Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R!ck4

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Zolinak gyors segítségre volt szüksége, miután a szervizelésre visszaküldött robotporszívó doboza olyan állapotban érkezett vissza, ami azt feltételezte, hogy a robot sincs túl jól. Vagy reméljük igen, de akkor mi történt a dobozzal? Gyorsan írtunk a szakértőinknek is, hogy legközelebb…..
R!ck4 2019.10.08 05:21:59
@juhaszvik1: Azt érted ugye, hogy a homár maga is fogyasztóvédelmi profilú cég? A törvény csak magánszemélyekre vonatkozik, tehát céges sztoriknak itt nincs helye. Ennyire egyszerű. A posztból nem derül ki, de sosem lehet elégszer leírni....
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
R!ck4 2019.10.08 05:13:56
@Netuddki.: Tolvaj maffia? Csak nem a zuglói mszp???
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
R!ck4 2019.08.03 09:05:29
@Xezs7: Először tudni kellene, az ügyfél cégként szerződött-e, mert ha igen, akkor nem fogyasztói szerződés jött létre, és nincs 3 nap, sőt, a fogyasztóvédelemnek sincs köze a dologhoz.
R!ck4 2019.08.03 09:08:41
@datam: Nekem meg az életben nem lesz duplán árazott, télen nem működő akksis, kikapcsolgató telefonom, ezek a tények téged biztosan nem hátráltattak, sok normálisan gondolkodót viszont igen, na ők ma is az andoidosok táborát erősítik. Évek óta oneplus-okat használok, gond még sosem volt velük, neked is elég lett volna egy normális készülékkel próbálkozni, és nem ért olna csalódás.
A múlt hétvégén ünnepelte ezüst jubileumát a világ legnagyobb autósfesztiválja, melyet minden évben nyár közepén rendeznek meg a dél-angliai Chichester városa melletti parkban...
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
R!ck4 2019.01.30 12:17:28
@Jake Peralta: Fejlesztenek, ráadásul pont a nemzeti mobilfizetési zrt, tökéletesen működik, felviszem a rendszámot, ebből lehet többet is, kipipálgatom, mit akarok venni, éves, heti- havi matricát, vagy megyeit. Még azt is tudja, hogy Szegeden a parkolás melyik zónába tartozik, gps alapon megvan, hol vagyok, ennek függvényében számol, teljesen rendben van. Tök feleslegesen szopatta magát halálra a gyerek, ha akkor és ott nem nézte meg, mit adtak a kezébe. Épp elég tanulópénz volt ez neki hogy legközelebb figyeljen.
A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel? A VW-nek volt és van ezen kívül több szemét húzása is véleményem szerint. A TSI motorok…..
R!ck4 2017.06.11 16:28:34
@Balint133: Nem tudom, Te kint hol ész, de én itthon élek, és amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom, tehát mondhatjuk, képben vagyok. Csak sorolnék párat: Ford Pinto kigyulladós tank, Ford Explorer leváló futófelületű kerékkel, Chrysler Sebring 2.7-es V6 motor olajzási gondok, Dodge RAM eltörő csonkállványok, újabban a GM féle 3.6-os csodamotor vezérlése lesz a sztár... Olvasgass egy kicsit, mielőtt hamis véleményt alkotsz valamiről. njiaai.org/wp-content/uploads/2014/07/Daimler-Chrysler-Vehicle-Problems.pdf
Talán kevesen tudják, hogy Angela Merkel eredetileg Angela Dorothea Kasner néven született. Néhány héttel születése előtt családja az NSZK-ból az NDK-ba költözött, ráadásul édesapja evangélikus lelkipásztor volt. Érdekes!   A rendszerváltás környékén az NDK ellenzéki politikai élet egyik markáns…..
Nagyon helyre kéne már hoznom a letörött kesztyűtartó fedél nyitót   Na nem azért nem cseréltem le eddig a Passat már újkorában sem zseniális fejegységét mert annyira szuperhifi lenne. Korábban mindenben cserélgettem, most meg valahogy nem: talán megszoktam, ahogy kinéz, vagy általánosságban elég…..
A német HGP VW tuning cég hozta létre ezt az őrült Golf 6 R-t. A golfból kivették a két literes soros négyhengeres motort és helyette a passatból jól ismert VR6 3600 cm3 motor került.De ez még nem volt elég és módosítottak a turbón, két nagy intercooler került fel és módosították az ECU-t. és…..
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
R!ck4 2015.06.23 00:04:02
@Hota: Csak épp az amerikaiak ezt tudják úgy 80 éve...
Az Eagle Eyes nem számít nagy gyárnak Tajvani viszonylatban, de még a sziget déli részén, Tajnan városában sem. Elég meggyőző volt, hogy amikor elkértem a katalógusukat, egy másfél kilós, hatszáz oldalas paksamétát kaptam, amiben szúrópróbaszerűen mindent megtaláltam, régi…..
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
R!ck4 2015.05.05 03:39:21
@504Laci: Ha htg szerelő lettél volna, belefuthattál volna a warning márkájú motorfűrészbe is:
trollfesz.cc/fun/275800
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
R!ck4 2015.04.08 10:41:49
@Tshu-hash: Genetrel minicasco csak lopásra 1M-s összeghatárig 20% önrésszel, éves díja 4 ezres. A hülyének is megéri, bár nem örülnék, ha fizetniük kellene.
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen élete lehet egy olyan embernek, akinek százmilliók csücsülnek a bankszámláján? Vajon milyen preferencia-sorrendet követ? Mit tart igazán fontosnak? És nem utolsó sorban, milyen lakásban élhet? Ebben a bejegyzésben egy olyan eladó lakást mutatunk…..
R!ck4 2015.03.31 15:15:12
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
R!ck4 2015.03.22 18:37:20
@emgyé: Rosszul látod az egy szar nankang gumi. Rá van amúgy írva az oldalára.
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
R!ck4 2015.03.18 10:33:35
A cikk demagóg, mert a pest megyei eladott matricák számánál nem figyeli, hogy a gyorsforgalmi utak száma is pest megyében a legtöbb, pedig sok logika nem kell, hogy egyenes arányosságot lehessen felállítani, a megyei lakosság nagyságát már bele se keverem. Az éves matrica eddig is volt, akinek nem tetszik az új, azt veszi, de anélkül, hogy a cikkíró tudná, hány autós vesz rendszeresen éves matricát, és most hány nem vett, mert elég volt a megyei, vagy esetleg 2-3 megyei, addig ez csak egy duzzogós, vakon tapogatózós cikk. A harmadik, Szegednél megépült az elkerülő 2004-ben, bevonták az országos autópályás díjfizetési rendszerbe, és ha rá akartam menni, vehettem 10 napos, vagy havi, esetleg éves matricát. Tudott-e erről bárki más a szegedieken kívül? Írt-e cikket róla, hogy mekkora gazság? Sztrájkolt-e a pesti, hogy a szegedieknek jobb legyen? Számolta-e újságíró, hogy egy makói, aki Szegedre jár be autóval dolgozni, naponta hány komoly balesetet kockáztat a 25-25 km oda vissza úton a régi 43-ason, mert nem engedhet meg magának évi 42 ezret az autópályán haladásért? Egyszerűbb lenne szétnézni, ha már konkrét számok kimaradtak, egy tatai, egy agárdi, egy kömpöci, egy maroslelei örül-e a havi 5000 helyett az évi 5000-nek? Én Pestre járok Szegedről, 3 megyei matricával letudtam az éves költséget, de eddig is megvettem a matricát, vagyis az elmúlt 10 évben én fizettem azért, hogy használhassam a pest megyei utakat, a pestiek eddig nem fizettek érte. Az úgy rendben volt? Legalább olyan demagóg, mint a cikk.
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..
R!ck4 2015.03.17 17:34:36
@johnclayborne: Jó lenne utánaolvasni még beírkálás előtt, a rövid tengelytáv pont a kanyarokban jó, és az egyenesekben hátrány. Lásd ikarus busz milyen könnyen fordul ugye. Ha 5000 lóerős lenne, akkor se tudna könnyebben fordulni.
Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..
R!ck4 2015.03.16 19:48:12
@Adam88: Vadássz csak, egy 10 éves gumidarab öregszik ott is... Legalább hamarabb tönkremegy, és veszel újat. Rock és ebay leginkább az árról szól, az, hogy a cucc tizenéves, nem érdekel, egy centtel legyen olcsóbb, mint a második.
R!ck4 2015.03.16 19:50:47
@smax: Sosem fogod kitalálni, de a lényeg a beszélgetésben az volt, hogy ettől még alvázszám szerint amerikai gyártmány az autó, és nem a bérgyártás helyszíne van megjelölve gyártási helyként, emellett persze sokminden mást is jelent, de azt már nem kell tudnod. Van az úgy, hogy értelmezni kell először a leírtakat, és csak utána beírkálni, sosem fogod kitalálni, mikor lett volna jobb előbb olvasni. :-))
R!ck4 2015.03.16 19:57:19
@bervas: Azért nem mindegy, hogy a gyár átadott egy műszaki dokumentációt, ami alapján gyártatott 100000 db-ot, meózta, majd sajátként beépítette, vagy egy élelmes kereskedő egy mintadarabot átadva a kis kínaiaknak kér belőle 11 ezret, amiből 10 ezret elad, a maradékból meg cserélgeti a hibásakat a gariidőn belül... Kötve hiszem, hogy ezt a terméket valóban a Chrysler gyár gyártatta volna valahol, mopar címkét nem nagy cucc nyomtatni, kb annyi költséggel jár, mint egy csíkos szatyor, ebay-en úgyis elviszi a sok pupák..
Az alábbiakban egy éveken át tartó nyomozás, töketlenkedés történetét osztom meg, amely ékes bizonyítéka annak, a magyar rendőrség képtelen megtalálni egy bűncselekmény elkövetőjét, hiába tudja az elkövet által vezetett autó rendszámát, és hiába van még az…..
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
R!ck4 2015.01.30 20:27:07
@nyelv-ész: Ha már a telefonokban van vezetéknélküli töltés, pár év, és csak egy csíkban az aszfaltba kell behúzni a madzagokat, aztán menet közben töltesz. Kártyáról használva naponta fizetsz, és mindenki happy.
R!ck4 2015.01.30 20:35:35
@Shadowbull: Te láttál már nyomatékgörbét?
Akármilyen belsőégésű motort nézel, vagy a max nyomaték, vagy a max lőerő amiről beszélhetsz, de ugye az görbe, ezért van egy csúcs, ahol a max értéket hozza. Itt ezt felejtsd el, akárhol méred, max a nyomaték. Hogy értsd, mint egy autónál 800-8000-es fordulatig van 1100Nm-ed. Mutass egy ilyen belsőégésű motorról egy mérőpados képet. Baszhatod, ha 800-4000-ig van valami, ott előjön a max nyomaték 4300-ig, majd megint esik....
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
R!ck4 2015.01.14 23:02:35
@Válasszunk:

Én gondolkodtam, méghozzá nem is először, ugyanis az éves matricáról se nem itt, se nem most hallottam először, sőt, másokkal is beszéltem erről. Mindezt viszont képest voltam a magamén túl mások szemszögéből is megvizsgálni, pár kivétellel mind vidéki volt, és ha azt nézem, hogy akárkit hallottam ezzel kapcsolatban sírni, az mind Pest megye határain belül lakott. Addig, amíg csak dobálózol, meg ötletelsz, szerintem ne forszírozzuk, hogy mennyi versenyképesség-rontó hatása van az 5000Ft-os matricának, elárulom, kb pont annyi, mint a 450Ft-os benzinnek. Ha kell menni akkor tankolunk és megyünk. Én úgy gondolom jól jártam, sok más sorstársammal együtt, de ha nem 5, hanem 10 lett volna egy megye, azt is kifizetem, nem azon gondolkodok, hogy napi 14Ft kiadásommal mi a francot tudnák kezdeni. Valóban lehet, hogy nem lesz nagy bevétel belőle, de a matrica nem elsősorban a bevételről szólt, már ha mögé tudsz nézni a dolgoknak. Addig, amíg az általam felvetett részletekre nincs érdemi válasz, még az is demagóg, hogy én nem gondolkodtam. Hagyjuk, neked fáj, nekem nem. Te csak a rosszat akarod látni, én a jót is látom a dologban.
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
R!ck4 2014.09.30 10:03:38
@andrecorleone: A 48 e állami támogatásból ne autókázzon az anyuka, és akkor nem lesz bünti. Ennyire egyszerű.
R!ck4 2014.09.30 10:22:09
@andrecorleone: Valóban, kellőképpen ostoba hozzászólás volt analógiát vonni egy háromgyermekes anyuka állami támogatása és egy rokiparkolóba állása büntetése között..
Belsőség Heti merítés 2014.08.17 08:15:56
Örök szerelem Úgy egyébként érdemes megbarátkozni a tulajdonosnak a gondolattal, hogy az autó nem annyival megy, amennyivel mi szeretnénk, hanem amennyit éppen bír. Ha húszat, akkor húszat. Mosolygok vezetés közben... Nem szabad megvenni a legolcsóbb példányokat, mind…..
R!ck4 2014.08.17 19:29:05
@Mercel: az index autógázos topicban évekkel ezelőtt képekkel illusztráltam a beszerelőcsapat képességét, aki előtte áll, és nem ott kérdez, az szintén megtapasztalhatja, mire képesek..