Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheKrisz

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieMánia Sráckor - (Boyhood) 2014.09.18 08:00:02
Richard Linklater új filmje, a Sráckor eleddig példátlan filmes kísérlet és egyedülálló mozis élmény. Olyan fikciós dráma, amely ugyanazt a néhány színészt követi egy 12 éves időszakon át, 2002-től 2013-ig, ily módon a filmben megtett páratlan utazás egyszerre nagy ívű…..
A tizenkét éves Jonas olyan világban él, melyben nincs igazságtalanság, éhezés, erőszak, nincsenek kábítószerek, a családok életében is teljes a harmónia. Ezt a tökéletesnek tűnő társadalmat a bölcsek tanácsa vezeti. Ők azok is, akik a tizenkettedik évüket betöltött fiúk…..
Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy…..
Úgy gondolom már rég ideje volt egy ilyen cikk megszületésének, amiben kategóriánként (könyv, játék, rajzfilm) említést tennénk, melyekből kellett volna már rég filmadaptáció. Lássunk is neki! Könyv 1. Az emlékek őre A tizenkét éves Jonas olyan világban él,…..
Carl Casper (JonFavreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt…..
Batman: A sötét lovag visszatér - 1. rész Miután Bruce Wayne bevégezte küldetését, a többi szuperhőshöz hasonlóan nyugdíjba kényszerült. Egy évtizede már, hogy letette a Denevéremberes jelmezt. Ám azt kell tapasztalnia, hogy Gotham City megint a bűn mocsarában vergődik, a…..
A Sin City: Ölni tudnál érte olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével (Mickey Rourke) folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan (Bruce Willis) meghal.…..
Amikor a szeszélyes szél halálos ragadozókat repít hord New York város felé, veszélybe kerülnek a lakók; csak April és Fin mentheti meg a helyzetet. Gondoltam a sok blockbluster után egy kis "zs" kategóriás Asylum filmnek is van itt helye. A történet  folytatódik, régi…..