Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igor87

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet 50.-n túl Fitnesz 2015.06.21 12:11:07
  Középiskolás koromban minden testnevelés órát ellógtam,a sportot a tenisz jelentette. Az első fiam születése után,barátnőm rávett,hogy járjak vele tornázni.Kezdetben nem túl szívesen kínoztam magam,de a változás szemmel látható és gyors volt.Hamar visszanyertem korábbi…..
igor87 2015.06.21 17:47:02
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
Két barát egy nap összedobta, amit tud, és az hatalmasat robbant. A szekér pedig azóta is robog, a "Rakpartot" és az "Apuveddmeg"-et az is dúdolja, aki nem vallja be. A fiúkkal egy villáminterjún sikerült beszélgetnünk az Akvárium Klubban tartott budapesti, nagy debütáló bulijuk…..
igor87 2015.03.19 10:12:40
A Rakpart című listavezető klipük kapcsán írtam, de ez a cikk csak megerősíti a gondolataimat Minden szempontból profi, a forma, mert tartalom az nincs. Még a pénzt sem sajnálták a klipre (szereplők, főszereplő, jó hogy még a Parlamentet nem sorolták fel, ide, pedig annak is van akkora színészi képessége, mint itt egyeseknek) Hihetetlen érzékkel adják el a semmit!- Ráültek a TRENDRE, és ezt hatásosan, sikeresen teszik. Tanítani kellene nekik a 0, azaz a nulla PR-ját!!! Ahogy Fluort ismerem, már meg is teszi (szintén nagy pénzért) Igazuk van, ha ezzel, még a "kis grófot" is meg lehet verni! A művészi értéke, eredetisége (szöveg zene, hang - ja, az utóbbi nincs), szinte semmi. Nem maradadndó, de giccsbe hajló hatásvadász képeivel, mint látjuk jól eladható. Néhány év múlva hallani se fogunk róluk, mert addigra már az "anyuveddmeg" lesz a trendi, és az a szomorú, hogy ezt is azt is meg is veszik, le is töltik, sőt külön pénzért, még személyesen is hódolnak nekik. Csápolnak, szelfizve építik a banda imidzsét. Veszik a bögrét, polót...
vastagcsaba jelenség ez is, csak másik vonalon utaznak. Aki az egyik "értékre" nem vevő, az tejel a másiknál. Még az is lehet, hogy a hasznon is osztoznak, közös vállalkozásuk van, és a Bahamákon nyaralva röhögnek rajtunk, akik eltartjuk őket búsásan dijazva a gagyiságukat.
Tehetséges, innovatív srácok, előbbre jutna talán az ország is, ha IQ-juk egy részét nem a carpe diem megélésére, hanem nagy szavakat használok, a haza üdvére is fordítanák kicsinykét. Szóval elismerem őket, csak nem azért, amiért a népszerűségük, és vele együtt a vagyonuk is nőtt. Kreatívak, nem vetik meg a munkát, mernek befektetni céltudatosak, és kiemelkedő az üzleti érzékük. Ez nem bűn, hanem erény. A tévedni emberi dolog alapján, lehet, hogy mindkét esetben magasfokú, titkokal teli, egyéni gondolatokat, érzelmeket kifejező dalokról ,és azok átélt hiteles előadásáról volt szó, mert a rap is lehet eredeti.
Bármilyen vállalkozásnak, netán politikusnak akár példa is lehet, hogyan lehet BÁRMIVEL hatékonyan nyomulni.Egyszerre "támadnak", szinte minden vonalon. "Haverkodjunk a Facebookon". Ott vannak az Instagramon is a Magazinukkal, de a rajongók kérdéseire, kéréseire is kíváncsiak, ott az e-mail cím is. Hát lehet nekik ellenállni?
Van ott gógyi bőven. Hajrá Fiúk, mutassátok, tanítsátok, hogyan lehet promotálni, eladni nagy haszonnal a SEMMIT!(Ha még Bróm Mancit is beveszitek a csapatba, a világhírnévig meg sem álltok! Tuti!)
Változik a világ. Nem mulatós zene vagy Majka trónol a legfrissebb Youtube lista tetején, hanem a most éppen nagyon trendi, országszerte csurig telt házakat produkáló Wellhello. És nem is csak egy dallal. Plusz ott van Halott Pénz is szorosan a nyomában, aki (vagy akik) szintén nem Kis…..
igor87 2015.03.18 16:37:04
Minden szempontból profi, a forma, mert tartalom az nincs. Még a pénzt sem sajnálták a klipre (szereplők, főszereplő, jó hogy még a Parlamentet nem sorolták fel, ide, pedig annak is van akkora színészi képessége, mint itt egyeseknek) Hihetetlen érzékkel adják el a semmit!- Ráültek a TRENDRE, és ezt hatásosan, sikeresen teszik. Tanítani kellene nekik a 0, aza a nulla PR-ját!!! Ahogy Fluort ismerem, már meg is teszi (szintén nagy pénzért) Igazuk van, ha ezzel, még a "kis grófot" is meg lehet verni! A művészi értéke, eredetisége (szöveg zene, hang - ja, az utóbbi nincs), szinte semmi. Nem maradadndó, de giccsbe hajló hatásvadász képeivel, mint látjuk jól eladható. Néhány év múlva hallani se fogunk róluk, mert addigra már az "anyuveddmeg" lesz a trendi, és az a szomorú, hogy ezt is azt is meg is veszik, le is töltik, sőt külön pénzért, még személyesen is hódolnak nekik. Csápolnak, szelfizve építik a banda imidzsét. Veszik a bögrét, polót...
A vastagcsaba jelenség ez is, csak másik vonalon utaznak. Aki az egyik "értékre" nem vevő, az tejel a másiknál. Még az is lehet, hogy a hasznon is osztoznak, közös vállalkozásuk van, és a Bahamákon nyaralva röhögnek rajtunk, akik eltartjuk őket búsásan dijazva a gagyiságukat.
Tehetséges, innovatív srácok, előbbre jutna talán az ország is, ha IQ-juk egy részét nem a carpe diem megélésére, hanem nagy szavakat használok, a haza üdvére is fordítanák. Szóval elismerem őket, csak nem azért, amiért a népszerűségük, és vele együtt a vagyonuk is nőtt. Kreatívak, nem vetik meg a munkát, céltudatosak, és kiemelkedő az üzleti érzékük. Ez nem bűn, hanem erény. A tévedni emberi dolog alapján, lehet, hogy mindkét esetben magasfokú, titkokal teli, egyéni gondolatokat, érzelmeket kifejező dalokról ,és azok átélt hiteles előadásáról volt szó, mert a rap is lehet eredeti.
A hétvégén került megrendezésre a Növényi tejek versenye, ahova házi készítésű növényi tejekkel lehetett nevezni. A győztes tejeket a kóstolók rangsorolása alapján hirdették ki.   Mivel az állati eredetű tejtermékek jelentősek a mindennapi gasztrokultúránkban, éppen…..
igor87 2015.03.09 17:13:44
Részemről, már csak a"tarajos" fogazatom is mindeevő vagyok, és abból is egy átlag magyarnál kicsit kevesebbet,és lényegesen kvesebb olajat, zsírt, disznó, marhahúst ,s ót és cukrot eszem, eszünk. Lehetőség szerint (de nem dogmatikusan) otthon készültet. A felesleges csipszeket, nassokat, kekszeket, bolti sütiket is kerüljük. Sajnos kevesebb zöldség, gyümölcs fogy, mint ildomos, de a mindenféle mag ott van csak úgy, ill. levesben, salátákban, kompótban, krémekben, krumplipürében.
Lennék esetleg vega, vagy majdnem az, ha ne lennék végtelenül bizalmatlan a bemutatókon látott kajákkal szemben. Nem igazán gustusos kinézetű valamit ajálgatnak, kivánni hagyó kivitelben, tálalásban. Bocsánat,én egy tök idegen élelmiszerét, magtejét süteményét higéniai okoból nem veszem a számba. KI ellenőrzi naponta ezek minőségét??? Ha veszek a sarki boltban egy bon-bont, vagy egy darab sajtot,és annak meszema felét,és ne adj isten rosszul leszek tőle,akkor az orvosnak, annak összetevői alapján van sejtése arról, mitől lettem rosszul, ill. ha romlott, vagy egyéb baja volt vizsgálható, a forglmazó megtalálható, és felelősségre vonható. Ha egy bemutatón eszem egy süteményt, KI tudja, mi, és milyen arányban, tisztaságban vannak benne.az alkotórészeket. Ha pl. abemutatón elfogyott az egész tepsi, akkor most most járjanak utána mi volt benne! Sok szempontból vérzenek ezek a bemutatók.
A zenebizniszben már egy-két eltöltött évtized is megsüvegelendő, hát még, ha fél évszázadról van szó. Márpedig a német Scorpions 1965-ben indította el pályafutását, noha első lemezük csak 1972-ben jelent meg. Szóval idén ünnepli 50 éves születésnapját a banda és bár…..
Tavaly Kállay-Saunders András képviselte hazánkat, és előkelő helyen végzett, de vajon idén lesz mindent elsöprő dallam? Ha nem is mindent elsöprő, de egy markáns, és gyorsan a fülekbe mászó dalra lesz szükségünk, amelyet fehér kendővel integetve küldhetünk majd Bécsbe a…..
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
A szemünk színét általában viszonylag állandónak gondoljuk, azonban ebben nincs teljesen igazunk. Életünk során több alkalommal is módosulhat a szemünk színe a születésünkhöz képest – na persze nem kell drasztikus változásokra gondolni, de néhány árnyalattal sötétebb vagy…..
Nincs már sok hátra a Rising Starból, most vasárnap már csak nyolcan indulnak az első helyért. Ennek pedig nagyon örülünk, mert a legutóbbi műsor is megmutatta, hogy másfél-két óra bőven elég, nincs annyi tartalom a Rising Starban, hogy hetente egyszer közel három órára…..
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
HamPLÓ Állomások mozgásban 2014.12.30 18:00:00
2014 legfontosabb közlekedési eseménye a négyes metró átadása volt, ami azért keltett felemás érzéseket bennem (és számos közlekedésbarátban), mert bár egyrészt egy metró technikailag mindig érdekes dolog, ez a konkrét metró pedig építészetileg kimondottan érdekesre,…..
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
igor87 2014.12.22 17:48:00
@rockjano: V. Cs. hamisan üvöltöző ripacs, elegánsabban pozőr, aki jól mérte fel, hogy ezt egy ideig remekül el lehet adni. Gratulálok az utóbbiért neki!
Megmondom őszintén, hogy a műsor előtti napon, amikor az RTL-en reklámozták a mai adást, kicsit elkapott a hév. Kifejezetten jól összevágták az előző heti műsor legjobb részleteit, és ránéztem nem létező órámra, hogy mennyi is van még hátra a mai adásig. Ez azért gyanúsan…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
igor87 2014.09.22 14:54:13
Számomra, rettentő unalmas műsor, ami, ha szól valamiről valakiről, azok a kiváló sminkesek, egyéb háttér emberek. Kinek minél jellegtelenebb a fizimiskája, és lehetőleg vékonyabb alkata van, annál könnyebb elkészíteni belőle a "Bábot", sajnos ezek a Bábok meg is szólalnak!!! Itt Kökénynek, Kooós Rékának, és T. Verának van hangja, ők valóban képesek sok stílusban helytállni. Hármójuk közül csak az egyiket kedvelem, de ez most lényegtelen. Déneskének, csak az alsó hangok mennek, de szinte fix, hogy idén ő nyer, ezt már a beharangozó sajtótájékoztatón levehető volt.Tegyük fel, hogy valakit, szemlencsével együtt, megfelelő jelmezbe öltöztetnek,és tökéletesen úgy mozog énekel, mint pl. Bruno Mars (ez lenne a cél), az akkor egy műsor??? Röhej az egész! Anno Latinovits megrázta fejét,beigazította a haját, mindezt egyetlen másodperc alatt a kamerák előtt, és azt mondta "Kosztolányi vagyok",és a jellgzetes Kosztolányi képet láttuk a monitoron, azután ismét rázott egyet a fején, és Karinthy F. nézett ránk a TV-ből! Gálvölgyi jellegzetes mozgással kijött a színpadra, megállt, körülnézett... - és meglátta benne mindenki Márkus Lászlót, pedig még meg sem szólalt! Ezekkel a példákkal nem csak a koromat akartam elárulni, hanem rámutatni arra, hogy BELÜLRŐL kell hozni a figurát, ill. HUMORRAL,íróniával átszőtten kell egy neves művész, no jó legyen sztár jellegzetes manírjait megmutatni. Több, vagy inkább más kell, mint hozni a figurát, ez csak az alap! Az szellemi teljesítmény és szórakotztató műsor lenne. Ma is vannak küföldön,és nálunk is jellegzetes közismert emberek,ezen belül művészek, akiket érdemes lenne karikírozva is bemutatni. A fiatalság amúgy sem néz TV-t, laptopot is alig,leginkább az okos telefonjaikon, és hasonló kütyükön szerzik be az információkat, töltenek le játékokat, zenéket, néha filmeket,és tartják egymással,a világgal, a Face-n egyebeken a kapcsolatot. Ezt is jól teszik,ez a 21.sz., az ő századuk! A TV eszméletlen pénzekért előállított gagyijai, amiben a szereplők is jóformán évek óta ugyanazok, meg marad a társadalom páriáinak, azaz öregeknek, betegeknek, azoknak, akiknek nincs társaságuk, és pénzük házon kívüli szórakozásra. Aki, most azt írná,akkor miért nézem? Nem nézem, éppen a fenti okok miatt, és most volt időm leírni a véleményem, és nemcsak erről a műsorról, csatornáról.
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
Jön a harmadik adag borzalom, jó hír, hogy ezen kívül már csak egyet kell kibírni. Az eddigiek összefoglalása és az előzetes után lemegy a csillagközi inváziós főcím, és egyből egy tömegjelenettel kezdünk, hogy érezzük, mennyien akarnak idén is fából faragott királyfik…..