Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenoszaz

213 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsi és Miki kapcsolata igazi Y generációs történet: bár baráti körükön keresztül kerültek egymás látókörébe, igazi ismerkedésük a Facebookon történt.  Közös életük Ópályiban, Miki szüleinél kezdődött. Három éve költöztek - vonattal - Budapestre. Miki 31 éves, és villanyszereléssel/épület…..
Andris itt éppen a nadrágtartójával küzd - menyasszonya, Kriszta legnagyobb derültségére. A kezdeti problémák ellenére a nadrágtartó kitartott az egész esküvőn. Gyűrű nélkül nincs esküvő - a gyűrű fotózása pedig az esküvői képanyag szerves része. Általában lázas sietséggel kell erre alkalmas…..
Évi szülinapja  - hála kreatív és lelkes barátnőinek - igazi csinibabás pöttyösszoknyás rockandroll buli lett - megkoronázva egy stúdiós fotózással :)..
Lassan, de biztosan itt a tavasz, kezdődhet a fotózás a szabadban! ..
"Tavasz, te cuppanásnyi szikra,ha tappancsod a sárba lép,vidorság száll a kis nyuszikra,s megédesül a sárgarép’ " Varró Dániel: Nyúl tavaszi éneke  ..
Egy kedves pár, Hanna és Dana segítségével készítettem egy nagyon izgalmas fotókönyvet – ami tulajdonképpen egy riportkönyv lett róluk:) Nem kellett hozzá más,csak egy rövid interjú, amiben meséltek egymásról, és pár személyes apróság –  a végeredmény pedig sokkal személyesebb és tartalmasabb lett,…..
 ..
Száz Jenő fotográfus Hét :) 2017.02.02 10:03:08
Száz Jenő fotográfus Nóri 2017.01.31 17:47:34
Száz Jenő fotográfus Lili 2017.01.29 15:39:52
Amikor a keresztlányunk modellkedik... A két fotózás közt 8 év telt el:)..
 ..
Száz Jenő fotográfus Emma 2017.01.14 19:18:33
Száz Jenő fotográfus Maja 2017.01.08 20:00:34
az ex-időjósok is fáznak...  A gyenge tréfát félretéve, Szilárd Viasat3-as műsorának promó-fotóit készítettük az év utolsó heteiben, láthatóan felszabadult és vidám hangulatban :)..
Eger várának újabb hősei, Csenge és Krisztián:)    ..
Esküvő és lánykérés nem annyira hagyományos párosítás - Kata és Adorján esküvőjén mégis történt ilyen :)            ..
Eye of tiger Egy 2016.09.28 09:05:45
Oké, tudtam hogy kemény lesz, mi más is lenne egy küzdősport edzés, de már ott éreztem, hogy ez nagyon fog fájni másnap.. Nem tévedtem, reggelre halvány képet kaptam arról, milyen lenne egy elveszített Fradi meccs után rossz metróra szállva utazni a Népligettől pár megállót... Aztak@rva, nagyjából…..
Nehéz a kályhától indulni, de illene, így hát induljunk onnan.. Illetve biztosan fogok csapongani, de nem ez az egyetlen és legnagyobb hibám, szóval csapjunk a közepébe:) Negyven múltam, jó sok fóbiával, per pillanat félig-meddig állás nélkül, de feleséggel és gyermekkel ellátott státuszban töltöm…..
Az utóbbi hetek esküvői lázában a blogolás picit háttérbe szorult - első a munka - de most igyekszem behozni a lemaradást Heni és Karesz anyagával :)..
Száz Jenő fotográfus 2016.07.04 19:25:59
 ..
Gyönyörű környezetben - és az előkészületeket leszámítva végig esőben zajlott Judit és Francesco esküvője. Szerencsére sem a magyar, sem az olasz lélek nem esik kétségbe ilyen apróságon, a szerelem meg eleve minden akadályt legyőz:)          ..
Egy Dániából szervezett esküvő mindig tartogat némi izgalmat - Tündiék esetében az idő volt a szűk keresztmetszet. Rendhagyó módon a jegyesfotózást az esküvőtől csak három nap választotta el, evégett egy posztba is kerül a két esemény :)  ..
Henivel és párjával egy Feneketlen-tavi körbejárós jegyesfotózásos délutánon készült a következő anyag :)..
Háromszor fotóztam Edinát és Lórit - ebből két és félszer esőben és szélben:) Ez utóbbi, a feledik alkalom képeiből következik pár darab :)      ..
Judit és Francesco (plusz az elmaradhatatlan mopsz) fotózására minden összeállt.Sikerült eltalálni az egyetlen gyönyörű napos délutánt -  ami már eleve nem kis teljesítmény, a Margit-sziget is remek választásnak, a jegyespár pedig tökéletes modellnek bizonyult:)       ..