Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brekicc

6 bejegyzést írt és 454 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtam már a Last Ninja Musicologyról, de most fejlemény van. Ez a FastLoaders nevű skandináv (azt hiszem, norvég) C64-rajongó rockzenekar projektje, tavaly mutatkoztak be először koncerten is. Régi álmuk a teljes Last Ninja-korpusz zenéinek metálfeldolgozása. Persze volt már ilyesmi, de a…..
Tegnap volt 21 éves a Doom. Nagy megemlékezést nem tartottam, mert már rengetegszer írtunk a játékról - nyilván több cikket a húszéves évfordulóra is -, de 21 Amerikában nevezetes szám, ugye a törvény szerint innentől kezdve szabad alkoholt inni. Ebből az alkalomból maga John…..
Brekicc 2014.12.11 22:33:37
@rognork: Ez egy kicsit ellentmondásos nem gondolod? Most az aranykor volt, v. a kezdete?
A napokban MMO-fronton minden az új WoW-kiegészítőtől hangos (ráadásul kettős évforduló is van), szinte elvész a sok Warcraft-cikk között az EVE Online újdonsága, ami egy nyamvadt kis patch ráadásul, és csak december 9-én lesz elérhető. Pedig a CCP Games brutál jó trailert…..
Egyrészt pofátlan önreklám: megint van az Indexen videojátékos kérdőív, amit kétévente megcsinálunk. Itt megtaláljátok, öt perc alatt végigkattintható, és jó lenne minél nagyobb minta, szóval Igen, tudom, hogy lehetne még részletesebb, meg pár dolog hiányzik belőle…..
Brekicc 2014.12.11 00:13:17
@TH: Nem igaz, hogy nem látod a perverz vigyort az arcán és a felfelé mutató hüvelykujjat. & akkor képzeld oda ezt az elégedett vigyort, amikor felaplikálja neked! Na sztem erről van itt szó! :D
Elérkezett az idő a közelmúlt egyik régóta várt összecsapására: A rajtaütés (2011) és a Dredd (2012) végre összemérik erejüket! A két, egymáshoz időben feltűnően közel készült és több aspektusban is gyanúsan hasonlító akciómozit ezennel szembeállítottuk, hogy…..
Brekicc 2014.10.15 13:51:33
@Thoras: Sztem már csak Will Smith hiányzott belőle. :D
Tombstone. Egy legendás pisztolypárbaj helyszíne, ahol az Earp tesók Doc Holliday-jel kiegészülve leszámoltak néhány zsivánnyal. De mivel az amcsik zabálják a hőstörténeteket és mindent, ami Vadnyugat, őrületes hype alakult ki e körül a valljuk meg, nem világrengető esemény…..
Brekicc 2014.08.02 19:36:20
@FilmBaráth: Én még nem láttam az eredetit, így ez is tökéletes volt. Viszont ezután sok más western-t megnéztem várva, hogy hasonlóan jó élmények kerítenek hatalmukba, de nagyot csalódtam a legtöbbször. Majd valamikor sort kerítek az eredetire is.
Brekicc 2014.08.02 19:38:36
@FilmBaráth: Ami még nagyon tetszett ebben a témában az a Deadwood sorozat, ami méltatlan módon szakadt kb. félbe és végül az egész estés filmet sem csinálták meg hozzá és A Félszemű Jeff Bridges-el. De az főleg miatta és csakis eredeti nyelven.
Brekicc 2014.08.02 21:25:35
@Nyílméregbéka: Tisztelem és becsülöm mások véleményét, de számomra nem ez a 3 film volt az, amik mély nyomot hagytak bennem. Yuma és a Deadwood közelebb áll hozzám. Valószínűleg azért is van így, mert amikor a Nincs bocsánat kijött még csak 9 éves voltam, úgyhogy újra meg kéne néznem őket, hogy felnőtt szemmel értékelni az élményeket.

Sajnos az elmúlt időszakban kevés értékelhető western látott napvilágot, & bennem 3 hagyott nyomott, a Yuma, a Deadwood mint sorozat és A Félszemű.

Nem, a Django nem hagyott mély nyomot, inkább csak azt mondanám hogy egyszer kellemes kikapcsolódás volt, ha az utolsó 20 percet nem nézzük, ami véleményem szerint már teljesen felesleges volt bele. Ha ott amikor a doki meghal leszámol mindenkivel tökéletes film lehetett volna, így azonban fölöslegesen nézették 20 percen keresztül. + Tarantinonak a zenei stílusával sem tudok egyetérteni, amit mindig erőltet de a Brigantikban sem passzolt és szerintem a Django-ba se illett bele a filmbe a Rap.
Subba Kész vagy haver? 2014.07.28 07:33:48
Elég kusza a sztori, pedig egy perc az egész felvétel. A szemmel láthatólag öndzsináztatott rottyon lévő fickó azt mantrázza, hogy valakik bemotyóztatták, a kutyák miatti félelmében pedig nem mer lemászni a kerítésről. Amikor meg kiérkeznek a zsaruk, meg se várja, hogy azok…..
Subba Az igazi indiai férfi 2014.07.16 15:00:00
A fején viszi fel a motort a busztetőre. Akkor most minden pöcsös gondolkodjon el magán. Höhö. ..
Egészen hihetetlen, hogy hét évig ott volt a játékosok szeme előtt, de senki nem vett észre egy easter egget, amit az egyik fejlesztő, Adrian Perez rejtett el a játékban. Jó, mondjuk nem pont a szemünk előtt történt az egész. Illetve mégis. Elmagyarázom. Az egész úgy…..
Mielőtt beszippant valamelyik több napos nyári őrület, vagy te szippantasz valamit valamelyik nyári őrületen Mondjuk nekem sok újat nem mondott, de hát nem ma kezdtem én se.  ..
Subba Csajok bulizási szokásai 2014.06.23 14:39:06
  ..
Brekicc 2014.06.25 03:15:05
@Zsuzsikám (the 4th): Erről a Makiveri-ről az a rész jut eszembe, amikor a Cartman-t megszivatták azzal, hogy levegőnek nézték, ő meg azt hitte, hogy meghalt. Lehet veri is így járt, de úgy látom kb. 40 kommentnél megunta a verést, vagy bejött anyu a szobába és el lett tiltva a géptől. :D
comment:com A nap képe 2014.03.21 10:30:00
Ilyen lesz a The Walking Dead 4. évados Blu-ray-kiadásának díszdoboza. BESZARÁS. ..
Az USA-ban március 31-én búcsúzik az Így jártam anyátokkal. Ennek örvén szedte össze a Comedy Central a sorozattal kapcsolatos teóriákat, spekulációkat és eszement fejtegetéseket, legalábbis párat ezek közül. A gyűjtésből szemezgetünk: 1. Ted okkal beszél múlt időben…..
Régen volt már toplista, gondoltam, a Flappy Bird kapcsán összeszedem azokat a játékokat – hovatovább kazuárságokat –, amik jellemzően picik, nagyon egyszerű szabályai vannak, viszont olyan addiktívak, hogy bármikor el lehet tölteni velük öt-tíz percet (órát, hetet,…..
Az NBC kiadta az első hivatalos képet a következő DC-s tévésorozatról, ami nem a Flash, hanem a Constantine. Ez az a képregény, amiből egyszer film is készült Keanu Reeves-zel, de végül nem lett belőle nagy durranás. A főhőst, John Constantine-t Matt Ryan játssza majd. A…..
A CBS tök érthetően nem akar kockáztatni, és szóltak a network tévék nézettségi listáját vezető The Big Bang Theory készítőinek, hogy még három évadot kérnek a mókából. Ez a második alkalom, hogy a sorozatot egyszerre nem egy, hanem 3 évadra rendeljék be, ami igen…..
A Breaking Bad egyik főszereplője elment a Top Gearbe, és autókázott egy kicsit az Átlagkocsival. Egész jól ment. (A videó azért van megfordítva mert a feltöltője így játszotta ki a BBC-t, akik vadásznak az ilyen tartalmakra.) ..
Richard Hammondot a legtöbben a Top Gear adrenalinfüggő műsorvezetőjeként ismerik, pedig jó ideje vezet tudományos műsorokat is. A National Geographicon mutatják majd be a Science of Stupid (magyar címe Pedig jó ötletnek tűnt...) tudományos sorozatot, aminek rá bízták a…..
Subba VV á lá Szomszédok 2014.02.28 14:15:00
Oppa! Elég jól működik. Kösz Kriszta! ..
Brekicc 2014.02.28 18:23:13
@third life: Nekem is van csomó videónál az utóbbi időben, hogy nem jácca le és tudtommal a flespléjert csak 1féleképpen lehet telepíteni.

Sztem inkább böngésző kompatibilitási problémák lehetnek.
Brekicc 2014.02.28 18:56:27
@third life: Helyes a meglátásod. Pont leszarom, van 1001 videómegosztó ami működik hiba nélkül stb...
Már az Uproxx, a Vanity Fair és a Gizmodo is arról a magyar grafikusról ír, aki külön plakátot készített a Totál szívás összes (!), vagyis mind a 62 epizódjához. Molnár Zsolt "Zsutti" az összes képet kirakta a Posterology Tumblr-re is, ezeket ráadásul a Society 6 oldalon…..
Ha esetleg valaki izgult volna, hogy a két észlény hol fogja tölteni az éjszakát, rögtön az első képsorokon megkapjuk a választ: egy pályaudvar várótermében aludtak, bár Szotyi folyamatos horkolása zavarta Laller álmait. A pihenés nem tart sokáig, mert megbuknak a kaller…..
Brekicc 2014.02.13 22:48:28
@ExBiri Árnyékmacska: Hi.Nem ígérem hogy mindig leszek, de ha szórakoztat a tartalom, akkor kap 1 bukmárkot. :)
Brekicc 2014.02.13 22:58:48
@ExBiri Árnyékmacska: Most miért? Már 2 tartalmat is találtam, ami érdekel és ha jól írtok, akkor fogom is nézegetni, mert ha időm engedné én is írogatnék ezt-azt, de sajnos manapság az nincs.
Brekicc 2014.02.14 02:45:05
@ExBiri Árnyékmacska: Hát az énbp, mert általában dolgozom amikor megy, meg a twd. A twd-vel kicsit nehéz, mert néhol túl szlenges és laza a megfogalmazás nekem, de azért még a tűrhető határon belül marad.
Talán annyival ki lehetne színezni, hogy rávilágít az író a hiányosságokra az egyes részekben. Az első TWD évad és még a második is nagyon vontatott volt, nem véletlen, hogy csak a 3.-tól lett igazi hype körülötte.