Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi Mekota

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az igazi jolly joker étel. Akár grillezéskor, akár otthon a sütőben elkészítve csodás élményt nyújt. Alig pár perc, amíg összekészíted, és onnantól kezdve már a grill vagy a sütő dolgozik helyettünk. Nekünk csak élveznünk kell a mennyei ízeket, a 2in1 megoldás miatt pedig még a körettel sem kell…..
A cigánypecsenyét mindenki szereti. Na jó, mondjuk a legtöbb ember. (A normálisabbak. A fitnesz pipsik tolják csak tovább a fehérje turmixukat, aztán egyenek a strandon egy lángost....) Finom, szaftos, zsíros, füstös és eszméletlenül laktató ez az étel. Igazi kétkezes, csámcsogós kaja, mindegyik…..
Zsuzsi Mekota 2014.08.16 13:13:09
@megasün: Kedves Megasün ! :)
Motorossal értek egyet :) nekem is vannak cigány ismerőseim és ők is így készítik el a cigánypecsenyét :) isteni
Zsuzsi Mekota 2014.08.16 13:17:31
@motoroskonyhaja: elkészítettem :) isteni fincsi lett , "sajna" nem bírok betelni vele :) azért van kis "hiányossága" , én fokhagymás-tejfölös ubisalit csináltam hozzá , de én azt is imádom :) bírom , ha pasi ilyen jól főz :)
köszi a receptet
üdv : Zsu
Zsuzsi Mekota 2014.08.16 19:35:13
@motoroskonyhaja: Szia Motoros ! újra :)
Az ubisali a kedvencem és amúgy sem maradt volna idő ma másra :) talán majd legközelebb jöhet a csípős savanyúság :) ismerek elég sok olasz kaját :) a kedvencem Toszkána , onnan "hoztam" pár receptet (itt a mozzarellás töltött husira gondoltam) , főztem már párx bolognait is :) nem volt olyan fini , mint amit olaszban ettünk , de hasonló :) és mivel a lasagne alapja a bolognai , azt is készítettem már :) ezentúl figyelem majd a blogodat , biztos lesz amit én is el fogok készíteni :) még valami , mivel imádom a fokhagymát , én abból a dupláját használtam , mint Te :) délután kártyázni és borozgatni voltunk Kőszegen a kedvenc pincénkben , hát .... nem ízlett a bor először :) a megszokott kőszegi kékfrankos savanyúnak tűnt :) elsokalltam a fokhagymát , tömény fokhagymaszagom volt , de biztos , h legközelebb is így készítem el :) szép estét ! Zsu