Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inkák földjén

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megírtuk, hogy A Dal első adásának főcíme, hogy is mondjam, kísérteties hasonlóságot mutat a dán vagy norvég eurovíziós válogató főcímével. A poszt megjelenése után az MTVA sajtóosztályát is megkerestük, és azt kérdeztük tőlük, hogy Mi az MTVA álláspontja A Dal felvezető képsorai (intró) és a…..
Egy szenvedélyes csók alatt egész baktériumtelepek cserélnek gazdát, mi mégis nap mint nap csókolózunk. Miért maradt fenn ez az olykor sok veszélyt magában rejtő szokás? Honnan ered a csókolózás szokása? Miért csókoljuk meg azt, akit szeretünk?..
Inkák földjén 2016.02.12 07:47:04
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Ahová a király is gyalog jár, szokták mondani, és akkor mindenki tudja, hogy a vécéről van szó. Ha új otthont veszünk nem mindegy milyen az illemhely. Szóval most összevadásztunk pár hirdetésből vécéket és lehet szavazni, hogy hol lehet a legjobban ücsörögni. Ez is ízlés…..
Inkák földjén 2015.09.17 10:16:29
Amikor Clarkson kirúgták a Top Gearből, valahogy lehetett sejteni, hogy ezzel a lépéssel mindenki jól fog járni, csak pont az a BBC nem aki meghozta a döntést. Azt most hagyjuk, hogy az utolsó csepp a közmondásos pohárban sima gyökérség volt-e (mire befejezték a melót, nem volt…..
Van olyan, hogy egy randi kimenetele már a hely kiválasztásakor borítékolható. Hiszen van olyan hely, ahol egymásra tudtok hangolódni és van, ahol nem. Persze embere válogatja, hogy kinek mi jön be, de a többségnek ezeket a helyeket nemcsak az első, hanem akár azt követő néhány randi alkalmával is…..
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
Inkák földjén 2015.07.06 00:33:40
Kevés idegesítőbb dolog létezik annál, amikor fáradtak vagyunk, de nem tudunk elaludni. Ezt még lehet fokozni esetleg azzal a tudattal, hogy reggel korán kell kelnünk, így még jobban bosszant, ha nem megy az elalvás. Sokan sokféle praktikával próbálkoznak ilyenkor, hogy minél…..
Inkák földjén 2015.06.22 21:14:27
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
„Folytatni fogom a munkámat” – kezdte újraválasztása után a FIFA elnöke, Sepp Blatter. Ugyan a sporttörténet egyik legnagyobb korrupciós botrányába keveredett az általa 1998 óta irányított szervezet, de sebaj. Jó lesz ez így is. Sőt, a régi-új elnök még azt is…..
Tavaly nyár vége felé egy észak-kelet-magyarországi község külterületén, az erdőben dolgozó négy cigány közmunkásra rátámadt nyolc-kilenc nagydarab, kigyúrt férfi csuklyában, baseball ütőkkel, viperákkal, pajszerekkel és könnygáz sprayvel felfegyverkezve. A támadók egységes, terepszínű öltözetet…..
After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. — David Lynch (@DAVID_LYNCH) April 5, 2015 Április 5. óta nagyot fordult a világ David Lych rendező-forgatókönyvíróval. Akkor ugye azzal hagyta…..
Végh Alpár Sándor néhány hónapja átigazolt a Magyar Nemzetből a Heti Válaszhoz. Nem jókedvében tette, régi fórumán direktebb politikára váltottak. Pedig egyike volt ama néhány szerzőnek, akiért szívesen olvastam a napilap hétvégi mellékletét. Követtem új közlési…..
Külföldön már évek óta kapni, a magyar drogériák polcaira azonban csak mostanában került fel az ún. PISILŐ TÖLCSÉR Tény, hogy a találmány kissé bizarr, azonban sok nő életét könnyítheti meg. Nem kell sokáig gondolkodni, hol is lehet rá leginkább szükség; egy…..
Inkák földjén 2015.05.10 19:34:46
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
Inkák földjén 2014.12.10 13:02:18
@borzimorzi: "a nálad értelmesebbekkel elbeszélgessünk"

:)
Nem nekem szólt, de mi nálad az értelem fokmérője? Mit dolgozol? Hol végeztél? Hány éves vagy? IQ-d mennyi? A legyen ön is milliomost meddig viszed segítség nelkül?

Vagy aki egyetért veled, az értelmes, más nem?
A villában valamilyen oknál fogva közellenségnek kikiáltott VV Rafinált Zsuzsa (nem ezen a néven anyakönyvezték) 73-27 százalékos arányban picsázta el a villába túlfűtött szexmacskaként betrappoló, de ezzel szemben társai közül csak kibaszott állandó trágárságaival…..
Inkák földjén 2014.12.08 21:49:20
@Skatulya bácsi megmondta:
Az elso eddig 1-1 es tok jo meccs.

Az utobbinal drukkolok Suareznek meg az oreg Zlatannak is, habar tul. keppen tet nelkuli, erdekes lesz.

Ja, ez nem illik ide??? Trollkodom meg offolom a remek topokot? Elnezest, valoban kar erte.
 ... amikor viccel.    És van egy friss címlapja is ám, a spanyol Telva magazin decemberi számához a fotót Tomas de la Fuente készítette. A magyar modell egy Emilio Pucci ruhát visel. ..
Inkák földjén 2014.11.25 00:37:38
@vittore: wow, nagyon penge vagy, hogy ugyanazon hozzászólásoddal olyan széles spektrumon mozogsz, hogy lefeded az árufeltöltőt is meg a 6 diplomás managert is. Még szerencse, hogy úgy kezdted a mondatod, hogy "gondolom". Mert jó nagy baromsagokat gondolsz ugyebár. Irományodból kitűnik, hogy iskolát te is max. csak kívűlről láttál (nagy lakóháznak nézted valószínüleg), de az a "baromarc" a végén, hát igen.... ilyen észérvekkel szemben tehetetlen az ember.
Amúgy... "tehetséges" és "ügyes" ???? Valóban a modell Barbiról beszélünk? Akinek annyi a tudománya, hogy ment az utcán, mert vidékről épp felnéztek a fővárosba, és egy ügynök azt mondta neki, "nem kell (tovább) az agyadat használni, nem kell kiemelkedőnek lenned semmiben, elég, ha életed hátralevő részében megmaradsz aktuális értelmi színvonaladon és rezignáltan bámulsz a kamerába, de előtte itt írd alá". Hosszú Katinka, Gyurta Dani, Lékó Péter (google a barátod, ha nem ismerősek elsőre).... a virtuozban fellépők stb, na ők ügyesek. A prezi, a logme in stb. alapítói, na igen, ők tehetségesek. Az a Barbi, akinek szinte az összes jelenetét is kivágták a filmekből, amiben szerepelt volna (biztos annyira jó volt), neki annyi az összes tudománya, hogy a kromoszómáinak viszonylag szerencsés a kombinációja. Köze annyi van hozzá, mint neked egy normalis értékrendhez (értsd: nem sok). De ha a story magazinon nőttél fel, és az ózdi majka szövegei jelentik számodra a mély gondolatokat, akkor ugye érthető a "véleményed".
  Scarlett Johanssont sokan korunk Marilyn Monroejának tartják. A megállapításból annyi igaz, hogy mindketten szőkék,gyönyörűek és a teltebb idomú nőket képviselik, valamint valami földöntúli kisugárzással rendelkeznek. És itt nagyjából vége is a hasonlóságoknak, a…..