Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adslfigyelo

12 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szédületes internet sebesség a UPC-nél! A UPC új internet előfizetés csomagjait 15-120 Mbit/sec sebességgel 3.000.- Ft-tól 6.000.- Ftig kínálja. Az új internet csomagokat megrendelni online érdemes, hiszen így olcsóbb és ráadásul egyes csomagokban, két hónap időtartamig dupla…..
 Az időjárás-előrejelzéssel foglalkozó magáncégek szerint az állami radarkép közérdekű adat, az OMSZ októbertől mégis sok pénzt kér érte a konkurenciától...
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Adslfigyelo 2009.09.17 08:38:15
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..
Adslfigyelo 2009.08.30 20:04:00
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
Adriennt a T-kábelnél lemondott előfizetése után közel egy évvel megkereste egy behajtó cég, a lemondás utáni két hónap előfizetési díját követelve. A T-Online ügyfélszolgálata szerint ugyanis a szerződés felmondása náluk sosem történt meg. Tisztelt T-Online…..
Adslfigyelo 2008.10.20 17:21:31
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
Colere Free Tibet 2008.03.20 12:41:00
(Banco de Gaia - Last Train to Lhasa) Úgy tűnik, hogy a tibeti események ténylegesen rejtve maradnak előlünk. Kína mára már szokásossá vált reakcióképp teljesen elzárt minden lehetséges médiumot. Ennek következtében nem marad számunkra más, mint a csendes tiltakozás. Ami…..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
Összeszedtem az általam beszámíthatónak tartott Adsl sebesség mérő oldalakat. Teszteld le a szélessávú internet hozzáférésed sebességét, hasonlítsd össze a szerződésben vállalt sebességgel és írd meg a véleményed, szólj hozzá! Webdesign Adsl teszt Servers.hu…..
Nos igen.. bért kéne csinálni, ehelyett anyázok, egyre cifrábban és egyre hosszabban. A bérprogram tavalyi verziója annyira jól kezelhető, gyors, egyszerű, de mégis okoska volt.Ez meg.. tök más, még a struktúra sem hasonlít, átállni elég nehéz, minden máshol van, máshogy van.…..
2007-ben összességében 33 százalékkal, 1 millió 325 ezerre nőtt a Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint a vezetékes szélessávú hozzáférések száma. Az ADSL-előfizetések száma egy év alatt 21,5 százalékkal 745 ezerre, míg az összes kábelmodemes hozzáférés száma…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
Hétfőn végeredményben sikerült internetet lőni Hernádszentandrásra, ahol - korábban említettük - nem volt ADSL-szolgáltatási pont. Most sincs, a faluba a szomszédos Ináncsról lőtték át a jelet technikus kollégáink, így a 13 szentandrási felhasználó már netezhet. (Ők már…..
Tegnap este a TV2-n Shrekné beszélgetős műsorában a 3 celeb között Dundika bemutatta énektudását legújabb és egyetlen dalával, a „Csak rázz fel!” cíművel. Persze jól kidolgozott volt a dal, mert legkevésbé Dundika énektudásáról kaphattunk képet, mivel a zene olyan…..
Sárga Ház Aki dugott, aki nem... 2008.02.25 15:31:00
Marha jó, a ringó csipejű, kellően dekoltált munkatársnők addig ingerelték látványukkal a győri önkormányzat jegyzőjét, míg az egy rendezvényen - állítólag és illumináltan - ciróka-marókálni, majd paskolni és harapdálni kezdte a pipihúst. Ez persze kiverte a…..
comment:com Riporter kerestetik 2008.02.25 12:00:00
Nem akarunk rászállni Sári Évire, de hát nehogymár csak egyszer legyen Budán kutyavásár. Oké, A társulat második döntőjére a műsorvezetőnő egész jól összeszedte magát, a múltkori idétlenkedésből jócskán visszavett, de azért a 2008-as év legviccesebb riporteri…..
Lehet, hogy kicsit morbid ez a cím egy posztnak, de mérhetetlenül felháborít egyes emberek ilyen nagyfokú felelőtlensége. Hogy lehet ekkora idióta fasz valaki, hogy egy ezeréves, szétrozsdásodott autóval, feleséggel, kétéves gyerekkel együtt nekiáll versenyezni, ráadásul lakott…..
Adslfigyelo 2008.02.11 07:14:53
Van itt egy kép:
www.langlovagok.hu/kepek/2008/benkedonat_lakatospeter/080209_becsibmw/eredeti/080209_becsibmw_15.jpg
Rendszámszerű tábla az autó mellett, "bocs, de leelőztelek" felirattal.
Még gyalog sem engedném ki az útra az ilyen idiótát.
Tegnap este leégett a londoni Camden Market jelentős része. A tüzet robbanás is kísérte, több ablak betört. Tucatnyi tűzoltóautó vonult ki a helyszínre, a lángok tíz méter magasra is fölcsaptak, a tűz oka egyelőre ismeretlen. A piac egy része jelentős múltra tekint vissza,…..
Ennek a bejegyzésnek semmi köze nem lesz a szexhez, vagyis a hüvelyi orgazmushoz és a nuniszőrhőz biztos nem. De a melltartókhoz, mint a fiktív és az imaginárius közötti elemi különbség tárgyiasult bizonyítékához igenis van. Ezt ki kell másolnom ide: Itt szeretnék kitérni a…..
Adslfigyelo 2008.02.10 21:56:31
A Rolling Rocknak pénteken megelőlegeztük az idei Torkos Csütörtök bajnoka címet, pedig még nem is olvastuk Go-Go Bordello horrorsztoriját. Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra, azután pedig közelharcot vívtak a menedzsmenttel, hogy húzzák le a számláról az…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Évek óta megy a harc az új, utcáról beeső, bizonytalan fizetési hajlandóságú előfizetőkért... Nem csak az internet előfizetés vonalon, mindenhol. Ha nem volt soha telefonvonalad, Adsl-ed, mobiltelefonod, vagy bankkártyád, vagy soha nem volt semmidse, akkor a szolgáltatók szemében…..
Volt néhány szmogosabb délután az elmúlt másfél hónapban, egy adott ponton még az ÁNTSZ is figyelmeztette a lakosságot, hogy óvakodjanak a szabadtéri fizikai munkától.Az egyik zöld szervezet munkatársa mesélte, hogy miután múlt pénteken bedugult a  város, 4 óra után…..
Idióta kacatok Felniprojektor 2008.01.29 18:35:00
Autó, felni, szerelem! Miért ne lehetne csajozni vezetés közben? Főleg úgy, hogy a felniket használjuk? Mindehhez kapunk windows szoftvert, amibe bármilyen feliratot, vagy képet be lehet illeszteni és azok megjelennek a felnin. Ezzel lehet ám igazán gizdulni! Csak sajnos 12 000 dollár.…..