Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kagehiko Yamazaki

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AVG vírusvadászai még november elején adtak ki egy tanulmányt, amiben igyekeztek fényt deríteni arra, mivel töltik az appjaink üres óráikat, amikor éppen nem a rendszer erőforrásait kellene zabálniuk. A végeredmény egy lista lett, ami megmutatja, mik a legaljasabb telefonrontó,…..
A Google már több mint egy hónapja mutatta be az Android Lollipop-ot és a legtöbb gyártótól már meg is tudhattuk hogy mikor adja ki a frissítést a telefonjaira. Nézd meg mikorra várható a készülékedre a legújabb update! Sony A Sony az egész Z szériára, több évre…..
1967. Amerikai szállítógép darabjai zuhannak le Vietnamban, miután landolási manőver közben véletlenül légvédelmi baráti tűzbe repült. A személyzet mindhárom tagja életét vesztette...
Kagehiko Yamazaki 2014.11.23 10:49:10
"A már régen megjelent első négy részét a sorozatnak ma vendégbloggerünk, Sidaries folytatja az ötödikkel."-Jtom A DeLorean Motor Company története nem csak magáról a cégről és az autógyártásról szól. Persze ez a legfontosabb, de nagy szerepet játszik benne az egyéni egoizmus, a…..
Kagehiko Yamazaki 2014.11.22 18:30:06
@Larry Silverstein: Pedig ott a pont! Egy fos auto. Hasznalhatatlan, ronda, szar konstrukcio es tenyleg -ha nincs a film- a fasz se tudja mi volt ez.
A legdurvabb, amikor belefutsz egy egybites, de annal fanatikusabb gyüjtöbe es azonnal celpontta valsz, amiert fikazni mered a trutymo autot es a senkit sem erdeklö törtenetet.
Kagehiko Yamazaki 2014.11.23 10:34:05
@Sidaries: mondtam... Ostoba humorod van es azonnal ugrasz. Az ne zavarjon, hogy az emberek nagy resze rajtad röhög. 1 db autot gyartottak, az is egy rakat szar. Es meg blogja is van az emberünknek...
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
Holnap lesz 74 éve hogy összeomlott a Tacoma Narrows híd. A Tacoma és Gig Harbor városok között Washington államban 1940 júliusában a forgalomnak átadott híd a Puget Sound öböl Tacoma Narrows szorosa felett ívelt át. A hídpálya kisebb belengéseit már az építőmunkások is megfigyelték, és…..
Belsőség Heti merítés 2014.11.09 08:37:00
Egy álom, ami könnyen elérhető! Jelenleg is szerelőnél tartózkodik-ugyan is annyi olajat evett ami hihetetlen volt 2,és fél hét alatt teljesen megevett mindent ami benne volt. Szerényen lopakodó Feroza Csak a kezdet volt..féltengelyek horribilis összegbe kerül, utángyártott…..
Nézd meg milyen New York legdrágább apartmanjából a kilátás! Három évnyi építkezés után, végre elkészült a legmagasabb lakóépület New Yorkban (magasabb, mint az Empire State Building). Nagyon sokan csak álmodozunk arról, milyen lehet felébredni a felhők között, kinézni a…..
Kagehiko Yamazaki 2014.10.19 00:10:19
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
"Ismét egy vendégposzt van soron. Sam. Joe, aki rendszeres olvasónk - és a kisautók rajongója - küldte be a sztorit az egykori keleti-blokkban gyártott és vágyott mecsboxokról. A szó akkoriban a gyermekszlengben minden fém kisautót takart, nemcsak a Matchbox márkáét." - Jtom Nagyon kevesen…..
1981. május 13. II. János Pál pápa másodpercekkel az őt megsebesítő lövés után...
Kagehiko Yamazaki 2014.10.13 17:48:13
@pacagánycsök: A do not pont ugyanaz, mint a don´t. Egyebkent felfoghato kerdesnek es felszolitasnak is. Hirtelen a don´t you dare (ne mereszeld) az eszembe es ez felszolitas.

A szudetanemet irtas brutal.

Oh az a Tyrell... Akkoriban meg neztem F1-et.
1931. Hajóvontató házaspár egy csatorna mentén...
Kagehiko Yamazaki 2014.10.05 18:10:34
Gyurcsány Ferenc napjainkban a politikai élet egyik legmegosztóbb szereplője. Lehet szeretni, lehet utálni, de ritka az az ember, aki közömbös a személye iránt. Mi most ezen a blogon mégis közömbösek leszünk, és - a tematikánkhoz illeszkedve - aktuálpolitikától mentesen…..
Kagehiko Yamazaki 2014.10.03 20:30:27
Aki csak egy picit is jobban követte a U2 vagy a Depeche Mode munkásságát, akkor is találkozott Anton Corbijn fényképeivel, ha nem is tudott róla. A holland fotós ugyanis ezzel a két zenekarral hosszú,máig tartó kapcsolatot ápol és nagy hatással volt arculatuk alakulására is.…..
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Van jó fegyverünk, van mit védenünk! A Magyar Néphadsereg felkészülten várja a hazánkra vagy a szocialista országok bármelyikére törő imperialista kalandor hordát. Népszerű, érdekes ismeretterjesztő propagandafilm a hidegháborús időkből...
Kagehiko Yamazaki 2014.09.30 01:43:30
@Andrassy Gabor: Volt es en hogy utaltam. De szerintem nem csak en... Nehez, kenyelmetlen, melegben meleg, hidegben hideg. Ugy neztünk ki, mint egy 2. vh-bol itt maradt egyseg. Es ebben km-eket gyalogolni minden nap.

Egy tiszta vicc volt a katonasag akkoriban. Az összes tiszt allandoan talaj reszeg volt. Kellett lönöm a kalasnyikovon kivül geppuskaval es optikai iranyzekos rpg-7ttel is, az tetszett talan egeszben. Amugy sok ertelme nem volt.
Kagehiko Yamazaki 2014.09.30 18:00:11
@Andrassy Gabor: Ja, hat ez Sikloson is igy ment, de alig kapott valaki, csak, akinek verhojag volt a laban, az kapott receptre surranot. Tornacipönk nem is volt. De, azert a surrano egyel jobb azert. Nekünk csak kikepzesen, ergo 1/4 evig kellett csak hordani.
De nem csak a ruhazat volt ilyen modern, a geppityuk is. Ki lehet szamolni az 5, meg a 10 eves felülvizsgalati jelzesekböl. Csak annyit mondtam: b..meg, ez öregebb, mint a faterom... :D
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
Belusz sírja Amikor Xerxes perzsa király meghódította Asszíriát, az egyik ninivei palota kirablása közben egy pompás sírra bukkantak, Belusz asszír király nyughelyére. Xerxes parancsára a sírt fölnyitották, hogy a halott uralkodó mellé temetett ékszereket megszerezzék. A sírban meg is találták…..
Kagehiko Yamazaki 2014.09.26 21:53:00
Ma Izak2 szerzőtársunk posztját olvashatjátok az 1953-as hollandiai árvízről, sok-sok ritkán látható fotóval és egy összefoglaló kisfilmmel. - Jtom 1953. február 1-ére virradó éjszaka szökőár és vihar pusztított az Egyesült Királyságban, Belgiumban és Hollandiában. A katasztrófa következtében…..
Képek egy 1986-ban megjelent könyvből: A Renault R25 fedélzeti számítógépe az autópályanavigációt megkönnyítő földi URH adókról (balra)és az utastér klímáról (jobbra) ad tájékoztatást...
Kagehiko Yamazaki 2014.09.23 22:40:55
@Andrassy Gabor: Aztan megiscsak belattak a zemberek, hogy a szintezeres hangolas pontosabb, nem kell vezetes közben a potit tekergetni es az RDS/EON pedig plusz informaciot is hordozott.
Kagehiko Yamazaki 2014.09.24 01:54:07
@Andrassy Gabor: Pedig annak pont az az elönye, hogy nyomsz egy plusz vagy egy minusz seek-et es automatikusan belövi neked a legközelebbi adot a lehetö legpontosabban es igy nem terelödik el a figyelmed a vezetesröl. Nyilvan egyet ertek veled, ezert nincs otthon usb bemenetes erösitöm, hanem valamelyik youngtimer Yamaha "amiben meg volt anyag". LOL. Bar radiom azota nincs, hogy mar nem volt ertelme hallgatni a Petöfi radion a kivansagmüsor 2-töl 5-iget.
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Kagehiko Yamazaki 2014.09.23 20:50:38
@Kagehiko Yamazaki: 7vegere alternativa lehetne egy BMW B10 Biturbo
1966. Észak-dakotai hófúvás. A három nagy hófúvás egyike. 1888-ban 112-en, 1941-ben 34-en, míg a képen látható 1966-osba öten haltak bele...
Kagehiko Yamazaki 2014.09.22 20:33:36
@csehlencse: Pont ez ugrott be nekem is. Mintha oda lennenek photoshoppolva... Kirittyentve, a parej meg melozik. De hat az egybe sült kiralysagban mas a felfogas.