Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMM

94 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BMM Sport Bild: Sammer hosszabbít 2014.10.01 07:36:34
A 2012 nyarán érkező egykori aranylabdás védő korábban már kifejezte maradási szándékait. A Sport Bild információi szerint Matthias Sammer szerződéshosszabbítása letisztázottnak tekinthető. A lap mai számában megjelentek alapján a klub a novemberi éves közgyűlésen teheti…..
A Bayern München a második mérkőzésén a második győzelmét aratta a Bajnokok Ligája idei csoportkörében. A Manchester City felett aratott 1-0-ás győzelmet követően ezúttal a CSZKA Moszkva csapatát győzte le a 2013-as BL győztes egy Thomas Müller által elvégzett büntetőnek…..
A Bayern középpályása hamarosan visszatér. Isaac Lluch egy jól informát, Münchenben élő katalán sportújságíró szerint a mai BL meccs az utolsó, amit Thiagonak ki kell hagynia, ugyanis a spanyol játékmester hamarosan visszatér a csapatedzésre ÉS a pályára is. Az előzetes…..
Újabb Bajnokok Ligája megmérettetés vár a Bayern Münchenre, ezúttal idegen lép pályára Pep Guardiola együttese. A házigazda a tavalyi kiírásból már ismerős CSZKA Moszkva lesz. A Bayern akkor egy sima 3-1-es győzelemmel kerekedett felül orosz ellenfelén Robben, Götze és…..
Pep Guardiola a CSZKA Moszkva elleni mérkőzést megelőző napon adott sajtótájékoztatót. Íme a legfontosabb elhangzottak. Az üres lelátós mérkőzésről: "Ilyet még soha nem éltem át. Alkalmazkodnunk kell, mi kizárólag csak a közönségnek játszunk. A CSZKA Moszkváról:…..
BMM Benatia: Alaba hihetetlen 2014.09.29 11:22:29
Mehdi Benatia a hétvégén a német bajnokságban is debütált, az 55. percben állt be a Köln ellen megnyert találkozón. A Bundesliga.de készített vele interjút. Bundesliga.de: Benatia, miért döntött egy hónappal ezelőtt a Bayern mellett?Mehdi Benatia: Ezen a nyáron sok ajánlatot…..
Philipp Lahm, Manuel Neuer és Thomas Müller a ZDF-ben részleteket árultak el arról, hogy a VB döntőben agyrázódást szenvedett Christoph Kramer milyen mondatokat intézett hozzájuk a lecseréléséig. Lahm: "Örülök, hogy máig nem mindenre derült fény. Tulajdonképpen az egész…..
Ezek az idei szezon legjobb adatai az öt európai topbajnokságot is figyelembe véve. Xabi Alonso a tegnapi, Köln elleni mérkőzésen átadta múltnak a Thiago által tavaly megdöntött Bundesliga rekordot, a labdaérintések számát illetően. A Bayern baszk védekező középpályása…..
Az egyre jobb formában lévő bajorok 2:0-ra diadalmaskodtak. Pep Guardiola együttese két döntetlent követően megszerezte első idegenbeli győzelmét a Bundesliga idei kiírásában. A mérkőzést eldöntő találatokat a kiváló formába lendülő Mario Götze és a kölni Daniel…..
A Bayern München az idei Bundesliga kiírásban először lép pályára éllovasként. A Paderborn legyőzését követően ezúttal egy másik feljutót, az 1. FC Köln csapatát kellene Pep Guardiola együttesének legyűrnie az újabb egységek begyűjtéséért. Matthias Sammer a…..
Az angol hetek miatt Pep Guardiola rotálásra került., ezúttal Matthias Sammer állt az újságírók rendelkezésére a Köln elleni mérkőzést megelőzően. A hétvégi ellenfélről: A Köln komplikációt okozhat. Hátul nagyon összetettek, a Hannover ellen is elkerülhették volna a…..
Karl-Heinz Rummeniggével az fcbayern.de készített születésnapi interjút. fcbayern.de: Isten éltesse születésnapja alkalmából, Herr Rummenigge! 59 évesen mit kíván az ember?Rummenigge: Egy boldog ember vagyok. Van egy csodálatos családom és egy csodálatos munkám. Ezért azt…..
Ezzel ismét a Bundesliga élére került a rekordbajnok. A német bajnokság 5. fordulójában a listavezető Paderborn együttesét fogadta a Bayern München az Allianz Arénában. Az előzetes latolgatásoknak megfelelően a Bayern sima 4-0-ra győzte le a lelkesen játszó vendégeket Götze…..
A hétvégi csalódást keltő 0-0 után itt a lehetőség a javításra. A Bayern München a Bundesliga listavezetőjét fogadja az 5. forduló hétközi fordulójában. Az eddig még veretlen Paderborn először találkozik a Bayernnel a bajnokságban, így ez a csapat statisztikilag a nagyon…..
A Bayern 21 éves spanyol játékosa a Bundesliga.de-nek nyilatkozott. Bundesliga.de: Bernat, a Hamburgban elért 0-0 egy kicsit olyan, mint egy vereség?Bernat: Nem, annyira azért nem rossz, de biztosan többet reméltünk. Az első félidőben nem találtuk annyira a játékot. A második…..
Pep Guardiola a listavezető Paderborn elleni meccs előtt válaszolt az újságírók kérdéseire. Jó reggelt! A tabella még nem lényeges a játékunk szempontjából. Magasan vagyunk, de tovább fogunk javulni. Az elkövetkezendő hónapokban jobban fogunk játszani. A…..
A Bayern München a hétközi City győzelmet követően csalódást keltő eredménnyel zárta a Bundesliga 4. fordulóját. A 99. észak-dél derbi rosszul kezdődött a Bayern számára: Az előzetesen a kezdőcsapatba jelölt Arjen Robben kisebb combizomprobléma miatt nem léphetett…..
A középső középpályást hazájában az új Gerrardként emlegetik. Az angol Telegraph beszámolója szerint az egyik legnagyobb angol reménységnek számító Dele Alli a Liverpool mellett a Bayern München kívánságlistáján is szerepel. A 18 éves középpályást 2017-ig érvényes…..
A Bundesliga negyedik fordulójában a Mirko Slomkát menesztő Hamburg együttesével mérkőzik meg a Bayern. A Bayern München számára tovább folytatódnak az angol hetek. A hétközben a Manchester Cityt legyőző együttesnek ezúttal a Joe Zinnbauer által irányított HSV csapatát…..
A 2020-as Európa bajnokságot kivételes módon nem egy országban, hanem 13 európai városban rendezik. Az UEFA péntek kora délután tette közzé a rendező városok névsorát. Az Európai Labdarúgó Szövetség döntése szerint a londoni Wembley stadionban játsszák a döntőt és a…..
Pep Guardiola a HSV elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót. A játékstílusunkra és a csapatunkra kell fókuszálnunk. A Bajnokok Ligáját követően mindig nehéz, csak 2-3 napunk van regenerálódni. Ebből az okból kifolyólag nehéz mérkőzés elé nézünk. A HSV…..
A sérülések miatt ismét egy lapon említik Van Buyten és a Bayern nevét. A Sudpresse belga lap információi szerint az FC Bayern mindent megtesz annak érdekében, hogy a VB-t követően visszavonuló Daniel Van Buyten profi játékosként térjen vissza a klubhoz. A 36 éves belsővédő…..
Az fcbayern.de interjúja a marokkói belsővédővel, aki tegnap debütált a Bayernben és a BL-ben. fcbayern.de: Mehdi, ez volt az első mérkőzésed a Bayernben, és az első mérkőzésed a Bajnokok Ligájában is - a tegnapi este után tudsz egyáltalán aludni?Benatia: Egy ilyen…..
 A Manchester City elleni mérkőzést követő nyilatkozatok. Pep Guardiola a mérkőzésről: "Jól játszottunk, az első 20 percben a City jobb volt, de ezért cserébe a második félidő utolsó 15 percét mi domináltuk. Nagy szívvel játszottunk, megérdemeljük a győzelmet. Én…..
BMM Benatia debütált 2014.09.18 09:54:06
A marokkói védő először lépett pályára a Bayern játékosaként. Pep Guardiola a kezdőcsapatba jelölte az AS Romától 26+4 millió euróért érkező Mehdi Benatiát a szerdai, Manchester City elleni Bajnokok Ligája nyitányon. A belsővédő korábbi kisebb sérülése miatt…..