Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bob Arctor

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Legjobb televíziós sorozat díjat nyerte el Jaltán az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója, a Hacktion az idén 13. alkalommal megrendezett Vmeste/Together Nemezetközi Film és Televízió Fesztiválon, ahol idén 27 országból 300 pályaművet neveztek 7 különböző…..
Bob Arctor 2012.10.08 18:50:50
Az Elite Squad 2 ott folytatja, ahol az első film abbahagyta. Pontosabban évekkel később, de az erőszak és a korrupció mit sem változott, ezúttal azonban José Padilha kiterjeszti a film látókörét a favelákon túl a hatalom folyósóira, de csak hogy megmutassa: ott is ugyanaz a szar…..
Filmdroid Top 10 filmek az űrben 2012.08.19 12:00:00
A Curiosity marsjáró sikeres landolása óta a média megint egy kicsit űrlázban ég - most hétvégén fog először lézerrel belefúrni egy sziklába! -, és megpróbáltam ezt kihasználva összeszedni a tíz legemlékezetesebb vagy legbefolyásosabb űrben játszódó filmet. Nem csak…..
Megérkezett Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel főszereplésével készült, fantasztikus látványvilágú sci-fi, hivatalos végleges magyar plakátja. A zseniális – és sokszor megfilmesített – Philip K. Dick novellájából 1990-ben már készült egy film: az Arnold…..
Filmdroid P13 - A jövő hírnökei 2012.06.06 22:07:00
A facebookon kértek meg, hogy tegyem ki az alábbi hírt.P13 - A jövő hírnökeiRejtélyek nyomában„ ... ahol a holnap hírei formálják a tegnap történéseit ... „Lecsúszott egzisztenciák, misztikus események, jövőből érkezett idegen, rejtett szenvedélyek, homályos…..
A Seherezádé sikere után február 27-től újabb török sorozatot követhetnek nyomon a nézők a TV2 képernyőjén. A Tiltott szerelem sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan…..
Bob Arctor 2012.02.21 13:02:15
@ProMixer: gondolom a kérdésed csak költői volt.:-) igen, sajnos igény erre van, ráadásul relatíve olcsó is, mivel a csatornák csomagban veszik ezt a sok jóságot.
comment:com Díjazták a Neo FM-et 2012.02.21 11:30:00
Két díjat kapott a hétvégén a NeoFM - írja a mediainfo.com. A Magyar Szóvivők Országos Egyesülete nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szóvivők Bálját. Ennek keretében viszont első alkalommal adták át a "hiteles és kiegyensúlyozott tevékenységért" járó sajtódíjat.…..
Bob Arctor 2012.02.21 12:57:00
A planéta egyik legkiválóbb rendezőjének tartott Alexander Payne hosszú évek után új filmmel tér vissza a filmvilágba, mely kérdés nélküll díjak, jelölések sokaságát eredményezi, már látatlanul sejtve. Természetesen nem érdemtelenül, az Utódok 2011 legjobb filmjei közt…..
Igen! Ismét! Élőben! A világ legnagyobb sztárjaival! Nézzétek! ..
Bob Arctor 2012.02.03 09:56:21
Mint ahogy itt a blogon is nyomon követhettétek, lassan elérkezett az Opera 11 első javítócsomagja, amely több stabilitási és biztonsági problémát is megold, és nem utolsósorban már a javított magyar nyelvi fájlt tartalmazza. A frissítés természetesen mindenkinek ajánlott, és…..
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Bob Arctor 2010.10.14 16:28:51
@gonosz1hal: tök jó lehet akkor ott neked!:) ha minden 7 ker lakó abból indul ki hogy szar az élet és legyen másnak is az, akkor igazán móka és kacagás arrafelé a világ.
Bob Arctor 2010.10.14 16:47:46
@mityu: autóval bunkó módon parkolni parasztság. egyetértek! bár ez OFF de jól megfigyelhető jelenség pl. az V.kerben a képviselői ház és a park sarkán. egyszer megkérdeztem egy rendőrt mit lehet velük tenni hogy ne álljanak a járdára, hiszen a szaros engedélyükkel ingyen parkolhatnak. a válasz annyi volt, semmit sem tudnak tenni. éljen a haza dicső parlamentje, és benne minden férfi és nő!
Bob Arctor 2010.10.14 16:54:54
@mentális karambol: igazad van. mindenki kussoljon akinek nincs gyereke! :) Viktor már megmondta, sőt ha nem csinál egy párat gyorsan nagyon csúnya világ fog reá köszönteni.
Persze nem dőltek le, csak odébb tettük őket, de akkor is. A mai nagy bejelentés (illetve csak egy része) az volt, hogy az Opera 11 támogatni fog bizonyos kiterjesztéseket. Valószínűleg nem Firefox módra, hanem amúgy operásan: szabványosan és biztonságosan. Mit is jelent ez? A…..
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
Bob Arctor 2010.09.21 14:20:17
@fingerbangs: mert te most pl tutu jogtiszta windowson tolod! :)
Bob Arctor 2010.09.21 14:20:57
Bob Arctor 2010.09.21 14:23:44
Manapság a játékkészítők is ráálltak arra, hogy egy nagyobb durranásnak szánt számítógépes játékhoz pár perces filmet forgassanak kedvcsináló gyanánt.   Nemrég láthattuk a Halohoz készült kisfilmet, de ott volt az Assassin Creed: Lineage előzményeit bemutató több,…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
Bob Arctor 2010.03.19 16:11:28
@algi: engem speciel nem, mivel Sanyi írta a Szinglik éjszakája című remekmű alapsztoriját is, ami az IMDB-n jelenleg 2,2 ponton áll. mentségére legyen mondva, a forgatókönyv nem az ő műve.
Bob Arctor 2010.03.19 16:15:53
@Luos: ez a kettő a kedvencem!:)
A Géniusz negyedmilliárd forintos költségvetéséből valószínűleg futotta volna nem csak főcímre, de egy jó főcímlogóra is. Csakhogy az MTV pécsi filmsorozatában aranyfüstből előbukkanó főcím költséghatékonyan, fillérekből és mindössze pár perc alatt készült:…..
Bob Arctor 2010.03.16 20:29:18
@szabóZ: már a múltkori Jarre-os sületlenség megírása után is voltam bátor javasolni hogy legyetek már egy cseppet figyelmesebbek, és mondjuk legalább minden 10. cikk esetében nézzetek már utána a tényeknek. akkor elkerülhetőek lennének az ilyen típusú beégések. nem kell ám mindenáron minden faszságból "cikket" írni. A Géniusz minősége mondthatni a f..s kategóriát is alulról üti, a főcíme viszont kiváló! hogy a promó animációt milyen sablonnal készítették, az isten szerelmére ki a fenét érdekel. naponta dolgozom After Effects-el, és szégyentelenül használok sablonokat. egy szaros promó nem is ér többet. na tessék bevallottam! de ezt eladni úgy hogy elcsalták a főcím pénzt, és mindenki lusta, ötlettelen disznó aki itt dolgozott, ráadásul mindezt úgy mintha a főcímről lenne szó, plusz még ezt a tévedést videóval is alátámasztani, azért az minimum a lúzerség csimborasszója. a minap hallottam valahol, hogy egy magyar srác karakterkészletét használták több hollywoodi film plakátján, amit egyébként ő díjmentesen tett fel egy igyenes site-ra. a srác nagyon szimpatikusan csak annyit mondott, örül hogy tetszett a munkája, és váljék egészségükre! nem azt a faszságot szajkózta amit az újságíró a szájába akart adni, mégpediglen hogy neki itten pénz járna kérem. hiába, hollywoodban is lopnak a szemetek!
Magyar Opera Opera 10.51 RC1 2010.03.14 01:37:00
A korábbi build óta leginkább stabilitás és memóriahasználat terén ígérnek javulást a fejlesztők. Változások listája: Néhány Carakan javítás. CORE-27660 Javítva a Carakan memóriahasználata összevetve a Futhark-kal. ALIEN-892 (Javítva a 404-es Unite hiba, ami…..
Bob Arctor 2010.03.14 14:35:06
@gilette888: az MTV videólejátszója speciel Silverlightot használ, úgy hogy ezt kellene telepítened a gépre, ha még nem lenne. A Microsoft letöltő site-ról lekapható!
Magyar Opera Opera 10.51 snapshot 2010.03.12 01:43:00
Új péntek, új előzetes. Javítások az e-mail kliens, Opera Link és könyvjelzőkezelés terén és a JavaScript animációk ezentúl szebben jelennek majd meg. Ismert hibák: A Carakan összeomlik néhány oldalon, például yahoo.com Változások listája: Desktop/GUI: Skin…..
Bob Arctor 2010.03.12 09:52:43
@penge™: xp fut per pill. itt lehangolóan szürke. basszus ez így már baromira nem tetszik. tudom hogy átállíthatnám a színeket, de nekem tetszett a gyári skin színsémája. ezt szerintem elcseszték.
Bob Arctor 2010.03.12 10:58:06
@penge™: akkor lehet hogy az Opera miatt kell feltennem a win7-et?:) pedig nagyon nem füllik hozzá a fogam:)
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Bob Arctor 2010.03.06 10:54:45
Szánalmas befejezés! Sajnos pontosan, ettől tartottam. A “történetre” nem vesztegetnék sok szót mert az egyszerűen nem létezik, csak izzadságszagú erőlködés. A színészek, kevés kivételtől eltekintve feszengve kínlódnak, hiszen nagy valószínűséggel maguk is tisztában vannak a ténnyel, hogy mennyire nem íródott a karakterükre egyetlen épkézláb mondat, vagy helyzet sem. Sajnos itt kezdődik a gond, amikor már az alkotók sem hisznek abban amit csinálnak. Lásd pl. a vívó jelenetet a dolgozószobában, ami már önmagában is értelmetlen, de hogy még sisakot is vesznek hozzá, (nyilván azért hogy a kaszkadőröket ne lehessen felismerni a jelenet alatt) az már tényleg nevetséges. Tessék legalább annyira megtanulni vívni, hogy ügyes vágásokkal legalább az illúzió meglegyen. Ezzel együtt maga a jelenet is rettenetesre sikerült. Azt hittem legalább a kaszkadőrök nyomnak egy jó kis csörtét, ehelyett valami.... nem is tudom mi volt. Én szégyelltem magam. Másik humoros rész, amikor Stohlék bekéredzkednek kezet mosni. Igen ez így szokott lenni. Abba a házba ahol gépfegyveres arcok hédereznek, mellesleg ártatlan nőket tartanak fogva, gond nélkül beengednek bárkit akinek higiéniai problémája van, ráadásul olyan átlátszóak, hogy egy 80 éves nyugdíjas is simán elhajtaná őket a botjával, menjenek máshová kopogtató céduláért.
A hol van anyajegy, hol nincs, hol ez vagyok, jajj... mégse az vagyok, hopp hazudtam, izé… bocsásson meg mégsem hazudtam és más hasonló baromságokról már nem is érdemes beszélni.
Ellenben respect az operatőrnek, aki sokkal többre hivatott, pacsi a világosítóknak, és a proposoknak (kellékes, berendező), akik nélkül sokkal kínosabb lett volna ez az egész. Külön gratula a főcím animátorainak. Az ő munkájuk azért jelzi, hogy a magyar filmes szakma sokkal, de sokkal jobb valójában mint ez a “produkció”.
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..
Megjegyzés: Már az RC4 is megérkezett. Mindössze 2 hibát javít, így nem kap külön postot. Az alsó linkek cserélve. Itt az eredeti post. Változások listája: User JS/Browser JS probléma javítva. DSK-284257 DEP (Data Execution Prevention) üzenet.…..
Bob Arctor 2010.03.01 11:00:56
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..