Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paul Auster

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
Paul Auster 2014.08.18 23:20:23
@jotunder: :D Nyilván mert egy értelem nélküli véglény vagyok, de ez eddig sem volt vita tárgya.
Paul Auster 2014.08.18 23:28:31
@aronsatie: "azt is megírták neked, hogy a megvetés roppant messze van a gyűlölettől"

Úgy mondod, mintha nem tudnád, hogy az ordasszájú antiszemiták is igen gyakran takaróznak ugyanezzel. Játék a szavakkal.
Paul Auster 2014.08.18 23:56:31
@Kis ember: Ez egy kitárgyalt téma, nyilván sem gondolataim, sem erkölcseim nincsenek, ez azt hiszem nem is kérdés. Ezt implicite már az is bizonyítja, hogy nem egyezik a véleményem a tiétekkel. :D
Sőt most értesültem, hogy troll vagyok, ráadásul kicsi, ami még megalázóbb. XD
Meg kipontozódok, meg minden egyéb. Van itt nekem elég bajom.
Mindig meg tudja lepni az embert Balog páter. No nem a számtalan államtitkársága bármelyikének kiváló teljesítményével, hisz saját és családtagjaink bőrén érezzük napról-napra, hová süllyedt az az egészségügy vagy az oktatásügy, a szociális ágazatról nem is beszélve. A…..
Tegnap szkájpoltam 4015 kilométerre élő lányommal. Zsuzsi mellékesen szóba hozta, hogy meglepődve olvasta Baj van a vesszőkkel című bejegyzésemet. Nem szokott hozzá, hogy lerohanok valakit. Lépcsőházi gondolkodóként utólag jut eszembe, hogy mit kellett volna válaszolni…..
Kimúlt a hét esztendős telefonom, kénytelen voltam újat vásárolni. Lehessen vele telefonálni - ennyi volt az igényem, ez maradéktalanul teljesült is. Csakhogy... Bárkit hívtam, senki -ismétlem: senki- nem vette fel. Egy nap telt el, mire megértettem az okát. Nem írta ki a…..
Paul Auster 2014.08.18 17:20:46
@Edgar Swan: Szerintem alapítsd meg az Anonim Paranoiások Klubját. Beveheted a minden sarokban ármánykodó brüsszeli bürokratát vizionáló fideszeseket, a mindenhol zsidókat kereső jobbikosokat , a minden sarokban nácit látó liberálisokat, aztán együtt retteghettek.
Paul Auster 2014.08.18 18:23:23
@Edgar Swan: Pusztán azért jegyeztem meg, mert a magyar társadalom legnagyobb problémája szerintem a paranoia, és az egymással szembeni bizalmatlanságot. Félünk a cigányoktól, félünk a zsidóktól, az EU-tól, Putyintól, félünk a náciktól, félünk Orbántól, félünk Gyurcsánytól, és mindig előbújik egy újabb sötét árny valamelyik elrejtett fiókból, aki csak ránk leselkedik.
Szerintem inkább erről kéne posztot írni, hogy politikusok és véleményformálók, hogyan tartják fenn és szítják ezt a pszichózist.
Na jó, megint megmondtam a tutit. De nem tehetek róla, hogy mindig igazam van, születési adottság. :D
A napokban a miniszterelnök-helyettesi észkombájn egy tévéműsorban elkezdett az evolúcióról okoskodni.   Először hat megjegyzés magáról a szituációról. 1) Általában én nem tartom helyesnek buta kreacionistákkal vitatkozni, és reklámozni őket, de itt egy olyan emberről…..
A Kertész Imre kitüntetésének hírére kialakult vita mindent, de mindent mindent mindent mindent elárul a magyarországi közgondolkodás milyenségéről. Ha egy szóban akarnám kifejezni, akkor egyszerű dolgom lenne, mert csak annyit kellene írni: undorító. Vagy ennyit: gyomorforgató.…..
Hitelből és a más nemzetek szellemi és társadalmi fölényéből idepotyogó morzsákból. A bankokból, az EU-ból és az Audiból. Meg egy kicsit az időjárásból. Úgy megemberesedtünk, mondja a miniszterelnök, hogy a Fradi stadiont is fel tudtuk húzni. Fájdalmas, cinikus hazudozás.…..