Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dontotti

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
dontotti 2011.05.19 09:36:45
@Lotyó Bridzsida:

Kedves LB, Kristóf nem csak edző, hanem pedagógus is. Kis gyerekekkel foglalkozik. Azt pedig nem tudná mindenki más csinálni. Tegnap elvetette a sulykot, azt aláírom, de 1. Lehet, hogy szerkesztői utasítás volt. 2. Minden emberből ki tudja hozni az állatot a bezártság, és az, ha olyannal kell együtt lennie akit zsigerből utál, és nem bír elviselni. Nem volt szép a burkolt qrvázás (annak ellenére, hogy PM ezt felvállalta), azt aláírom, de a pofon még inkább nem.

A Kalóóóz, sztem remekül bánhat a kissrácokkal, ebben biztos vagyok.
Milyen furcsa az élet! Két hete még az egész világ Maradona nagyképűségén, öntörvényűségén rugózott, azon, hogy kit hagyott otthon, kit vitt el a vb-re, kivel van jóban illetve rosszban a keret tagjai közül. Legyőztek két verhető csapatot és máris arról szólnak a hírek,…..
dontotti 2010.06.23 09:00:14
@Rooney82: C. ????

Ha ő mondta, még a végén szimpi lesz a csávó.
Mi tetszett jobban? A Honduras elleni őszinte foci vagy a spanyolok lenullázása?..
Foghíjas falanx, szegett szárnyú sasok...
dontotti 2010.06.17 16:00:44
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: nekem csak sallói cseszte fel az agyam, és még ebbe a klippbe is bemászott.
dontotti 2010.06.17 16:02:15
@toerix_: két somos van
Banditák és gumimacik...
dontotti 2010.06.17 15:35:34
@Nerazzurri: Miért

tegnap 3, ma öt az nekem nyóc.

annak a fele 4.

Két meccs volt már a második körből
Banánültetvényen, vagy a hegyoldalban lehet jobban megtanulni futballozni?..
dontotti 2010.06.16 14:11:07
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
dontotti 2010.06.09 15:15:45
@vadkutya:
@pytho: @poolfanati:

Ez 3-as egymás után röhögőgörcsöt okozott. Gratulálok.
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Visszatekintve az elmúlt száztíz évre, azt vizsgáljuk, hogy kik voltak a legjobbak évtizedenként, ugyanis minden kornak kicsit más volt a játékstílusa és játékrendszere. Így jobban viszonyíthatóak a játékosok. Ezen túlmenve készítettünk egy válogatást a II. világháború…..
Túl a sorsoláson elégedettek lehetünk, akár realistán, akár álmodozva közelítünk a válogatottunkhoz. A realitások talaján állva azt láthatjuk, hogy ebben a csoportban adottak a feltételek, hogy megtegyük a következő bébi-lépést, és beküzdjük magunkat a harmadik kalapba,…..
Mégsem értékesítheti tovább az MTV a futball-vb közvetítési jogait – döntött váratlanul a közalapítványi kuratórium, miközben a szavazás eredményeképpen győztest kellett volna hirdetni a két esélyes pályázat, az RTL Klub-Chello és a Digi TV között. Hoppá, megint…..
dontotti 2010.01.21 16:20:36
@novákandris: Miért? mit néznél helyette? Önök kértéket? :)
Érzelmi hullámvasúton ülünk már hónapok óta, mi magyar fociszurkolók. Egyik pillanatban az optimizmus montevereszti szintjeit ostromoljuk, és biztosra vesszük, hogy Fokváros lesz az elsődleges célállomásunk jövő nyáron. Míg a másikban Ibrahimovics és C.Ronaldo mesterhármasokat…..
dontotti 2009.09.04 10:50:50
@nils_h: erre céloztam én is. :)

és tényleg köszi pöte

nekem is elszorult a torkom, nemcsak Ervinnek.
dontotti 2009.09.04 11:30:15
@pote: Sajnos a magyar Foci 86 óta nem ad túl sok örömet a gyerekeknek. Én anno még "Détári voltam"... :)

Majd ha újra lesz vb-s csapatunk tuti másként lesz.

húú de szentimentális lettem...
Minden posztnak megvan a maga karaktere, amihez az ott játszó labdarúgó akarva-akaratlanul is, de idomul. Természetesen a védők sem születnek kapákkal, kaszákkal a kezükben, ám aztán amolyan fordított törzsfejlődésen mennek keresztül. Minden védőjátékos életében…..
Ha hazaérve egy biszexuális stewardess ikerpár vár minket egy szál bugyiban, hideg sört kínálva fel, a magyar ember azonnal elkezdi méregetni, előírásszerű magasságú és keménységű-e a hab. Vannak ártatlanul őszinte örömforrások az ember életében, engedtessék meg, hogy az…..
A Nou San Trafford blogipari GMK nem tudott mit kezdeni a tegnap este történtekkel. A szerzők fröccsbe fojtották bánatukat és a Videoton közelmúltbeli menetelésének videóival próbáltak vigasztalódni, de a katasztrofális kilencven perccel kapcsolatban képtelenek voltak akár egy…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
Ahogy növekszik a levegő hőmérséklete, nem csak a csajok vetkőznek intenzíven, hanem a pasilábakról is lekerül a ruci, a férfiaknál a póló is, remek. Nem csak a pasik füttyöghetnek be, nekünk is csoroghat a nyálunk egy egy igazán szép láb láttán. :) (senki sincs…..
dontotti 2009.04.17 12:43:16
@pkrisztike: max nőknél. Ha férfi tesz ilyet az már mazo. :)
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
Vajon melyik alázás marad meg a fejünkben tovább? Hát persze, hogy a Liverpool Madridra mért csapása, mert hiába számít történelminek a Bayern alázása, a Sporting egyszerűen nem való a BL-be, és jól is teszi, ha elsüllyed szégyenében. Ugyanígy tehet a Real Madrid is, lehet…..
dontotti 2009.03.11 09:39:20
@Walmer: Én is angolfoci drukker vagyok, ráadásul liverpool-i. Azért a Barcát nem írnám le... la liga ide vagy oda, azért meggyőződésem, hogy a Barca minimum a 4 között lesz....
Ne mondja nekem senki, hogy egy ekkora tőkét megmozgató iparágban, ami történetesen a világ legnépszerűbb sportjának elsőszámú bajnoksága, közel egy évtizede nem sikerül ezt a szerencsétlen, bírónak álcázott barmot lecserélni. Nem, hogy nem találnak helyette valaki…..