Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dayne

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vulture videójából megtudhatjuk, hogyan hozták tető alá a készítők a Purple Wedding egyik fő attrakciójának számító Öt Király Csatáját, maskarában parádézó törpék interpretációjában, aminek nagyjából egyetlen funkciója volt Joffrey szemszögéből: Tyrion porig…..
A legutóbbi évad DVD-s megjelenésének apropóján kikerült az éterbe két rövidke jelenet, melyek a vágóasztalról a szemétben landoltak, ám az extrák közé azért bőven befértek. Az egyik a IV. évad 2. részéből, a Joffrey és Margaery esküvőjét tartalmazó epizódból lett…..
Az elmúlt napokban rengeteg érdekes hír érkezett a tévé világából, muszáj megemlékeznünk a legizgalmasabb fejleményekről: Korábban már említettük, hogy a nagy azték történelmi kaland előtt Martin Scorsese még egy pilotot bevállalt az HBO-nak. A '70-es évek drog- és…..
Jelenleg Európa szerte több országban (valamint Marokkóban) forog a Trónok harca jövő tavasszal debütáló ötödik évada, melyről érdekes (és eléggé spoileres) forgatási kép bukkant fel a neten. És hogy miért érdekes? Mert a könyvet ismerőket is meg tudja lepni. No, ezért az…..