Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honk

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
honk 2012.09.25 09:59:14
Czakó, Varga is felnőtt emberek, akár csak Örzsi néni, és szerintem hibát követtek el, amiért a főnökük (uruk) gondolom haragszik is rájuk, úgyhogy nyugodtan odamehetne, és lekeverhetne legalább fejenként két rettenetes pofont. Mert hát ugye van olyan helyzet, hogy a szóból nem értő makacs, engedetlen, lázadó ember csak így tanulja meg mi a helyes. Vagy ez csak nőkre, és gyerekekre érvényes? Aki nekem azt mondja, hogy néha bizony csak így lehet helyére tenni az asszonyt, vagy a gyereket, az abba gondoljon bele, hogy a társadalom véleménye, berögződése lehetne az is, hogy a férfi is nevelhető veréssel, vagy mondjuk csak a férfi. és mondjuk kéthetente jól felpofozná a felesége, mert Ő lenne az aki a helyes dolgokat tudja. Nem mondom azt, hogy én az igazamról, a jóról, a mi hogyan helyes-ről mindig meg tudom győzni szóban, vagy meg tudom értetni a gyerekeimmel, hogy mi a helyes. Sőt a Feleségemnek sincs mindig igaza, sőt... meg sokszor nekem sincs. Egyébként a kocsmai verekedések is ugyanennek a megnyilvánulásai. Nem értesz a szóból, úgyhogy lecsaplak. Csak ott ugye vissza is ütnek.
Egyébként szerintem sok erőszak ellenes (Czakóék fejében gondolom ők a töketlen nyegle, puhány, stb emberek) férfit is gyakran pofon vág otthon a felesége, vagy éppen belerúg. Sokszor a nőket sem kell a szelídség, emberségesség bálványaként beállítani, gondoljunk csak a Mónika show szereplőire. Rengeteg az arrogáns, erőszakos, ordibáló, mindennel elégedetlen nő is. Ezzel kapcsolatban a férfiakban még nagyobb a szégyenérzet, és ugye a társadalmi megítélésről is pontosan tudják, hogy "ez az ő hibájuk" nem is hallottam mostanában ezzel kapcsolatban egyetlen gondolatot, panaszt sem sehol. Biztos, hogy sokkal kevésbé gyakran fordul elő mint fordítva.
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
 Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen  más…..
honk 2011.11.21 13:39:37
Én arra vagyok kiváncsi, hogy eltenni, kölcsönadni, számítógép, vinchester elromlás esetén biztonságban érezni mennyire lehet majd a jövőben azokat a kedvenceket, amiket egyébként én szeretek a maguk megfogható tárgyi formájukban is. Nem is olyan régről vannak még nekem eltéve szülinapi képeslapok is, a mai emailes köszöntések ugyanúgy az enyészeté lesznek, mint talán nem is sokára azoknak az előadóknak a zenéi, akiket tartok annyira jónak, hogy megtisztelem őket az adott esetben cd-jük kissé kupis otthonomban való tárolásával.

A hangzás örök vita tárgya, a digitális technika jó dolog, igaz már magánál a felvételkészítésnél egy csomó meló, szakértelem, és méregdrága eszköz bevetésére van szükség egy igazán jó megszólalás megteremtéséhez, és a legdrágább ilyen eszközök között a stúdiókban a mai napig analóg, és sok esetben több évtizedes cuccok sorakoznak, ezek fogják azt a sound-ot létrehozni még jóideig, amire a fülünk vágyik, szalag szaturációt sem tudjuk már egy jóideje mi is tulajdonképpen. Aki hallgatott már szalagról és cd-ről rockzenét, az mégis tudja, hogy valami hiányzik sokszor, vagy neadj úristen a cd tisztább hangzása tulajdonképpen tönkreteszi a zenei élményt.
Szerintem a valóban minőségi zene, és zenerögzítés mindig is megtalálja majd az adott kor eszközei között a szükséges hordozót, atomvillaanás esetére meg memóriakártyák tucatjait kell csak a farzsebben magunkkal cipelni az óvóhelyre...
Londoni lakásánál csütörtök este leütötték, elvitték 200 ezer fontos óráját, barátnője ékszereit. A 80 éves menedzser Hyde Parkra néző 8. emeleti luxusapartmanjához érkezett vissza, amikor a kapuban megtámadták, többször megütötték - értesült a The Sun.…..
Simsport TV Tóójja le! 2008.01.18 10:41:00
Igen, sikerült beleszaladnom ebbe a szinte már védjegynek számító mondatba is. Szerdán ismét élőben kommentáltam, és már kezdtem teljesen beleélni magam a dologba, mikor kicsúszott a számon Palik Laci szófordulata. De sebaj. Igaz a közvetítés elején volt némi technikai gigszer,…..
Tedd le Te is a feneked, és fel se állj a gép elől! Ha épp nem versenyzel kedvenc autószimulátoroddal, nézd együtt a családdal nagyszerű futamaidat, előzéseidet! Vagy szurkolj a haverodnak, úgyis kikérdez, és ha nem tudod hol végzett, jajj Neked!Persze írhattam volna ezt kevésbé…..