Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokvarid

146 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töltsd fel eladó vagy kiadó bármilyen típusú ingatlanod és nyerj szuper ajándékokat! Felkészülni, vigyázz, kész és start! Az ingatlan eladás vagy kiadás, tudjuk nagyon hosszas és viszonylag bonyolult procedúra. Viszont, hogy kicsit lazítsunk a komoly dolgokon, most nyerni lehet…..
Újra vasárnap, akkor újra Otthontérkép a képernyőn! A mai részben a telekvásárlás és az építkezés lesz terítéken!  Az Otthontérkép következő részében megnézzük, milyen, amikor egy szépségkirálynő építkezésbe vág. Kulcsár Edina megmutatja, milyen házba…..
Mindenkinek az életében eljöhet olyan szituáció, amikor bizony költözni kell. Az Otthontérkép a mai vasárnapi részben az ilyen helyzetek egy részét járta körbe Tokár Tomi vezetésével. A ma délelőtti részben egy kisgyermekes család építkezésébe leshetünk be, a…..
Kíváncsi vagy hogy és hol élnek a magyar hírességek? Akkor ki ne hagyd az Otthontérkép ma délelőtti részét se! Lakások, jó tanácsok, sztárok egy műsorban! A mai adásban Tokár Tomi a kollégium vagy albérlet örök nagy kérdésének jár utána. A most vasárnapi részből…..
Idén októberben újra megrendezésre kerül A Lakásbörze. A látogatók számára most is teljesen ingyenes kiállításon az érdeklődők több mint 70 ingatlanközvetítőnél, 100 ezernél is több lakásából válogathatnak. A rendezvényt idén ősszel október 9-10-11-én tartják a…..
Pár szempillantás alatt vége lett a nyári szünetnek, és ősszel újra startol vasárnap délelőttönként mindenki kedvenc ingatlanos műsora az Otthontérkép!  Az őszi évad is pontosan olyan izgalmas lesz mint a tavaszi, nem kell izgulni. A műsorban betekintést nyerhetünk sztárok…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Illetékfizetéssel kapcsolatban kérdeznék. Egy 7 milliós ingatlant szeretnénk megvásárolni édesanyámtól és nagybátyámtól. Kérdésem, hogy mennyi az illeték összege? 35 év alattiak vagyunk. Esetleg jár azért kedvezmény illetékfizetésnél, mert…..
A négyzetméter egy adott dolog, kevés olyan helyzet van, hogy egy lakás alapterületét bővíteni tudjuk. Nem kell elkeseredni, van egy csomó trükk, amivel tágítani lehet a teret. A ördög a részletekben rejlik. Az alap adottságokon nehéz változtatni, viszont szerencsére vannak…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Feleségemmel és 8 hónapos fiammal szeretnénk az első használt lakásunkat megvenni Budapesten (nem peremkerületben). CSOK (2 gy.) miatt főleg 65nm felettit (panelt, vagy téglát), kb. 16 millió Ft értékben. Ön szerint ebben az évben lesz némi visszaesés…..
Elképesztő ház keresi a gazdáját a Balaton északi partján. Csodálatos kert, garázs, erkélyek és gondozott növények. Idilli környezet a városból menekülni vágyóknak. Közel a vízpart és közel a vadregényes hegyek.  További információkért és képekért kattints ide!…..
Feszülnek a vádlik, gyöngyözik az izzadság a szeptemberi balatoni napsütésben. Az Otthontérkép csapa 24 óra alatt lefutja a Balaton kört. Nálunk ilyen laza a csapatépítő! Ha nem fejlesztünk, értékesítünk, statisztikát gyártunk, kampányt találunk ki vagy a pénzügyi…..
Minden nőnek egy ilyen praktikus és nagyszerű konyha az álma. Mindennek megvan a saját kis helye. Az étkező asztal lehet egyszerre a vacsora helye, de szükség szerint be lehet vonni a főzésbe is ha esetleg elfogyna a hely. De nem csak a konyha ilyen menő, hanem a lakás többi része…..
Egy ilyen háznak senki ne, tud ellenállni. 220 négyzetméter luxus és pompa! Csodálatos kerttel, ahol minden zöld. A nagy erkélyeknek és a terasznak köszönhetően összeforr a kint és a bent fogalma. Akár több generációnak is tökéletes ház. További információkért és…..
Romantikus vidéki "kis" házat találtunk Hajdúszoboszlón, ami pont eladó. A gyógyvizek mekkájában tökéletes kikapcsolódás lehet egy ilyen fehér családi ház kerttel. Akár, mint örökös székhely, de hétvégi relax paradicsomnak is el tudjuk képzelni. További információkért…..
Ahová a király is gyalog jár, szokták mondani, és akkor mindenki tudja, hogy a vécéről van szó. Ha új otthont veszünk nem mindegy milyen az illemhely. Szóval most összevadásztunk pár hirdetésből vécéket és lehet szavazni, hogy hol lehet a legjobban ücsörögni. Ez is ízlés…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! A VIII. kerületben egy Diószegi utcai, 2006-ban épült téglaházban néztem ki egy lakást. Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted is várható e a kerület további fejlesztése, mint ahogy az a Magdolna Program keretein belül már elérte a Teleki teret…..
Mindenki kicsit őszimádó, nem is kell tagadni. A hideg teázós napokat lehet tölteni vidéki hétvégéi házban a teraszon a Pilisben vagy a Szentendrén. Esetleg a belvárosban modern bútorok között nem messze a nagy parkoktól és az őszi budapesti…..
Szuper eladó családi házra bukkantunk Magyarország egyik eldugott szegletében, Hegykőn. Már a település neve is izgalmas! Itt van a 237 négyzetméteres kicsinek éppen nem mondható otthonos hangulatú kertes családi paradicsom. Akár hétvégi háznak is jó választás lehet. További…..
Ősz van de nincs semmi baj. Lassan a teraszos időnek befellegzik, de ilyenkor jön kapóra ha van egy télikert, mint például ebben az eladó családi házban. Kerti bútorokkal berendezve, simán kitelelnek a virágaink, és az üvegnek köszönhetően mi is úgy érezhetjük, hogy a…..
Nagyon vagány design jelenik meg egy eladó szombathelyi családi ház külső és belső kialakításában. Köszönhetően a sok kör alakú ablaknak és a faborításnak, akár egy hajó is lehetne a szép kertes ház. Izgalmas kívülről, a belső terek is zseniálisak! Ezeket az ötleteket…..
Móka és kacagás, pihenés lazítás az egész családnak egy ilyen modern "tanya". Van hinta, szép zöld kert, kényelmes hűsölő terasz, messze a poros zajos várostól. Egyszóval igazán szuper ez az eladó kecskeméti családi ház. Tökéletes mindenkinek! További információkért és…..
A sport az életed? Így lehet a hobbid a munkád! Ha régóta dédelgetett álmod egy edzőterem, akkor mi megtaláltuk számodra a tökéletes eladó helyszínt hozzá! Különböző kiscsoportos órák megtartására kiváló helyszín, közel mindenhez. Tuti, hogy a sportolni vágyó vendégek…..
Itt van az ősz ismét, de nem kell csüggedni, mert még jön az indián nyár, sőt a következő évben is lehet majd izzadni a júliusi forróságban. Ha a napsütéses napokat okosan akarjuk kombinálni a kikapcsolódással, akkor érdemes nyaralóba fektetni, például egy ilyen szépen…..
Otthontérkép Csúcs luxus Budán 2015.09.10 14:30:00
Hivatalosan is szerelmesek vagyunk ebbe a szemlőhegyi luxus lakásba. 113 négyzetméteren összesen 2+2 szobával. Nagyon tágas, szuper fényes lakás, egyszerűen nem lehet abbahagyni a képek folyamatos lapozgatását.Tökéletes otthon bárkinek! További információkért és képekért…..
Hódítanak világ szerte az egyedi, néha talán meglepő lakberendezési ötletek. Mint például ebben az eladó Klauzál utcai lakásban. Egy régi írógép a falon, bicikli és bicikliváz a szekrény tetején és mindezt egy hatalmas hangfal társaságában, ami a tévé fölé van…..