Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JMXFAN

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arra számítani lehetett, Orbán ünnepi beszédében a végsőkig feszítette a soros-migráns-brüsszel-civilek elleni háborús pszichózist. Újdonság: "a választások után elégtételt fogunk venni" az ellenfeleinken - ígérte...
JMXFAN 2018.03.17 20:30:09
@colonel Tigh: nem akarok a FIDESZ-re szavazni termesztesen. De te kit javasolsz ? Kire erdemes ? Koszi elore is.
5 tény, ami igazolja, hogy Orbán Viktor veje a fő sáros az Elios-ügyben. ..
JMXFAN 2018.02.11 20:51:06
@colonel Tigh:

Nem lebecsülni akarom Bélsáros Lőrinc tehetségét, de elvileg csak 251 milliárd Ft EU pénz zsebelt be az összes 2555 milliárdból.

Lásd: hvg.hu/gazdasag/20180115_Meszaros_Lorinc_cegeihez_ment_az_EUtamogatasok_tizede
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
JMXFAN 2017.10.29 16:58:29
@colonel Tigh: En nem szoktam valogatni :)
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
JMXFAN 2016.03.04 21:24:50
@colonel Tigh: En megneztem a teljes adasnak ezen reszet kb. 10x. Nekem is az volt eloszor a gondolatom hogy nem lehet ilyen, tutti mast hall befele mint amit mi kifele. De mara eljutottam oda hogy siman megtortenhet ilyen, tudnam reszletezni hogy miert, de nem latom ertelmet. Ami a legfontosabb, ha jol megnezed KSA ott a szinpadon mindket eloadas utan elismeri hogy mind a kettot rosszul enekelte. Termeszetesen masnapra mar meggyozte magat hogy osszeeskuves aldozata volt es nyilvan mostmar komolyan O maga is ezt gondolja. De valojaban idegessegeben es a dal dallamanak komplexitasas miatt egyszeruen elrontotta. Nagyon valoszinunek gondolom azt a forgatokonyvet hogy mivel a dal eredetileg Dm-ban van (ahol O is enekelte) amikor felment a szinpadra meg az a hangnem volt a fuleben (gondolom elotte gyakorolt Dm-ra az oltozoben ahogy az minden felvetelen van amugy) es egesz egyszeruen ez elnyomta a szimpla tenyt hogy elo adasban (a megbeszeltek szerint) meg Cm-ra letranszponaltak (a fuleben is) hogy konnyebben el tudja enekelni....

Van ilyen... lattam mar... es megdobbentoen sokaig kepesek az (nem csak az) enekesek ezt tartani ha olyanok a korulmenyek... most is olyan volt..
Az elmúlt hetekben a dizájnerdrogoktól életveszélyes állapotba került törökszentmiklósi fiatalok esete sajnos fontos magyarországi jelenségre mutatnak rá. A 2013-ban elfogadott új Nemzeti Drogstratégiában megfogalmazott cél az volt, hogy 2020-ra kábítószermentes legyen az…..
JMXFAN 2016.02.13 17:14:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Az iskolaban sztem nemcsak az osztalytarsaid de a tanarok is kiutalhattak teged. Szerencsetlen ferjedet sajnalom, kegyetlen kihivas lehet egy ilyennel egy fedel alatt lenni mint te. Igazi buta vagy, es a legszebb hogy a merhetetlen butasagodhoz meg szorgalom is parosul.
JMXFAN 2016.02.13 19:04:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A hulye ember hulyesegei ellen sajnos nincsennek ervek. Nem szemelyeskedek, siman csak kirohoglek.
JMXFAN 2016.02.13 09:41:32
@colonel Tigh:
Megkerlek hogy vedd eszre, hogy az agymosott "Kovacs Nocraft Jozsefne"-vel szemben teljesen hiabavalo minden erveles. Szerencsetlen ugynokot mar orokre elvesztettuk. :)
A lemezt, aminek Once Upon a Time in Shaolin a címe, az a Martin Shkreli vett meg 2 millió dollárért, aki korábban megszerezte egy AIDS-gyógyszer gyártási jogát, és azonnal sokszorosára emelte az amúgy nagyon fontos gyógyszer árát. Szóval, mondjuk ki, egy aljas kis geci a csávó. Most tovább…..
JMXFAN 2016.01.29 16:48:54
@colonel Tigh: itt azt irjak hogy csalas miatt nyomoznak ellene

hvg.hu/vilag/20151219_Martin_Shkreli_csalo_volt_a_gyogyszeripar

Akkor talan egy pici igazsag megis marad ebben a vilagban
JMXFAN 2016.01.29 19:14:48
@colonel Tigh: Dear Colonel ! En meg mindig azon gondolkodom hogy ezeknek a fergeknek mi romlott el es mikor ? De biztos hogy a szuloktol nem azt kaptak mint amit kellene, vagy nem tudom hogy jut el valaki odaig, hogy lelkiismeretlenul nyereszkedjen mas halalos allapotan.
Ha minden igaz, ezen a héten kezdeményezik Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését a rogyadozó európai asztal mellett ülő, dilettáns, dekadens nyugati liberálisok. Márpedig igaz kell hogy legyen, ha Rogán Antal új propagandaminiszter kabinetfőnök vasárnap fejében ezzel…..
JMXFAN 2015.10.07 21:47:25
@colonel Tigh: Colonel, en iszom minden szavad. Teljesen egyet ertek veled.Es pont ugyanigy latom, bar kozel sem ertek annyit a politikahoz mint te, de ugyanezek az erzesek kavarognak bennem is.
Segítségül annyi, hogy amikor nem nőnek öltözve csinálja a pénzt, akkor épp valamit porrá zúz..
Subba Makiverem 2015.04.03 13:02:05
Erre nem is tudom mit csináljatok, de azért megmutatjuk, hogy van ilyen. Ezúttal Éden Melanie erkölcseibe már nem fért bele a sima szex a függőágyban, áthidaló megoldásként inkább 20 percet kardiózott Áden Ádám fullánkján. ..
Nemrég volt 60 éves James Cameron, írtam is róla egy hosszú cikket az Indexre. Képgyűjtögetés közben viszont néhány eszelősen bizarr Terminátor-plakátba botlottam, íme közülük néhány gyöngyszem, ömlesztve: Egy mókás távol-keleti-képtrilógia: Thaiföldi…..
JMXFAN 2014.10.01 23:24:16
@victor vacendak: De Colonel ugy adja elo mintha ott lett volna es latta volna :)
JMXFAN 2014.10.02 23:09:51
@-Szűcs Gyula-: Amugy nekem is :) de fogalmam sincs mar hogy ki mondta es hol :)
„Ha észreveszik, hatalmas szabadságot kaptak. Már nem az érdemjegyeik alapján fognak osztályozódni, hanem aszerint, hogyan tudják használni a szabadságukat!” – ezek voltak az első mondataim, amiket egyetemistaként beleírtam a jegyzetfüzetembe. Pedig nem is ’90-ben voltam elsős…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Füstleves Külsőségek 2014.08.06 05:49:00
2012 decembere óta a távoli Ausztráliában bevezették a dohánytermékek egyendobozban való árusítását. A csomagoláson nem szerepelhet se logó, se más díszítőelem, de van helyette nagy méretű elrettentő kép. Ez a kép tárul elénk, ha betévedünk egy Ausztrál…..
JMXFAN 2014.08.15 23:10:34
@colonel Tigh: Te amugy dohanyzol Colonel ?
JMXFAN 2014.08.20 01:33:06