Regisztráció Blogot indítok
Adatok
09GR

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nitecore lámpák mindig is a jó minőségükről voltak híresek, függetlenül attól, hogy milyen méretben, vagy milyen célra készítették őket. A Nitecore Tip lámpa sem kivétel, még akkor sem, ha parányi méretéből ez nem következne. A kiváló minőségű termék azonban teljesen másra való, ez egy…..
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
Tegnap jelent meg a Mandiner digitális felületén egy nagyon érdekes esszé. Két fiatal szerző ismeri el a Saul fia című film esztétikai értékeit, egyszersmind azonban kétségbe is vonja a történet valóságalapját. Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel szerint „A film…..
Nem árulunk el titkot azzal, ha kijelentjük, hogy az internet tele van mindenféle kétes eredetű termékkel, amelyek jó része ellenőrizetlen forrásból származik, silány minőségű, semmilyen garanciális hátteret nem ad, sőt, sok esetben átverésre építve, a fogyasztót…..
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
09GR 2014.08.14 10:17:58
@Glover: Jól hangzik, csak sajna mint az eddigi hozzászólások többsége csak demagógia, felszínes féligazság, ami mint tudjuk rosszabb a hazugságnál.Egy érvényes parkolókártyával, átlagos parkolási szokásokkal éves szinten kb. 500 ezer-1 millió forintot lehet spórolni.Tehát helyesen, nagyon meg kell(ene)nézni ki kapja meg. Az a kérdés másik fele, hogy pártunk és kormányunk úgy ba*ta szét az ellátó rendszert, hogy a bürokrácia határtalan megnövelésével egy igényelbírálás akár egy évet is igénybe vehet.Olyan embereknél is akik már rendelkeznek engedéllyel csak lejárt a kihordási ideje és meg kellene újítani.Szerinted az illető ez alatt az idő alatt hogyan parkol?
@TaaT: Na ez a tipikus hozzá nem értő hőbörgés. Ma már a parkolási engedélyeket a személyi igazolványokkal azonos biztonsági feltételekkel állítják ki. Eszméletlen bürokratikus engedélyezési folyamat után. A legutóbbi ellenőrzés szerint kb. 1-2% a hamis illetve indokolatlan engedélyek aránya.Ezek még korábbi kiállítású, nem hologramos engedélyek.
@zsoci: Mert soha nem az dönt aki érintve van benne, ha nem egy kívülálló, minden esetben egy egészséges ember.
@redsea: Ez valóban jó lenne, csak egy kiegészítő tábla kellene mint más KRESZ táblák esetében. Ettől-eddig.