Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbaris

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeresnek mondható, sőt!!! Kezdem a jó hírrel. Először is, másfél nap alatt 100 ml tejem lett fejve. Ezt távollétem miatt délben cumisüvegből kapta meg Jóstika. Jól is lakott vele, nem kért pótlást. Én éppen az etetés végére értem haza, így nekiálltam fejni, hogy az…..
Ma nem írtam az adagokat, teljesen kiment a fejemből. Ma is több órát voltunk távol otthonról, Anyósoméknál szoptattam kettő alkalommal, délután értünk haza. Ilyenkor mindig kicsit kizökkenünk és el is fáradunk. Nemcsak Jóstika, hanem én is kimerülök. Szerencsére már csak 3…..
Ezt a napot nem is kommentálom, szopi szempontból katasztrófa volt. 2 órás szőnyeg és csempe vásárlás, valamint városi forgalomban araszolás után a Picikém nagyon elfáradt, meg én is. Ettünk amikor tudtunk.....
Később leírom részletesen, sajnos most nincs időm. Költözünk és emiatt most elég nehéz a szopizásokat is figyelemmel követni. Már alig várom, hogy berendezkedjek az otthonunkban és elkezdődhet végre az igény szerinti szopizás...
EZ A BLOG ARRÓL FOG SZÓLNI, HOGY MEGPRÓBÁLOM A TÁPSZERT TELJESEN KIIKTATNI AZ ÉTRENDBŐL ÉS SAJÁT ANYATEJJEL TÁPLÁLNI A BABÁMAT. Kérek minden hozzáértő, segíteni akaró anyukát, szakembert, hogy nyugodtan szóljatok hozzá a bejegyzésekhez, mert azért írom, hogy megerősítést…..
Tejszaporítás project Első nap 2014.08.17 13:15:50
Reggeli szopizás nagyon kevés volt, nem volt türelmes Manóka, bezzeg a cumisüveg ment a tápszerrel. Mivel keveset szopott, ezért 90 ml víz+tápszer= kb. 110 ml tápszert evett meg. Ezt azért engedtem, hogy a reggel jól induljon, nyugodt és jól lakott legyen amikor elkezdjük a…..
Ma reggel kezdjük a projectet Jóstival. Ketten vagyunk itthon, ami azért jó, mert ha pici sírás is van, a Férjem nem rohan rögtön a cumival, meg nem mondja, hogy biztos éhes, adjunk neki tápszert. Természetesen Ő is azt szeretné, hogy Jósti csakis anyatejet kapjon, de a babasírást…..
Ági vagyok, az 5 hetes Jóstika anyukája. Szoptatási problémám van, ami nem hagy nyugodni. Már a terhességem alatt is maximálisan meg voltam győződve róla, hogy ha az ég rám szakad, akkor is szoptatni fogom a babámat. Mindez jól is indult, a kórházban a születése utáni 2 órát…..