Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M_Ali

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
M_Ali 2020.04.05 13:53:35
@fackyouman: Új Golfot kb. 8 millió Ft-tól kapsz. Iszonyú drágák lettek a korábban még
M_Ali 2020.04.05 13:53:38
@fackyouman: Új Golfot 8 millió Ft-tól kezdődően kapsz. Iszonyú drágák lettek a korábban még elérhető autók is. Pl. ezt az új Ford Pumát is mire értelmesre konfigurálod egyből ott jársz, hogy 10 millió Ft. Persze értem én, hogy romlott az euró/forint árfolyam is, de hogy drágítottak a gyártók is, az is tuti.
Régen minden jobb volt rovatnak is hívhatnám a következő témát. A '90-es években elérhetőnek tűnő és a nagyjából elérhetetlen kategóriát egy dolog köti össze. A vágyakozás irántuk. Mérettől, formától függetlenül voltak/vannak olyan típusok, amiket egyszerűen érezni akarunk. Ezekről a típusokról vagy…..
Barna hajú lányok Szusa 2019.08.17 06:48:00
M_Ali 2019.08.17 17:20:34
A vasfüggöny mögött mi örültünk egy-egy Matchbox katalógusnak, addig tőlünk nyugatra már TV reklámokat is készítettek a gyerekeknek. Az első időkben ezeket még nem láthattuk, ám a műholdas televíziózás térnyerésével azért a Sky vagy a Super Channel csatornáján a gyereksávban elcsíphettünk egy-egy…..
Nem tudom, jártam-e valaha autó kiállításon, de szerintem nem. Az utóbbi időben viszont elkezdtem érdeklődni az autók iránt. Inkább az old timerek vonzanak, de szeretem a dizájnos dolgokat, így gondoltam megnézem az autókiállítást...
Ahogy a kocsik esetében is, az első telefonunkra mindig emlékezni fogunk. Sokszor egy alapvetően fapados vagy leharcolt darab volt: sokan egy rokon levetett készülékével indították el a mobilozós pályafutásukat, mások hónapokig gyűjtöttek egy akciós darabra. Régebben meggyűlt a bajunk az antennával,…..
1995-ből eddig csak egy Technic katalógust mutattam, de természetesen ebben az évben is jött ki teljes Lego katalógus. Igazság szerint elég szép, még akkor is ha sokan úgy gondolják ekkoriban már hanyatlóban voltak bizonyos témák. Nekem természetesen most is a Space, a Castle és a Pirates oldalak…..
A múltheti alkotói szabadságomon arra jutottam, ezt a hetet nem a jóslásnak, hanem valami egész másnak szentelem. A közelmúlt egyik nagy bejelentése miatt úgy érzem, ideje beszélnünk az iOS kontra Android vitáról, mert már így is rengeteg embert hoz indokolatlanul nagy lázba. Én a blog témájából…..
Barna hajú lányok Gloria 2018.08.20 04:44:00
M_Ali 2018.08.20 07:32:09
A mai katalógus egy kis méretű 1998-as darab, ami a korábbiakhoz képest már nagyon modernnek és több helyen egy kicsit idegennek is hat. Viszont azért vannak olyan pontok benne, amelyek azért egészen jók, úgyhogy én ebből is tudnék válogatni.  A múltkori Insectoids-os, Ufo-s Space cikkhez pont…..
Ebben az összeállításban olyan hírességeket mutatunk be, akik arab gyökerekkel bírnak. A bejegyzés célja nem a nemzetiségekben való gondolkodás, vagy a nacionalizmus propagálása, mivel valamely náció tagjának lenni önmagában véve semmilyen értékkel nem bír. Ha valaki arabnak, amerikainak, vagy…..
Barna hajú lányok Emily 2018.07.22 04:55:00
M_Ali 2018.07.22 15:16:42
Ahogy a bérházakban lévő lakások többségében, a mi, felújításra váró otthonunkban is konvektorok biztosítják a meleget. És mint a felújítók többsége, én sem ragaszkodom ezekhez, szeretnék korszerűbb, komfortosabb, jobb hatásfokú rendszert. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz a választás, de tévedtem...
M_Ali 2018.06.25 16:50:30
@steery: Emissziómentes? Az áramod 100% megújuló erőforrásokat használó erőműből kapod?

A többieknek: kombi kondenzációs kazán tervezéssel, kivitelezéssel együtt 2 hét volt.
Barna hajú lányok Noemi 2018.05.04 04:44:00
M_Ali 2018.05.06 07:07:42
Jöjjön akkor a következő, Lego témák történetét bemutató cikkem. Remélem már vártátok. :) Nos a kiírt szavazáson végül döntetlen született…. azt kérdeztem meg tőletek, hogy melyik téma legyen a következő, amelyet a Castle után áttekintek és a Pirates illetve a Space téma végzett az élen 13-13…..
Legtöbbünk szerintem azért rendel Kínai oldalakról, mert spórolni szeretne, ha mást nem a postaköltséget, de általában a termékek is olcsóbbak. Vannak azonban olyan tipikusan hamisítható dolgok, amiknél érdemes a túl alacsony árat inkább elrettentőnek, mintsem hívogatónak érezni.Ebben a cikkben…..
Az Asparkról valószínűleg az autórajongókon kívül nem sokan hallottak eddig Magyarországon (őszintén bevallva mi sem ismertük), ám a japán gyártó most tényleg világraszólót alkotott...
M_Ali 2018.02.22 12:59:52
@Albert Ejstejn: Jóval biztonságosabb egy ilyen autó monocoqueja , mint akármilyen másik autó karosszériája.
Barna hajú lányok Natalina 2018.02.14 04:44:00
A Bulinegyed egyik legirritálóbb jelensége az utcai prostitúció. Nem az erkölcscsősz beszél belőlem, nem is a gyermekeinket féltem (mit keresne egy gyerek este 11 és reggel 7 óra között az utcán?), nem is emberi jogi szempontból, vagy nővédőként nézem most a dolgot – bár úgy is lehetne: most a…..
Négy hihetetlen sztori Lanzarotéról, a Kanári-szigetek legkeletibb tagjáról! Te hiszel Atlantisz egykori létezésében, és hogy félistenek lakták? Szerinted tényleg léteznek meztelen turistafaluk? Omar Sherif vajon valóban elkártyázta az otthonát? Ezekre a talányokra kerestem a választ!..
Még a blog első hónapjaiban született egy poszt, amely sorra vette az autóipar és az autós társadalom számára legnagyobb hatással járó eseményeket és tendenciákat, amelyek 10-20 év múlva visszagondolva fontosabbnak fognak tűnni, minthogy ki nyert az év autója szavazást, a cégvezetői belharcokat,…..
A Roncsok sorozat legújabb részében egy régi luxusautóé lesz a főszerep...
M_Ali 2017.12.30 17:50:34
@protézisesh: Szerintem nem jött volna haza az a Ponton a saját lábán, tekintve, hogy voltak benne olyan hekkelések, hogy nem bírta volna az utat. A felújítási idő pedig alkatrészellátás és a mesterek hozzáállásán múlik, ezt az autót 1-2 éven belül talpra lehetne állítani, építettek újjá már ettől rosszabb állapotban lévő autót is, ott sok minden már nem volt meg gyárilag.

Amúgy merrefelé található ez az autó? Ne írj pontos címe, csak úgy hozzávetőlegesen települést, mert a vasasok még megtalálják!
Kézműves borzalmak, fantáziátlan street food, buta vendéglőhelynevek, valaki álmát valóra váltó ehetetlen cukormázak - ezek voltak a tavalyi év legidegesítőbb trendjei sok más között.   Lássuk, idén mi mindent tudunk hozzátenni? Multinacionális élelmiszeripari cégek erőltetett…..