Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a klan

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az eset felnőttel történik, akkor is idegesítő lenne, de így, hogy gyerekek kerültek önhibájukon kívül megoldhatatlan helyzetbe, egészen elképesztően gázos. Létezik, hogy egy metróállomáson senkinek nincs hatásköre az ilyen extra esetek orvoslására? Inkább úgy túnik, hogy a megoldáson kívül a…..
a klan 2015.08.28 10:03:37
@Terézágyú: londonban beengedett egy oldalajton a peronor mosolyogva elvette a serult jegyet es bocsanatot kert
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
a klan 2015.08.23 20:36:06
@Black Hole: fekete luke
a klan 2015.08.23 21:08:15
@Black Hole: fekete luk
a klan 2015.08.23 21:42:40
@gabors: luke gabors
Elképzelhetetlenül rémísztően lehetetlenül borzalmas helyzetbe került szegény olvasónk, akinek benyelte a mobilját egy turistabusz-elem. Mert hát ki az, akit nem önt el deremesztő pánik már csak a gondolatra is, hogy egy (esetleges!) őszi karbantartásig nem kapja vissza a…..
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
a klan 2015.08.19 12:53:54
@Cinema City Ügyfélszolgálat: tehat hang volt posztolo suket
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..
a klan 2015.08.19 09:05:45
@Szumi: te komolyan ugy gondolod hogy nem lesz mindenkinek osztrak szama
A keresőoptimalizációs szolgáltatásban utazó Max-Web Kft. tevékenysége jó hosszú nyomot hagyott már a Homáron. Írtak az olvasók és a cégvezető is, ő legutóbb…..
a klan 2015.08.18 10:11:05
@Blogger Géza: @ózdi cigány: Kb két és fél év óta meglehetősen magas negyedév/előző negyedév alapon a magyar növekedés, csak hogy ne halj meg hülyén.

index.hu/gazdasag/2014/12/31/magyarorszag_listak/

Magyarország a tavalyi évhez hasonlóan 31. Európában a GfK szerint, az egy főre jutó nemzeti vásárlóerő 4949 euró, ez az európai átlag 37,7 százaléka, a németek 21 579 eurós vásárlóerejének negyede (a vásárlóerő az adózás után egy főre jutó, elkölthető jövedelmet jelenti). Ezzel az aránnyal egyre hátrébb szorulunk a közép-kelet európai régióban: 2004-ben a régióból Szlovénia vásárlóerő indexe volt magasabb,

2014-ben viszont már Szlovénián kívül a balti országok, Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Horvátország is magasabb egy főre jutó átlagos vásárlóerővel rendelkezik.

A szomszédos Szlovákia az egy főre jutó 7537 eurós vásárlóerővel az európai lista 23. helyén áll, a mi vásárlóerőnk még ennek is csupán a kétharmadát teszi ki. Magyarország – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is megelőzi Montenegrót (4617 euró) és Romániát (3748 euró).
a klan 2015.08.18 10:26:36
@Blogger Géza: Álmodik a Nyomor

Duhaj kedvek Eldorádója,
Száz tivornyás hely, ne bomolj.
Csitt, most valahol, tán Ujpesten,
Húszesztendõs legénynek vackán
Álmodik a Nyomor.

Gyár-marta, szép, sovány, bús alvó,
Melle horpadt, válla kiáll,
Arcán zúzos, jeges nedvesség,
Mosolyog. Szent, nehéz álmában
Urabb, mint egy király.

Tiszta ágyat és tiszta asszonyt
Álmodik s vígan fölkacag,
Kicsit több bért, egy jó tál ételt,
Foltatlan ruhát, tisztességet
S emberibb szavakat.

Kevesebb vért a köhögésnél
És a munkánál több erõt
S hogy ne kellessen megjelenni
Legalább tíz-húsz esztendõig
Az Úr szine elõtt.

Te, nagyváros, csupán öt percig
Álljon ürítetlen a bor
Dús asztalán dús nábobidnak,
Mert valahol talán utolsót
Álmodik a Nyomor.

- Ady Endre -
A társkeresős tévéműsorok szinte egyidősek a nagyüzemi tévézés beindulásával: az első ilyen jellegű műsort 1970-ben, The Dating Show címmel rakta össze egy Chuck Barris nevű producer, és tulajdonképpen azóta nagyjából ugyanarra a formulára épülnek, vagy egy pasi keres nőt…..
a klan 2015.07.31 14:24:21
A vevő a hibás, ha egy cipő nemhogy egy nyarat (pedig az is milyen már, egynyári, mint a petúnia), de pár hetet sem bír ki, mert nem befűzve hordja a gazdája. Vajon a szakvélemény kiállítója ezt tényleg tök komolyan gondolja???  Januárban rendeltem a Garage Store-ból három…..
Rég kaptunk ennyire filmszerű beszámolót. Én szinte láttam magam előtt, ahogy egy kicsit mackós hallgatag pasit konok elszántsággal igyekszik a legelképesztőbb módokon (jószóval, fejszével, flexszel, WD 40-nel) kivarázsolni a beletört szelepet a széklábból az anyukája…..
a klan 2015.07.28 18:46:25
@Manyecska: a szo amit keresel nem a csavarozni hanem a kefelni
Az orbáni rezsim két vezérmotívuma a szuverén Magyarország álma és az erős vezető szükségessége. Ezt a magyar miniszterelnök soha nem mulasztja el fejtegetni. Az előbbivel indokolható az utóbbi: mivel Magyarország folyton veszélyben van, nem csoda, hogy a haza nem lehet…..
a klan 2015.07.24 15:07:49
A Széll Kálmán tér Krisztina körút felőli oldalán gyönyörű épület áll, amely hatalmas méretével, fehér és barna falaival tekintélyt parancsol. A jelenleg üresen álló Postapalota valaha a főváros legragyogóbb építményei közé tartozott. A Magyar Posta részéről az…..
a klan 2015.07.24 15:03:09
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
a klan 2015.07.24 14:29:38
@AtiSnatch: te rohadj meg
a klan 2015.07.24 14:39:02
@AtiSnatch: januar 7
a klan 2015.07.24 14:46:34
@AtiSnatch: nekem 8
Az élelmiszeripar erre aztán mondhatja, hogy szubjektív, Igen, szerintem is, hisz ők onnan, én innen nézem :-) az alternatívák több esetben drágábbak. De a lényeg a minőségben rejlik! A legtöbb verziót piacon, őstermelőtől, családi gazdaságokból beszerezheted...és…..
a klan 2015.07.22 19:40:10
@jszcst: #

Gyümölcsjoghurt
#

Energiaital, gyümölcslé
#

Boltikenyér-péksüti
#

Light-os termékek

ezekkel mia a baj? csak az elso harom cikket talaltam
Az ember azt gondolja, hogy ha egy sör alkoholmentesként van árusítva, az azt jelenti, hogy nincs benne alkohol. Semennyi. 0.5% se. Hát egy túrót. Sőt egy Táfelcpicc-sörtesztet végigböngészve az derül ki, hogy minden ilyenben van. A témában a Kisalföld már tavaly futott egy…..
a klan 2015.07.22 19:07:45
Ne edd! – ha nitrites pác-só van benne…

“Nitrites pácsó – ízlelgettem a kifejezést. A nitrites még csak mondott valamit, jó voltam kémiából, de mi lehet az a pácsó? Bevallom, először valamilyen Szöged környéki, ízes, tájnyelvi kifejezésre gyanakodtam (“Anyjuk, hozzá má’ be egy kis pácsót!”), aztán jó sokára rájöttem, hogy az nem is pácsó, hanem pác-só. Persze a jobbik, a nitrites fajtából. ”

A történet

Élelmiszeripari adalékanyagokat egész életünk során fogyasztunk, és bár az egyes élelmiszerek többnyire csak kis mennyiségekben tartalmazzák az “E-betűket”, egy év során ezek már több kilóvá duzzadnak. A köztudottan egészségkárosító hatású nitrites pácsót már a XVI. században is alkalmazták Európa-szerte az élelmiszeriparban, de sok halálos áldozata miatt többször is be lett tiltva. Ezek után persze automatikusan merül fel a kérdés: hogy lehet mégis a mai napig használni? A magyarázat csupán annyi: a toxicitásból eredő halálesetek ellenére újra és újra engedélyezték, tehát mi más állhatna emögött, mint az anyagi érdek.

A nitrit első, egész élettartamra kiterjedő toxicitásvizsgálata 1963-ból származik. A vizsgálatok során a kísérleti állatok élettartama egyértelműen lerövidült. A nitrites pácsó további bűneire is fény derült: gátolja a szervezet vitaminellátottságát, a vas felszívódását; a szívben, a tüdőben, az agyban és a vesében degeneratív elváltozást idéz elő; csecsemőknél és gyerekeknél károsítja a méregtelenítő enzimrendszert, a hormonháztartást. Az állatkísérletek során egereknél agresszivitást tapasztaltak, tengerimalacoknál egészen kis mennyiségek is megsokszorozták a halvaszületések és vetélések számát. Mindezen ismeretek birtokában ezt az adalékanyagot mégis legálisan lehet beletenni az élelmiszerekbe. Ezzel azonban sajnos még nem ért véget a lista.

A nitrites pácsóból ugyanis a gyomor savas közegében nitrozaminok keletkezhetnek, amelyekről azt kell tudni, hogy a kísérleti rákkutatók hihetetlen boldogok voltak, amikor felfedezték ezt a vegyületcsoportot, mert ennyire súlyosan rákkeltő anyagokat addig még nem találtak. A nitrites pácsót tartalmazó húsfélékben a serpenyőben történő sütés közben, illetve a gyomor savas közegében is keletkezhetnek nitrozaminok. Ezek az anyagok többgenerációs mérgek. Az állatkísérletek szerint ugyanis, hogy ha egy anyaállatnak egészen kis mennyiségben egyszer nitrozamint adnak, az az utódokban, sőt, az utódok utódaiban is képes rákot előidézni.
Végtelenül hervasztó történet az Extreme Digital közreműködésével, olyan fincsi részletekkel, mint a váratlanul a munkahelyi telefonon bejelentkező ügyfélszolgálatos, a Békéltető Testület döntésére fittyet hányó cég, és a harmadik meghibásodása után kiteljesedő…..
a klan 2015.07.21 19:52:36
@hagyma: hozzad meg ki szolt
Szükséges-e az adatforgalom kikapcsolásán kívül mást is kikapcsolni ahhoz, hogy a telefonon kikapcsoljon az adatforgalom? - na hát erről az ékesen megfogalmazott kérdésről, és a hozzá…..
Csupa stílus, csupa kellem, csupa báj. Ugyan svéd, de nekem Ibsen drámáinak a színhelyére emlékeztet egy kicsit.  5 millió svéd koronáért, most eladó ez az 1947-ben épült 189 négyzetméteres villa. Forrás: Stadshem  ..
a klan 2015.07.18 16:29:17
@Csatos Bambi: az meg minek?
furdoszoba kozepen ott a lefolyo
Leírva persze egyszerűnek tűnik, de sok türelem és kitartás kellett az évekkel ezelőtt kezdődött ügy lezárásához. A tanulságok attól még a szokásosak: mindig olvasni és írni. No meg persze befizetni, ami jogos. Tisztelt Homár!  Intrum Justitia Zrt.-vel kapcsolatos az…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
a klan 2015.07.15 17:33:10
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
a klan 2015.07.14 15:18:27
Hogy a Jófogáson miért lehet árulni 1 üveg 15 éves bort, ha 3000 liter tavalyi vöröset azonnal kitúr a rendszer, azon lehet filózni - vagy szőrözni, mert a különbséget azért nyilván Zsolt is érzi. A mellébeszélés és az utólag módosított működési…..
Végre egy diéta, ami mögött van valami. Nem is fogom húzni a szót, lássuk a tényeket, ami szerintem még az itteni dietetikus kollégáimat is kirángatná a diplomájuk mellé szerzett apátiájukból: Szóval az úgy volt, hogy egy Dr. Herman Tarnower nevű kardiológus, született 1910.…..
a klan 2015.02.02 22:32:31
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Azzal jött elő némelyik nővér, hogy „majd ellátja saját magát". Az én történetem több szereplős, mármint nemcsak velem történtekkel kapcsolatosan figyelhettem meg némely egészségügyi dolgozó betegek irányában tanúsított barátságtalan hozzáállását, bár ami az én…..