Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kroos

0 bejegyzést írt és 7471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó frissítés:Tamás és a győztesek ételei itt. És itt a hivatalos végeredmény, na meg a kedvenc képem Tamásról. Jövök még majd rengeteg képpel és egy rendes értékeléssel, de a lényeg az, hogy nagyon büszkék lehetünk Széll Tamásra, Garai Ádámra és Hamvas…..
kroos 2013.02.01 09:13:56
@protézisesh: Ez Magyarotszágon van igy? Mert angliában mindenki chef, ez a munkaköri megnevezés.
kroos 2013.02.04 10:18:23
@protézisesh: Angliában dolgozom konyhán. Mindenki foglalkozása Chef. Akiről te beszélsz az a headchef. De ugyanugy chef a sous chef vagy a chef de partie is, de még a commis is.
Rengeteg tévhit kering a Michelin-csillagokról, a kiosztásukról, az odaítélésükről, a visszadásukról, a hatásukról. Kicsit igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba. [Update 2023.] [Ha valaki ismeretlenül keveredni ide egy kis magyarázat: évek óta járom a világ 1-2-3 csillagos éttermeit, és…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
kroos 2010.08.25 09:32:36
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
kroos 2010.07.19 17:29:28
@Csöncsön: Persze hogy elfogult vagyok, egy blogon kommentelek, ki az aki itt nem elfogult? Ezert van az hogy a focirol beszelgetunk mert ezt a sportot lehet a legtobb fele szempontbol interpretalni. Ezert van hogy nem a 100 meteres sikfutasrol van 1000 komment. Ott lenne pl 3. Te leirnad hogy Usain Bolt a leggyorsabb, Popp hogy-de Powel fut a legszebben, en meg hogy de tyson gay a legvaganyabb.
Ezert vagyunk itt. Mert elfogultak vagyunk...
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
kroos 2010.07.08 12:43:28
kroos 2010.07.08 12:54:27
@popp: most keszulok vedeni teged Maradona ugyben. Meg ne banjam:)))))))
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
kroos 2010.07.03 13:59:57
@rajaram: de arrol nem Henry tehet hogy nem allitottak ki...akkor ha Suarezt nem allitjak ki akkor o is csalo?
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
kroos 2010.07.03 13:42:15
@raja ram: khm...mihez kepest. Ze maria, Francisco Marinho, meg a sepru Luis Pereiraval felallo vedelem az egyik legjobb a brazil tortenelemben, gondolj csak bele a csodagolt szero Nelinho ide be se fert. +volt meg egy Dirceu, Jaizinho, Rivelino, es egy ismeretlen de sokak szerint az egyetlen aki megkozelitette Pele kepessegeit:Edu.
Mielőtt minden negatív jelzőt elmondunk általában a futballal mint játékkal kapcsolatban, próbáljunk meg örülni a kieséses szakasz kiváló gólátlagának. Aztán mindenféleképpen mondjuk el, hogy ez így nem állapot, valamin változtatni kell, mert ez így elront mindent. Elcseszi…..
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
kroos 2010.06.25 13:52:47
@horas: Kifejezetten ellenszenves nekem ez az olasz csapat, de vegignezve egy Seria A-as meccset pl. Cagliari, Catania,Samp, Palermo, lehet latni hogy mindenhol van egy Mascara, Floccari, Cassano, Qugli, Doni, de en meg idesorolom pl Padoint, Lariveyt, Matrit, Pellisiert, Bentivogliot, Miccoli, ....akik miatt jo a bajnoksag. Nem azt mondom hogy ezek valogatott szintu jatekosok, de ezek megvertek volna Ujzelandot:)
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..
kroos 2010.06.04 15:44:13
@raja ram: a wembley bucsumeccse ota, 1-0 hammann, szabadrugasbol.
kroos 2010.06.04 20:03:33
@lószerafin: miert ne lenne nagy ervagas?
kroos 2010.06.04 20:23:21
@_KingJack_: lehet..Angliaban azert be van fosva rendesen midenki. Szerintem a Vbre osszekapta volna magat, foleg Terry mellett ez sikerult is volna neki. 4 . VB je lett volna.
Elájulni önmagában a Bayern bajnoki címétől nehéz volna. Esetleg csodálkozni lehetne azon, hogy miért nem volt könnyebb a salátástál besöprése ezzel a kerettel középpályával, de mivel tovább látunk a Bundesliga korlátain, mégis bravúrosnak minősítjük a bajnoki címet.…..
kroos 2010.06.03 11:30:36
@mocsing: Valoszinu, csak nem logikus..Jansen (aki sosem jatszott szurot) mitol lenne jobb Fringsnel? Olyat is olvastam hogy Low a vegletekig bizott Rolfes felepuleseben. Ennel csak az lett volna jobb ha behivja Lell-t szuronek....
kroos 2010.06.03 12:03:33
@mocsing: @Titi120: Igen-igen, ezert nem ertem Frings mellozeset. Low tenyleg ennyire hulye hogy ilyen esetre nincs B terve? Ez az amit nem hiszek el.
Egyebkent az osztalyzatok alapjan Frings a legjobb vk a bundiban, utana Bender. Nem tudom mit kellett volna meg csinalniuk hogy bekeruljenek.
A világ egyik legnagyobb klubjának döntőfóbiáját akár viccesre is vehetnénk, ha 25 évvel ezelőtt nem minden idők legtragikusabb fináléjában fordult volna meg a jobbára azóta is tartó tendencia. Egy BEK-győzelem, ami semmit nem ér, egy kupa, amihez 39 halálos áldozat vére…..
kroos 2010.05.30 18:35:18
@értelmetlen_nevű: Nekem a ,,legerthetobb" Hornby szemszogebol volt ahogy a focilazban leirta.
Es o a meccset olasz Juve drukkerekkel nezte....ha jol emlekszem..
kroos 2010.05.30 18:56:51
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem vagyok net kozelben
ja..meg annyit hogy szerintem egy mai pool drukkernek nem feltetlenul kell feleloseget ereznie emiatt, nem hiszek a kollektiv bunossegben...
Örülünk, Vincent? Focikvíz 2010.05.21 08:00:00
Addig is, amíg készül az interjú Kisznyér Sanyival, jöjjön egy - a tegnapinál könnyebb - képrejtvény. A magyar bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzés. A megfejtés: 2 csapat neve és a képen látható 5 játékos... (bónusz kérdés: mi lett az eredmény -…..
Nou San Trafford Hajrá, Bayern! 2010.05.20 10:31:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Mi már nem szeretnénk szólni ahhoz a komplexusokkal küzdő réteghez, amely tényleg elhiszi, 2010-ben…..
Örülünk, Vincent? Focikvíz 2010.04.06 08:00:00
Amíg készül (mindjárt kész!) a következő epizód, a sorozatból kimaradt és ki nem maradt korabeli fotókat vagy szöveges kérdéseket teszek fel. A kommentekben aztán lehet tippelni.Ma waltari egyik feladványa következik.Kiket ismertek fel a képen szereplők közül?..
kroos 2010.04.06 14:41:10
Örülünk, Vincent? Focikvíz 2010.04.02 08:20:00
Amíg készül (egyébként tényleg készül!) a következő epizód, a sorozatból kimaradt és ki nem maradt korabeli fotókat vagy szöveges kérdéseket teszek fel. A kommentekben aztán lehet tippelni.Ma berochello egyik feladványa következikKi tud többet elmondani a kép…..
kroos 2010.04.03 21:20:07
@Tutó: az aki jobbhátvéd volt és 2. lett futó versenyen:)
kroos 2010.04.05 17:42:43
@JuAn: :(((( azért azt hittem ennél nehezebb lesz:)))))))))
Óvatosan nyisd ki az újságot, nehogy kiessen a Fradi! - ezzel a slágerviccel kezdődött, és egy bundabotránnyal végződött a '84-es bajnokság tavaszi idénye. Ideális korszak ez a hurráoptimistáknak és a pesszimistáknak egyaránt.Az Ú.Dózsa folytatja a kupaküzdelmeit a…..
kroos 2010.01.09 15:28:23
@STEWART NEAL: Ez nekem nagyon tetszik, főleg hogy 1-2 sarkalatos helyen egyezik is az enyémmel.
pl. nem hittem volna hogy Boniek.-et más is berakja:)))))
kroos 2010.04.05 07:21:51
@JuAn: Logikai alapon...a kapus Preudh'home, aztán a Clisters papa, Emmers aki egy válogatott meccsen gólt is lőtt nekünk, majd Erwin Koeman ugye, ...ÉS ....ez mennyi is?:)
kroos 2010.04.05 17:40:59
@JuAn: nincs miért, 2 volt biztos, kettő inkább csak tipp...