Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezalaci

17 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150330/kapocs-zsoka-habony-arpad-valas/ http://www.origo.hu/techbazis/20150407-nem-csak-orokolhet-mar-valhat-is-facebookon.html..
http://index.hu/belfold/2015/01/15/orban_elengedi_a_jobboldali_sajto_kezet/ http://mno.hu/ahirtvhirei/totalissa-valhat-a-mediahaboru-1271533..
http://index.hu/belfold/2015/01/29/lebuktak_az_armanykodo_ormenyek/ http://444.hu/2015/01/30/a-no-akit-a-vilag-george-clooney-felesegekent-ismer-epp-rengeteget-tesz-az-ormeny-nep-igazaert/..
Simicska Lajos a héten bombát robbantott: bejelentette, hogy talán indul Navracsics Tibor megüresedett parlamenti mandátumáért. S akkor mi van? Szerintem minőségileg új helyzet van. Simicska Lajos olyanra lehet képes, amire az ellenzék vezetői közül ma senki, s amiről egyelőre a…..
http://borsonline.hu/20141119_kosa_lajos_felesege_nelkul_utazott_dubajba_ https://www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk  ..
http://mno.hu/belfold/balog-a-nemet-nyelv-kulturalisan-meghatarozott-szuksegszeruseg-1258364 http://www.origo.hu/itthon/20141113-ime-a-vagatlan-felvetel-vida-ildiko-es-goodfriend-talalkozojarol.html..
http://index.hu/tech/2014/11/06/a_magyar_hatosagok_egyre_tobbszor_kernek_adatokat_a_facebooktol/ http://index.hu/belfold/2014/11/06/mit_mond_a_facebook_a_netado_elleni_tuntetes_resztvevoirol/..
Jobbegyenes A leggyávább város 2014.05.28 12:39:55
2014. május 27-én Gyenes Levente polgármester gondoskodott róla, hogy Gyömrő a gyáva meghunyászkodás szimbólumaként kerüljön be az országos hírekbe. A Gyömrő 2000 Kör színeiben megválasztott elöljáró példátlan szolgalelkűségről tanúbizonyságot téve kezdeményezte, hogy…..
"Akkor másszatok vissza a fára!".  "Akkor internetet se használj!"  "Kamionok nélkül hogyan jutnál friss élelmiszerhez?" Íme néhány azon újra és újra előkerülő mondtatok közül, amelyeket a környezetvédelmi szemlélet kritikusai vetnek rendszeresen óda nekünk,…..
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
Vastagbőr Kettős beszéd 2012.07.24 09:01:00
Az még hagyján, hogy lepaktál Orbán a Coca Colával, holott nemrég még a népegészségügytől, csipszadótól, és csúnyakülföldikapitalistamultipfujtól volt hangos minden. Nincs abban a helyzetben az ország, hogy arcoskodjon, örülni kell minden új munkahelynek, beruházásnak. Ezt…..
Publius Manuális váltó 2012.05.06 14:03:00
A mai állam gépezetét egyre jobban áthatja a manuális irányításra való törekvés. Több, a múltban bevezetett szabályozás és a nemrég felröppent új adónemek, mind-mind ebbe az irányba mutatnak. 2013-tól a kormány megadóztatná a sárga csekket, a pénzügyi tranzakciókat, a…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/09/180_forinton_kiszallhatunk_a_frankhitelekbol/A betéteseknek is tetszik ez?..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Álságos dolog Deutsch Tamást azzal buzerálni, hogy rondán beszél, vagy pontosabban azzal, hogy trágár szavakat használ a Twitteren.  Ez a szemforgató érvelés már Gyurcsánnyal szemben sem állta meg a helyét. Az, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt is éppen olyan…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Sok gyógyszercég pénzel orvosokat például előadásokért, amik elvileg nem befolyásolhatják azt, az orvos később melyik gyógyszert írja fel egy bizonyos indikációban, de hát elvileg mégis megtörténhet. A lényeg az, hogy jobb erről tudni. Az USA-ban most hoztak nyilvánosságra…..
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..