Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Georges Thenault

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
A Televíziós Újságírók Díját március 20-án este adják át, puccos gála, vörös szőnyeg, szeretett szervezőbizottság, miazmás. Az est háziasszonya ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki a díj 2014 óta íródó történetének első női házigazdája, #metoo, emberek.  Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a…..
Georges Thenault 2019.04.03 20:00:56
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Georges Thenault 2019.04.03 19:58:00
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Georges Thenault 2019.01.14 10:57:44
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van ebben valami. Az elnyomó rendszert egy idő után már nem is az elnyomás működteti, hanem a seggnyalók önkéntes buzgósága.
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
A fenti, két és fél perces előzetessel picivel már talán beljebb vagyunk a március 26-án érkező Terror című sorozatot illetően, amiben egy expedíció elmegy az Északnyugati átjárót keresni, aztán jégbe fagy, és mindenki odavész. A valóságban a fagy és az éhség lehetett a vesztük, a Dan Simmons…..
Georges Thenault 2018.01.16 07:43:29
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Georges Thenault 2017.12.01 08:54:19
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Az igazság az, hogy a "Spanyolország elhagyatott helyeit" két részesre terveztem. De a mai túlzsúfolt internet világában, és mert az elkészült anyagot visszaolvasva, ami olyan hosszúra sikerült, hogy képtelenségnek tartom, hogy az olvasók többsége azt egy se∗∗el végigolvassa, úgy döntöttem, hogy a…..
A fináléban volt egy jelenet, ez itt (spoileres): Fasza, mi? Tévés költségvetésből ennél jobbat is lehet, az Expanse az élő példa rá, de lépjünk ezen túl. De hogy készült? Az ugrás után mutatjuk...
Filmbook Doctor Strange - IMAX 3D 2016.11.03 06:00:00
Sajnálom Mister Strange van egy rossz hírem. Megtenné, hogy leül? DOCTOR Strange! Egyszer... talán... egy másik dimenzióban...
Őszintén szólva én egyáltalán nem tudtam komolyan venni a hatodik évad utolsó jeleneteit, amikor az egész évadban beharangozott szupergonosz Negan agyonverte az egyik főszereplőt. De nem tudjuk, hogy kit. Igen, ez szörnyen hangzik, de addigra a Walking Dead már olyan dolgokat engedett meg magának…..
Georges Thenault 2016.07.22 19:32:25