Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kísérletinyúl

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Csajos este 2015.04.22 21:28:47
Kísérletinyúl 2015.04.24 19:37:02
@dex.ion:

neked adnék igazat...tiéd a top komment :D
Az élet néha úgy hozza, hogy az ember besokall. Régóta aktív része vagyok a magyar blogszférának, hol sikeresebben, hol visszafogottan. Most viszont úgy döntöttem, hogy az egész birodalmamat hátrahagyom és lerántom a leplet magamról. Nevem Árpád. Habony Árpád!   ..
Kísérletinyúl 2015.04.01 21:13:07
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Március 18-án Bosco Ntaganda gondolt egyet, majd besétált a ruandai amerikai nagykövetségre, ahol feladta magát, kérve, szállítsák őt Hágába, az őt köröző Nemzetközi Büntetőbíróság elé. A Terminátor becenévre hallgató kongói hadurat még a 10 évvel ezelőtt…..
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
Kísérletinyúl 2012.03.11 19:12:27
@Benedek_Úr:

ezen jót nevettem,aztán megyek viszek még le pár cuccot a bunkerba :P
Az nyolcvanas években Magyarországon nem voltak szállodatulajdonosok. Minden komolyabb szálloda állami tulajdonban volt és megyei vagy országos hálózatok működtek. Ki ne ismerné a Danubius Hotels Group-ot, aminek a balatoni zászlóshajójaként üzemelő Marina már évtizedek óta…..
Az élet nem illemtan iskola. Minden ember úgy viselkedik, ahogy tud és a fene nagy szabadság korszakában úgy ahogy akar. Van egy réteg a magyar társadalomban, akik az életben rendkívül sikeresek, így gondoltam írok egy kis útmutatót, hogyan lehetsz Te is olyan menő mint ők. Ha…..
A kék kiskönyv, annó 2004 környékén elég alap dolog volt a szezonális munkavállalók körében. Hivatalos nevén, "Alkalmi Munkavállalói Könyv" amibe a műszak elején a munkáltató beleragaszt egy, a bérnek megfelelő összegű bélyeget, majd az adott napra aláfirkantja,…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Fekszem az ágyban, a fájdalom és az égető érzéstől nem tudok levegőt venni, a kibaszott szénsavas vízben a bubik tüske módjára, karcolják szét a torkomat. Egy hajtásra egy feles tabasco szerintem a fald fel amerikás srácnak is becsületére válna, de nekem aki még az erős…..
Fut az esküvői szezon ezerrel és közeleg a nyár. Másodikos szakmunkás tanulóként hallgatom a jobbnál jobb sztorikat, hogy ki hova megy majd a családdal, meg a haverokkal. Az osztálytársak mind valami atomállat külföldi útra mennek, egy-ketten melóznak. Meséli a fuxos cigóvajda…..
Egy 23 éves zenekarnak már nem feltétlenül kell megmagyaráznia minden lépését, kivéve, ha Magyarországon zenél. A szakma és a rajongók egy támogatói szerződés aláírásába vagy egy zártkörű koncertbe is képesek olyan dolgokat belelátni, amikről pedig szó sincs, kezdve az…..
Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek…..
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..
Kísérletinyúl 2011.12.08 07:24:23
A Faber Castellt szerintem senkinek nem kell bemutatni, hiszen szinte mindenkinek lapult annak idején legalább egy ilyen márkájú grafit ceruza a tolltartójában. Nálunk nagyon keveset reklámoznak, de nemzetközi szinten sem tartoznak a nagy hirdetők közé. Amikor viszont előjönnek…..
Kísérletinyúl 2011.10.18 14:40:34
Tisztelt Praxis!   Olyan problémával fordulok önökhöz, ami számomra nagyon kellemetlen, ahogy az a bánásmód is, ahogy hozzám viszonyultak legutóbb a nőgyógyászaton. Sokáig volt saját orvosom, de miután felköltöztem Budapestre értelemszerűen váltanom kellett, az ember nem…..
Na én ezt a történetet nem nagyon szerettem volna elhinni, hiszen azért hülyének mégse nézzen. Sziasztok! az én történetemben nem velem szakítottak, inkább én szakítottam. A lényeg az, hogy egy nagyon se veled se nélküled kapcsolatot tudtam talán lezárni, két év után.…..
Kate -azaz Catherine- szintén egy Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen darabot választott az esti fogadáshoz: a vállpánt nélküli, A-vonalú szoknyás darabot csillogó övrész díszítette, hozzá pedig egy kabátkát viselt.Pippa egy elképesztő smaragdzöld Alice Temperley…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Levéltáros Gedeon saját blogján már rittyentett egy műremeket török átkáról, most mindezt még realisztikusabban is megosztja velünk: “Két éve költözött a rém a szomszédunkba. Egy házaspár, ahol Zsolti, a férj elmebeteg, és Gyöngyi, a feleség elmebeteg. (A nevek…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..