Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dózsa Pál

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szolárfólia, már sokat hallottunk róla, de biztos, hogy tudjuk mire is jó? Hidd el sokkal többet jelent, mint a napközbeni vízmelegítés, de nézzük sorjában. A szolárfóliát több méretben állítják elő. A fólia vastagsága jellemzi a termék minőségét is. Miután az uszodatechnikában fertőtlenítéshez…..
A medencék világában elkerülhetetlen a fürdővíz kezelése. A bejegyzésben röviden leírom a legfontosabb vízkezelő szereket és hatásukat.   Klór: A vízfertőtlenítés elsődleges vegyszere. A klórt már évszázadok óta használják nemcsak a fürdővíz fertőtlenítésére,…..
Régóta tudom már, hogy a kiskereskedelmi vállalkozásom eredményessége magasan azon múlik Magyarországon, hogy a webshopot mennyire találják meg az Interneten. Miután Magyarországon a Google az elsődleges keresőmotor ezért fontos, hogy ebben a motorban minél kedvezőbb helyet foglalj…..
Fogadjátok szeretettel ezt a luxusmedencét Teneriféről, Spanyolországból. A szögletes medence kiegészül egy római lépcsővel, mely kényelmessé teszi a medencébe szállást. Időseknek, gyerekeknek kifejezetten ajánlott ilyen lépcső beépítése, mert ezen akár meg is pihenhet az…..
Gyönyörű épített medence római lépcsővel és fantasztikus kilátással. A medence különlegessége, hogy a medence egy részénél feszített víztükör van, így végtelenné teszi a vízfelület élményét   ..
A nyugalom csodás szigete. Igazi buja provance-i idill ..
Mai képeink a szomszédban, Ausztriában, készületek. A medencéhez félköríves fedés tartozik, mely hőszigetelése révén akár 1,5-2 hónappal is meghosszabbíthatja a fürdő használatát.  Fogadjátok szeretettel ..
Sorozatunk első darabjában egy Horvát Apartman feszített víztükrű medencéjét mutatjuk meg. A feszített víztükör jelentése, hogy a medence vízszintje megegyezik a talaj szintjével. Ebben az esetben egy puffertartályra van szükség hogy a párolgó és a kifröccsenő vizet pótolni…..
Ha a medencét pár napra magára hagyjuk, mert éppen olyan az időjárás, vagy elmentünk egy pár napra a barátokkal kikapcsolódni gyakran előfordul, hogy a medence vize nem lesz kristálytiszta. Gyakran csak apró foltokban látunk homályosan, esetleg lámpafénynél zavaró részecskéket…..
Ha kevés időd van megtanulni, hogy hogyan téliesítsd a medencédet akkor neked hasznos lesz ez az gyors útmutató!   Legelső teendő a medence kitisztítása kézzel vagy medencetisztító robottal kitakarítjuk a medence fenekét, oldalát és a tiszta vizet hagyunk a medencében. Tavasszal a medence…..