Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kísérletinyúl

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Csajos este 2015.04.22 21:28:47
Kísérletinyúl 2015.04.24 19:37:02
@dex.ion:

neked adnék igazat...tiéd a top komment :D
Az élet néha úgy hozza, hogy az ember besokall. Régóta aktív része vagyok a magyar blogszférának, hol sikeresebben, hol visszafogottan. Most viszont úgy döntöttem, hogy az egész birodalmamat hátrahagyom és lerántom a leplet magamról. Nevem Árpád. Habony Árpád!   ..
Kísérletinyúl 2015.04.01 21:13:07
 Józsi a mocsárból  Megyek a Skoda S100-zal kempingezni Árvára,Sietek és ezért kockáztatok, Morvaföldön át hajtok.Ott lakik a szörnyeteg, a mocsárból jön elő,Főleg prágai lakosokkal táplálkozik, Józsinak hívják Józsi a mocsárból, csúszik át az ingoványon,Józsi a…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Március 18-án Bosco Ntaganda gondolt egyet, majd besétált a ruandai amerikai nagykövetségre, ahol feladta magát, kérve, szállítsák őt Hágába, az őt köröző Nemzetközi Büntetőbíróság elé. A Terminátor becenévre hallgató kongói hadurat még a 10 évvel ezelőtt…..
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
Kísérletinyúl 2012.03.11 19:12:27
@Benedek_Úr:

ezen jót nevettem,aztán megyek viszek még le pár cuccot a bunkerba :P
Az nyolcvanas években Magyarországon nem voltak szállodatulajdonosok. Minden komolyabb szálloda állami tulajdonban volt és megyei vagy országos hálózatok működtek. Ki ne ismerné a Danubius Hotels Group-ot, aminek a balatoni zászlóshajójaként üzemelő Marina már évtizedek óta…..
Képzeljétek most hívott a Gyula, hogy tegnapi bux csekkolás utána az indexen lődörgött aztán rátalált a blogra. Most megint beszélt a telefonba vagy másfél órát, hogy posztot kell gyártanom róla, amiben kiderül, hogy nem is akkora fasz, hanem igazából ő egy becsületes és…..
Kísérletinyúl 2012.02.24 16:04:47
Az élet nem illemtan iskola. Minden ember úgy viselkedik, ahogy tud és a fene nagy szabadság korszakában úgy ahogy akar. Van egy réteg a magyar társadalomban, akik az életben rendkívül sikeresek, így gondoltam írok egy kis útmutatót, hogyan lehetsz Te is olyan menő mint ők. Ha…..
Kellemes idő volt emlékszem, ahogy a Balaton vizét csodáltam a reggeli kávé, cigi, unicum kombóm fogyasztása közben és arra gondoltam, hogy mennyire szeretem ezt a tavat. A hattyúk a nádas melletti kis sekélyebb részen játszottak, a kemping még aludt, egy két pecás ült a…..
Még annó IzomTibi oldalán láttam, hogy írt arról, hogy milyen keresőkifejezésekre érkeznek az emberek aztán ma ahogy nézegettem a Gé analytiket, meg az adsenset, hogy mennyi hatalmas lóvét kaszáltam a blogon belefutottam én is a keresőkifejezésekbe. Hát kérem alássan ez ilyen…..
Még a Hajnalka Panzióban voltam tanuló, mikor bejött egy fószer február 13.-án, hogy másnapra szeretné a különtermet kibérelni, illetve két személynek vacsorát rendelni. A barátnőjével már hat éve vannak együtt és úgy döntött, hogy most Valentin napon megkéri a kezét. Ezt…..
Kísérletinyúl 2012.02.14 08:17:16
A kék kiskönyv, annó 2004 környékén elég alap dolog volt a szezonális munkavállalók körében. Hivatalos nevén, "Alkalmi Munkavállalói Könyv" amibe a műszak elején a munkáltató beleragaszt egy, a bérnek megfelelő összegű bélyeget, majd az adott napra aláfirkantja,…..
Ááá Ferikém de jó, hogy látlak. Á igen üdülni voltunk a családdal egy hétre. Hogy-hogy hol? Hát a zánkai kempingben! Ide se megyek többet abban biztos lehet az atyaúristen! Ilyen szar egy szolgáltatást még a világ nem baszott össze, mintha minden tanulatlan tolvaj frátert…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Ugye múltkor mondtam, hogy egy középszerű balatonparti csehó képes akár 15 millió forint hasznot összekaparni egy szezon alatt, hozzá pedig harminc milliót még összelopni. Ezt fogom elmesélni nektek, több részben. Elkezdtem dolgozni ennél a Gyula nevű fickónál, aki elkezdte…..
Fekszem az ágyban, a fájdalom és az égető érzéstől nem tudok levegőt venni, a kibaszott szénsavas vízben a bubik tüske módjára, karcolják szét a torkomat. Egy hajtásra egy feles tabasco szerintem a fald fel amerikás srácnak is becsületére válna, de nekem aki még az erős…..
Fut az esküvői szezon ezerrel és közeleg a nyár. Másodikos szakmunkás tanulóként hallgatom a jobbnál jobb sztorikat, hogy ki hova megy majd a családdal, meg a haverokkal. Az osztálytársak mind valami atomállat külföldi útra mennek, egy-ketten melóznak. Meséli a fuxos cigóvajda…..
Egy 23 éves zenekarnak már nem feltétlenül kell megmagyaráznia minden lépését, kivéve, ha Magyarországon zenél. A szakma és a rajongók egy támogatói szerződés aláírásába vagy egy zártkörű koncertbe is képesek olyan dolgokat belelátni, amikről pedig szó sincs, kezdve az…..
Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek…..
//form tags to omit in NS6+: var omitformtags=["input", "textarea", "select"] omitformtags=omitformtags.join("|") function disableselect(e){ if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1) return false } function reEnable(){ return true } if (typeof…..
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..
Kísérletinyúl 2011.12.08 07:24:23