Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastille

204 bejegyzést írt és 1482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatba jöttek a labdarúgó-bajnokságban is a szerdai játéknapok, az egyszeri szurkoló már alig győzi szabadsággal hogy minden meccsen jelen legyen és megmutathassa magát egy éppen nézőszám-ellenőrzést végző on-line médium fotóriporterének. Ideje, hogy blogunk Hattrick iránt is érdeklődő olvasói is…..
Bastille 2016.05.18 14:57:40
@f_miki: ma reggelig vártam a kihívás visszaigazolására, aztán gyors kalapból kaptam egy ellenfelet!

következő szerdán megtarthatjuk a visszavágót!
Bevallom őszintén, hogy az EB-kijutástól függetlenül távol került tőlem a magyar foci. Na, persze nem azért, mert már nem közeli a szívemnek Kabát Péter laptopjának tűzfala, egy paksi bakteriális fertőzés, vagy Storck kapitány autójának rendszáma, csak TAO-pénz híján úgy nekiálltam dolgozni, mint…..
Véget ért a football-tél / Jaj de jó hogy megjöttél.....és itt van ez a latyakos-szeles-trutymós-havasesős izé, ami nem kimondottan labdarúgásra tervezett idő, de ahogy a régi dakota mondás tartja : "Ki a kicsit nem becsüli, szerezzen TAO pénzt nagyobbra."  Nekünk ez több mint ideális,így mi sem…..
Ne szépítsük a dolgot: csúnyán belealudtunk ebbe a kupaszervezésbe, mint Garami Józsi bácsi egy Paks elleni bajnokiba. Ideje azonban felébredni, hiszen mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár (őszinte sajnálatunkra) a tíz alapító klub jelentős része ma már csak a…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Bastille 2015.08.28 11:42:57
@Artie: Éreztem én, hogy meg kell rakni az 1:0-s poznani győzelmet. ;) És közben megérkezett Videotonvárosba Suljic is.
Mindenkinek van egy álma, szól az örökbecsű sláger. Volt egy álmom nekem is, amiben valamelyik csapatunk olyan csapat ellen nyer párharcot az európai kupaporondon, melynek játékosai kettő egyeneset tudnak rúgni a labdába... Ezzel együtt a rövidre zárt kupaszereplés annyit ért,…..
Európa csendes, újra csendes, kizúgtak csapataink...a nemzetközi küzdelmekből.Bár a Vidinek statisztikailag van még két meccse, de ne fűzzünk hozzá nagy reményt. (Mint az találóan megjegyezte volt valaki :…..
Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár…..
Tizenkilencedik alkalommal hirdetjük meg blogunk immár - európai viszonylatban - nagykorúvá érett kupáját, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül. Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált…..
A honi futball aktuális válsága a Rába partján zajlik éppen, ahol a klubhoz egyébként példásan lojális Szasa Sztevanovics sportigazgató számára a legnagyobb kihívás a tavasszal az ETO soros bajnokijára 18 játékost delegálni. A klubházban akad már üresedés, hiszen a…..
Végre újra lehet gyrost kapni Budapest utcáin! A Nagy Futballünnep, Nagy Nullanulla után végre újra jönnek az ötszáz nézős pápai és csúti derbik, ahol végre nem a kürttel a szájukban szelfiző, pamacshajú Real Madrid-drukkerek rágják akkurátusan a hántolt napraforgót. Persze…..
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..
Tegnap lezajlott a Hattrick Masters második olyan döntője, melyben magyar csapat is érdekelt volt (ez úton is gratulálunk Hermész sporttársnak a nagyszerű menetelésért). A döntő izgalmait tekintve simán kiérdemelte volna a 18-as karikát - remélhetőleg ez izgalom szempontjából…..
Bastille 2015.03.04 04:42:23
@paradicsomsal: készen állunk!!! ;)
Az elmúlt napokban a törökországi nyaralás kemény munka a legelszántabb magyar újságírók számára is véget ért, Belekből egymás után indultak vissza a magyarokat szállító karavánok - ehhez hasonló népességmozgást csak Koszovóban tapasztaltak az elmúlt napokban a világon.…..
Nincs hír a magyar fociban, ami ezt übereli. Még akkor sem, mikor a tehetségtelen, kis Mancinit leigazolta a Haladás. Szóval a rasszista Vágó Attilának lecsapta az ujjait egy sírkő. Minden bizonnyal a magyar futball sírkövén próbált egy keveset igazítani, amikor megtörtént a baj.…..
labdabiztos Kiről nevezzelek? 2015.01.09 22:00:33
Biztos nem mai történet, de a szerző ma délután találkozott először a polcokon a Puskás sörrel. Hogy a közismerten fröccskedvelő Öcsi bácsi miért pont egy kukoricatartalmú sörös dobozon tűnik fel, még nem világos (ellentétben a sörrel). Arra mindenesetre jó, hogy…..
A hétvégi Bohóc-zárás három napja közül a középső éppen december 6.-ra esik, úgy kínálja tehát magát számunkra a Mikulás-tematika, mint az első tavaszi pécsi győzelmet követően az "Így kell járni, úgy kell Jarni" cím munkatársunk tollából a Népszabiban. (Nyilván az…..
Péntek este Dunaújvárosban köszönt be a tavasz, a két előrehozott tavaszi forduló első körében. A Bohócliga bástyáinak körében eltérő népszerűségnek örvend a korán jött tavasz, Szombathelyen vagy Pécsett, ahol 5 illetve 6 meccses pontnélküli szériában vannak, örömmel…..
Kedves sportársak! Ezt a beharangot benéztük, kár lenne vitát nyitni. Mondhatnánk, hogy a 2016-os EB szállásfoglalásával vagyunk elfoglalva, Szent Pál zarándokúton vagyunk Berlin felé, reménytelenül támadjuk az edigital oldalát akciós bármiért, esetleg Urbán Flóri plakátokat…..
Lassan félidőnél jár a bajnokság. a hétvége november hetedikén indul. Ez alkalomból a munkásmozgalom közismert harcosai igyekeznek színesíteni a tippeket. Bp.Honvéd-Ferencváros (p-19) Fővárosi rangadó, de az ötvenes évek gólzáporát ne várjuk, lásd a legutóbbi…..
Tucatnyi fordulón vagyunk túl, a héten újabb edzők hagyták el a kispadot. Az utolsó 6 helyezett csapatból 5 már váltott, pont a sereghajtó Dunaújvárosnál nem rendült még meg a bizalom. A hétvégén rangadóhegyek a dobogóért és a kiesés elkerüléséért. A második az…..
Szóval a magyar csapatok legkeményebb szurkolói bojkottot hirdettek a szurkolói kártya és a vénaszkenner, az átpolitizált foci, meg úgy általában az MLSZ ellen, és ennek apropóján október 26-án a Kossuth téren össznépi tüntetést hirdettek meg szurkolói hovatartozástól…..
Mikor a srácokkal kiosztottuk egymás között a bajnoki fordulókat, akkor nem gondoltam volna, hogy a 12. fordulóval ennyire nehéz fába vágom a fejszémet. Be kellett ülnöm félúton egy helyre, ahol a világ legtündérebb pincérlánya hozta ki az ebédemet, és pár asztallal arrébb…..
Bastille 2014.10.25 09:08:19
Bastille 2014.10.26 12:47:32
@szövet: :D :D gyula bát nem válogatják be, de ő dolgozik tovább, és thür, mer gyula....na meg, ha már lúd, legyen kövér! de amikor a jobb szél egy gyors sprintbe kezd, akkor a szurkolói kemény mag rákezd vajon az indul a vona, indul a vona rigmusra??

asszem elmentem tüntizni...
Az elmúlt hetekben tabuk dőltek a válogatott környékén, ezen folyamatok elemzését azonban a 'biztos meghagyja a hivatásos sportújságírásnak, itt és most csak egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Ez az apróság a bohócliga fényét emeli: az elmúlt két selejtezőn…..