Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fkx

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
fkx 2016.02.13 15:09:46
@Világvevő: A sztorid ott bukott el mikor "nyúltáp"-nak nevezted a zöldséget.
Dagi vagy Te is, ugye?
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
fkx 2015.09.28 18:14:39
@gerithegreat88: Flugshafen? Nincs Németo.-ban ilyen nevű város.
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Egyszer lerobbantunk az út szélénMost meg…..
fkx 2014.09.27 20:32:46
@Tizenkettő: Miért ne faraghatná át a saját autóját kedvére? Ráadásul nem a Mona Lisa-t festette át matt fekete spray-vel, csak egy tömegcikket alakít olyanná, amilyennek látni szeretné.
fkx 2014.09.27 21:14:19
@Tizenkettő: Miért? A bogár veteránnak rém kommersz, hobbyautónak csak akkor érdekes, ha egyedivé tesszük.
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
Ezt azért el kell ismerni. Az autók, a csaj, a hely és a képvilág is rendben van. Transzfogarasi út, lefűzve. Nice job, ZPerformanceWheels! Főszerepben: Ramona Rusu, Gabi Imre, E30V8 x 2. ..
fkx 2014.09.06 22:00:33