Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lock of Magic Key of Secret

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lock of Magic Key of Secret Tüsi 2015.02.10 21:43:31
Míg készül az új bársonyszoknya, addig itt van tüsi, a bőr karkötő, felvarrható szegecsekkel, amik végül inkább kötözve lettek, mert így sokkal szebbek! :D ..
Kicsit szórakoztattam magam, ilyen apróságokat mindig olyan jó érzés készíteni.  ..
Lock of Magic Key of Secret Leolips 2015.02.02 14:36:34
Elkészült a kollekció első pólómintája, alig várom, hogy felsőre kerülhessen!  ..
Ahogy szépen egymás mellé pakoltam a hamarosan felhasználásra kerülő anyagokat, megszületett az a bizonyos név, ami nem más mint, VelvetDream&CrimsonWild. Ezekkel a szavakkal próbáltam megmutatni a külsőségeket, tehát a textúrát és a színt, illetve próbáltam valami olyan…..
Befejeztem Bolyhoskát is. Ő most műbőr és műszőrme felhasználásával készült, a bélését pedig csak vörös szőnyegnek hívom. :D  ..
Készül az első táska, abból a bizonyosból, aminek még mindig nem adtam nevet. Már csak bélés és cipzár híja, de ezek is nagyon sokat fognak dobni rajta. :) ..
Lock of Magic Key of Secret Irány 2015.01.20 17:20:31
Sokat vívódtam, hogy most akkor merre is tovább, és úgy döntöttem, hogy a saját szívemre hallgatok. Inspirálódtam sokat, össze is szedtem egy pár képet csokorba, hogy előrevetítse, kb. mibe kezdek bele. Ez úgy is jobban mesél mint a szavak. :) Már készül is az első táska a…..
Kicsit nehezebb volt befotózni ezt, mint a táskákat, de ezzel is elkészültem. A kötött rész is saját munka, emiatt nem olyan szabályos, de pont ez az egyik előnye is. (A képeken a valóság kis szelete látható... :D ) ..
Lock of Magic Key of Secret Időben 2015.01.17 20:52:01
Eddig sikerül tartani azt a tervet, miszerint a héten befejezem a régiségeket. Itt a nagyon régen elkezdett lilaságom. Holnap valami olyasmivel jövök, ami eddig még nem volt. Várom, hogy mi sül ki belőle! :) ..
Felébredtem téli álmomból és befejeztem. Van még 2 befejezetlen projektem, amit még a héten lezárok, aztán anyagbeszerzés és tervezés indul. Innentől kollekciókban, összefüggő, fantáziadús témákat, illetve hangulatokat átölelő egységekben gondolkodom. (Ja és nemsoká…..
Haladok az első többféle verzióban is hordható táskával, még sok a teendő, de valami ilyesmi lesz a vége felé. Sötétbarna bőrből, fekete csipkéből és piros-fekete kockás szövetből készül. ..
Drága apukám november 9-én ünnepelte a születésnapját. Ezt a telefontokot neki készítettem. :) ..
Ismét táska készül bőrből, még nincs gazdája, de szeretnék neki találni valakit.  ..
Gondoltam egyet, és egy már meglévő, mintát felvasaltam. Egyelőre úgy tűnik, hogy tartós lesz.  ..
A kék táskára elkészültek a díszek, 1-2 nap és összeáll az egész. :) (A színek torzulnak a képen.) ..
Beszerzés volt, kérésre egy kékes táska következik. Hálásabb feladat lesz, mint bőrrel dolgozni, úgyhogy hamarosan jelentkezem az eredménnyel is.  ..
Kész lett végre az első bőr táska! :)  ..
Készül az első valódi bőr táska, aminek már előre van gazdája. :) Nagyon várom a végeredményt! :) ..
A felső várja gazdáját, de gyorsan csapjatok le rá, mert nem fogom kibírni, hogy ne hordjam! :D (Felpróbálva is jól működik a minta!)  ..
Ezt a táskát körülbelül 1,5-2 éve készítettem, ezért kicsit viseletes már, de még mindig jól szolgál. Nagyon szeretem! :) (Egyébként újrahasznosítás eredménye, egy kabát és két táska bánta, a csipke új rajta egyedül, de mentségemre szolgáljon, hogy mindhárom darab régi…..
Ahogy ígértem, itt a több, jobb kép! :) ..
Kész az első táskánk, amiről majd hozok több és jobb képet (már megtörtént), de már alig vártam, hogy megoszthassam, illetve hordhassam. :) Varrógép nélkül, kézzel készült, egész strapabírónak tűnik, de ez persze majd kiderül a használat során. A kislakat még hiányzik,…..
Elkészült az első pólógrafika, ami egyben az első rajzpaddal készült alkotás is. Lehet még kicsit látszik a bizonytalanság az eszközhasználatban, de büszkén fogom hordani a pólót, ha kész lesz. :) ..
Az első táskánk, már csak díszítésre, és összevarrásra vár. A képen éppen a lehetséges díszítőelemek sorakoznak, de még nem döntöttem. (Igaz a bélés kicsit elüt színvilágban, de itthoni újrahasznosítás eredménye, mivel ez az első táska, és ez még tesztkör, úgy…..
Készül az első pólógrafika, ami még várja az új rajzpadját, illetve az első táskának sem sok híja már. Itt egy kép, a félkész holdacskacsókos grafikáról, hogy ne legyen ilyen üres az oldal, míg a munkálatok folynak. :) ..
Lock of Magic Key of Secret 2014.08.21 10:44:05
@rheumatoid arthritis: Szia!
Már felvettük a kapcsolatot, köszönjük az érdeklődést! :)