamar arra utasitotta a városi ügyészt, hogy a határozatát vonja vissza és hozzon másikat.
Majd megkaptam a határozatot, hogy nem követtem el bűncselekményt.
Feljelentést tettem hamis vád miatt, amit nem fogadott be sem a rendőrség, sem az ügyész.
Nagyot dobott ma a Fidesz a szórólap fronton, be is szkenneltem:Elég béna húzás a fideszesek részéről. Gondolom, nem merték azt írni, hogy kormánypártnak, mert hát ugye ott van a KDNP is, ezért többes számban írták. De akkor miért csak a fidesz logója szerepel a szórólapon.…..
Ez a fószer szexuális felmérést végez a rendőrség szerint   Ezért merészelt engem a saját telefonomon gusztustalan disznóságokkal zaklatni, majd miután nem álltam kötélnek - én nem kültelki szövőnő strapamari vagyok, aki dugásról anekdotázik idegen férfiakkal, szexuális cselekedetre szólitott fel…..
A Germanwings öngyilkos merénylőjének esete jó példa arra, hogy hogyan értékel a nyugati sajtó egymáshoz nagyon hasonló kimenetelű tetteket attól függően, hogy melyik „kultúrához” kötik az adott gyilkosságot. Akár a 2001. szeptember 11-i terrortámadás, akár a Charlie Hebdo…..
Csodaországban 2020.12.07 19:42:30
@Balogh Ádám Software: Nemcsak az amcsi iskolai lövöldözések, de a magyarországi családirtások esetében is kiderül többnyire, hogy "kedélyjavitót" szedtek.
Holott minden ilyen szer előfordulható mellékhatása a pusztitó düh.
A kertészkedésnek is megvannak a maga slágertémái, amiről a szenvedélyes hobbikertészek órákat tudnak vitatkozni. Ősz tájékán, levélhulláskor rendszerint ilyen témává válik a diófa leveleinek komposztálhatósága, mely általában kétségeket ébreszt a gazdákban, egyesek szerint - és ez az általános…..
Csodaországban 2020.10.25 16:25:08
@nomad: És megeszi? Más szóval: nem árt neki.
Szó szerint elviselhetetlen fájdalmakkal éltem hónapokig. Kedves Praxisblog!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. A kálvária novemberben kezdődött, amikor elkezdett fájni a bal felső 5ös fogam. Előtte is éreztem, hogy valami nem egészen jó, néha fújtam az orromat, és ilyen ragasztó…..
Csodaországban 2020.08.03 01:25:50
@Eyject: És ebben támogatja őket az un orvosi kamara és a biróság.
Megnéztem ma az Art+Cinemában A Maria Callas-sztorit. Nem vagyok egy eszméletlen operarajongó, vagy szaki, de szeretem az operát. Főleg Mozartot. Régen baromi nagy Verdi-fan voltam, aztán nemrég megpróbáltam megint belehallgatni, de olyan dagályosak éreztem, hogy nem bírtam. Nyilván ez is csak egy…..
Csodaországban 2020.07.06 01:55:28
@Noémi Bándi: Igen, röviden ennyi.
Felületes, ismeretek és érzések nélkül összefércelt baromság a blogbejegyzés.
Aki Verdiről és az operáról úgy nyilatkozik, ahogy, az nyilván nem is érzi Callast, nem látja az arcát, amely maga az opera maga a muzsika maga a csodálatos fenséges művészi alázat és akarat.
Callas egy szikla volt, amely összetört, ahogy a sziklák szoktak. És rá emlékezni fogunk, amig kultúrember él, Onassisra meg a Kennedynére aligha.
Faludy György keresetlen szavai a jelenleg is érvényes magyar helyesírási szabályzatról (Természetes, hogy nem értek vele egyet, de az is természetes, hogy teljes egészében közlöm. - A szerk.)  Az 1930-as években az ország lakóinak igen jelentős hányada ismerte a…..
Nagyon sok a függőségben szenvedő - főleg az idősek körében!    A frontin a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák. Sajnos rengetegen nem megfelelő dózisban szedik.A szorongáscsökkentők és altatók…..
Csodaországban 2020.03.31 21:52:15
@Kata Lengyel: Meglepetésemre jól helyettesithető valerianaval.
Nem tudom mennyit szedsz, de csökkenteni folyamatosan és kipróbálni mellé a valerianát.
Az elhallgatott, de megismerhető előzmények védhetik csak meg a jövő bántalmazott áldozatait. Sem a rendőrségnek, sem a gyilkos környezetének nincs joga elhallgatni olyan részleteket, amelyek más feleségek, társak és gyermekek életébe kerülhet. Írásom a sajtóközlésre érvényes etikai elvek alapján…..
Csodaországban 2020.02.11 12:08:32
M. F. feltehetőleg elmebeteg volt.
Az elmebetegek időzitett bombákként élnek köztünk. Aztán történik valami iszonyatos, kinhalált hal valaki - mondjuk egy munkában megfáradt, tisztességben megőszült nagymama, akit a combinó alá rúg egy közismerten évek óta járókelőket bántalmaző szintén elmebeteg. Pár napig szörnyűlködünk rajta, a védőügyvédek beindulnak, mentegetik, az élet megy tovább: jön a következő közveszélyes elmebeteg, aki kiirtja a családját vagy felgyújt egy fához kötözött fiatal lányt, agyonver egy rendőrségi pszichiátert, majd jöhet a következő. Lakókörnyezetemben is van egy ilyen időzitett bomba, akiről az egész város tud, nőket, öregeket vert, félelemben tart, de sajnos nem lehet eljárni ellene, mert van egy joghézag az elmebetegekkel való bánásmód és a társadalom biztonságának szavatolása között. Ha elég furfangos a pszichopata - márpedig ez a kórképhez tartozik - sosincsenek tanuk, mindenki tud a verésekről, később ő maga dicsekszik velük, mégsem történik semmi, jöhet a következő elterrorizált, méltatlanul megvert áldozat. A pszichiátriai szerek sok esetben fokozzák az agressziót, a gyilkos, irracionális dühöt - ezek alkalmazásakor nem is lenne szabad közösségbe engedni őket. Amig a törvényhozók struccként homokba dugják a fejüket és csak a leendő gyilkos személyiségi jogai fontosak, az áldozataié nem, addig ezekre a szörnyűségekre fel kell készülni - bár nem tudom, hogyan lehet. Mondjujk fel kell venni az utolsó kenetet és úgy élni az életet. Miután a hatóságok keze meg van kötve, a lakókörnyezet is kussol, és csak sutyorogva, pusmogva várja, mi fog történni a következő áldozattal: esetleg szánakozva néznek rá.
www.borsonline.hu/celeb/sarka-kata-latom-magam-elott-a-combinos-gyilkos-arcat/84881 www.borsonline.hu/aktualis/15-millios-orokseget-az-utcan-verte-el-a-combinos/85042
Csodaországban 2020.03.15 02:16:51
@Evangeline .: Elég enyhe bűntetés két kisgyermek meggyilkolásáért az, hogy nyilvánosságra kerül a gyilkos neve.
Már igy is sokkal több joguk van az elmbeteg bűnözőknek, mint a áldozataiknak és a köztünk élő elmebetegeknek, a potenciális gyilkosoknak, akiket naponta kénytelenek vagyunk elviseli és minden nap belebetegedni egy kicsit.
Konkrét esetről beszélek, ahogy időzitett bombaként él köztünk egy súlyos személyiségzavaros féreg, akitől a fél város retteg, mert már végigvert mindenkit a környéken, dee jogai és kapcsolatai vannak, ezért a rendőrség sem tud vagy mer érdemben hozzányúlni, ráadásul egy pszichopata ravasz és többnyire kimódolja, hogy rajtakaphatatlan legyen - de mégis mindenki tudja huszonöt éve miket művel, csakhogy bekussolnak, nehogy rájuk kerüljön a sor. Ha egy emberként lépnének fel ellene, véget lehetne vetni a lidécnyomásnak - persze ehhez korrekt hivatalnokok, politikusok és rendőrök és kellenek. A kussolás, lapitás nem megoldás. A gyikos neve meg le van szarva.
spinoffashion Zene blog 2015.11.13 18:57:23
                                                Tezsvirek ez lesz a zene blog:   Ide lehet belinkelni kedvenceket a commentbe, de kérlek legalább  a számnak a címét tüntessétek fel a linkje mellett, h az idetévedt mogyik legalább tudják mi csap a zarcukba  a linken: One…..
Csodaországban 2020.03.15 00:44:19
@Slepárszki Nemuidesu Slepy: ez jó, némi therionos beütéssel talán
Ragyogó mosoly, vicces arckifejezések, ostoba nevetés – a bohócok évszázadok óta a szórakoztatás képviselői. Mégis van, hogy ijesztő. De mikor lettek ilyen félelmetesek? A specifikus fóbia egy adott helyzettől, tárgytól vagy környezettől való irreális, extrém félelem. A félelem jelentkezhet pl.…..
Csodaországban 2020.02.13 18:26:25