Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caixa

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
„Recidivára nagyfokban suspect 43x40x40mm átmérőjű terime” Nem tudom mire számítottam.  Azt éreztem, tudtam, hogy van ott valami, mégis meghasadt a föld alattam, amikor megláttam az eredményt, és zuhanni kezdtem.  Valaki adjon nekem valamit, amibe kapaszkodhatok!  Valaki mondjon…..
Nesze!szer Kurkova és Cavalli 2012.11.05 19:30:52
K und K ez, nem más. Karolina Kurkova Cavalli ruhákban. Sydney Cruise kollekció a Target Australia és Cavalli együttműködésében. Kapszula típusú ugye, ez most a divatos kifejezés, szóval itt is ajánlott a használata. Negyvenkét darabos, állati mintás, glamúros és szexi…..
A gyermek-gasztroenterológus egyszer sem vizsgálta meg, csak gyógyszert rendelt neki (!), a nővérpulttól ránézve a gyerekre annyit mondott, hogy jó súlyban van. Tisztelt Praxis Blog!    Történetünk és kálváriánk kb. 1 évvel ezelőtt történt, de a mai napig for bennem…..
"Még meg sem indult a tényfeltárás, még egy kommünikét sem adhattam ki, az itt ülő képviselők közül néhányan máris megbélyegeztek, csalónak kiáltottak, és lemondásomat követelték." (Schmitt  Pál lemondási beszédéből, 2012. április 2.)"Mondom mindezt…..
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor elkezdtem olvasni ehhez a bloghoz: a családi könyvespolcon megtaláltam az Egészségügyi ABC-t, Ranschburg Jenő Szülők lesznek című könyvét (Gondolat Kiadó 1979, a babát ringató szőke kislánnyal a kemény fekete karton címlapon) és dr. Zoltán…..
 Kaia Gerber mindössze 10 éves, de már most híres mamája nyomdokaiba lép. Azért lássuk be, neki elég erős hátszele van, és biztosan az anyatejjel szívta magába a pózolás művészetét, így nem véletlen, hogy sok ezer gyerekmodell körül éppen őt választották a Young…..
Tegnapelőtt a közönség választott magának kedvenceket, tegnap pedig a kritikusok értékelték a színészek és színésznők tehetségét a Critic's Choice Awardson, ahol ismét csorgathattuk a nyálunkat a szebbnél-szebb ruhák láttán.Diane Krueger a legnagyobb meglepetésemre nem Chanel…..
caixa 2012.01.14 14:04:42
Persze ha nem lenne ilyen gyenge a forint, akkor olcsóbban is meg lehetne kapni az 595 dollárért árult körömlakkduót, amit a Fashionphile oldalán (vintage, limitált kiadású dizájnercuccokat értékesítő webshop) vásárolhatnak meg az érdeklődők.A piros és bézs színű lakkokból…..
Az elmúlt 1-2 évben az egyik legközkedveltebb esküvői trend az volt, amikor a menyasszony élénk színű cipőt viselt a fehér/ekrü/tojáshéj színű ruhájához, majd ezt a fotókon fel is villantotta. Most pedig ennél is továbbléphet a házasulandó pár, amikor is a vőlegény…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
caixa 2011.12.01 23:42:43
@AIDS Világnap - A fejlődés ellenére nincs vége a h:

hát, nem egyértelmű, hogy pornózhatna új művésznő Vad Katalin néven
a tippem, hogy nem, mert nyilvános előadóművészi tevékenységnek tekinthető mindkettő :D
tehát nem jöhetne elő pornós Csányi Sándor se :D
caixa 2011.12.01 23:49:08
@penelope garcia: és ez olyan izgalmas kérdés? hát, hadd tépjünk (ő is) a billenytűzetet :D

biztos titkosszolgálati eszközökkel lenyomozta neki Quanticoban a te névrokonod Penelope Garcia :)
Egy regény és néhány beszélgetés juttatta eszembe ezt a témát. Az olyan monogámokét, akik még teljesen nyilvánvaló visszautasítás, sőt válás ellenére sem képesek lemondani korábbi partnerükről, érzelmi kötődésük éveken keresztül megmarad, nem is próbálják…..
Nekiálltak a téliesítésnek, lecsapolják a Városligeti tó vizét a Vajdahunyad vára és a Hősök tere közötti részen, tisztítják a feneket. Előkészítik a terepet a korcsolyaszezonhoz. Budapest legmenőbb szórakozásának egyelőre vége.József nevű olvasónk hívta fel a…..
caixa 2011.09.15 16:47:41
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
caixa 2011.08.04 13:23:56
Minden sorozatban van egy alfahím, a Gyilkos elmékben ezt a szerepet az a Thomas Gibson kapta, aki korábban a Chicago Hope-ban komoly orvost játszott, aztán a Dharma és Greg című sitcomban egy mókás pasit. A Gyilkos elmékben Mandy Patinkin távozása után lett a kvázi főszereplő, ő…..
caixa 2011.06.20 13:38:29
 Még a százéves házak szülinapja alkalmából küldte Solaitid, a Heti beton bloggere/műsorvezetője az akció képeit. Most hogy nekünk is van egy udvarvirágos blogunk, természetesen beugrott. Aranyos! Ez az akció előtti állapot:     ..
25 évad, 4561 epizód után ma végleg elhallgat Oprah Winfrey, a legjobban kereső tévés (vagyonát 2,4 millárd dollárra becsülik), legalábbis The Oprah Winfrey Show (röviden Oprah vagy O) műsorvezetőjeként mindenképpen. Az utolsó show-t felvezető epizód két részletben került…..
caixa 2011.05.26 21:28:02
@Nayime: már nem emlékszem, de ha rákeresel, hosszasan lehet róla olvasni....most meghívták az egyik utolsó adásba is, mint híressé vált vendéget

még mindig csak 32 éves...

a vétkes sofőr leült 7 évet, mivel az autóban 2 fiatal meg is halt ugyanakkor
Amikor Thaiföldön voltunk, Bangkokban és Ayutthayában gyakran ettem az utcai árusoknál ezt az ételt. Először kifejezetten bizalmatlan voltam az ilyen mozgóárusokkal szemben, de aztán a helyiek felvilágosítottak arról, hogy teljesen biztonságos egy ilyen ebéd, sőt sok öltönyös…..
caixa 2011.03.30 22:03:09
„Nem akarok rányomulni, de a tudomására szeretném hozni, hogy többet szeretnék tőle puszta barátságnál” – a srác megismer egy lányt, akivel a kapcsolat alapvetően barátinak indul. Időközben a srác ráébred, hogy beleszeretett a látszólag természetes szőke…..
A Maligán borétterembe épeszű ember véletlenül biztos nem tenné be a lábát. Hiszen elő sem fordul arra, ahol a bejárat van: a Lajos utcában több sávban kanyarog a kocsisor, minden csupa szmog, csupa korom, csupa kosz: ipartelep ez, nem város. A széles út mellett sorakozó apró…..
Jó pár éve történt. Egy rossz mozdulat, és beütött a mennykő... Gondoltam, a sokat hallott hexensussz, és igyekeztem kímélni a derekam, de nem akart múlni, így már elmerengtem a dokilátogatáson. Természetesen, mint volt egészségügyis, én sem kapkodtam el a dolgot, aztán a…..
caixa 2011.02.04 11:30:23
@miklos.rabai:
akkor sem árulom el, hogy a végtag milyen állása esetén mondhatja az orvos azt, hogy szimulálsz, kis tesó, keress magadnak más balekot... :))

- nem az van, hogy a kinyújtott lábat emelni tudja kb. 45 fokig, addig ok és még nem kell jajgatni ? :)) csak feljebb emelve van fájdalom?